't Ouwe Bruggetje

French
9,1 (107 reviews)
100%
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

What 107 people say about 't Ouwe Bruggetje

9.1 Based on 107 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"mjam mjam!"
8.7 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 9

Erg gezellige bistro-achtige zaak: klein & knus. Eigenlijk heel erg dat we hier nog nooit eerder waren geweest, want het is zeker de moeite waard. We belandde er nu soort van toevallig vanwege een restaurantweek-aanbieding. Ik zou graag nog een keer in het zonnetje op het terras zitten, want dat zag er erg aantrekke...

Read full review

Erg gezellige bistro-achtige zaak: klein & knus. Eigenlijk heel erg dat we hier nog nooit eerder waren geweest, want het is zeker de moeite waard. We belandde er nu soort van toevallig vanwege een restaurantweek-aanbieding. Ik zou graag nog een keer in het zonnetje op het terras zitten, want dat zag er erg aantrekkelijk uit. Het eten was heerlijk, prijs-kwaliteit prima, leuke bediening (met mooie verhalen bij heerlijke wijntjes). Zeker een plek om terug te komen!

Marielle at 17 October 2016

"in alle opzichten aangenaam tafelen"
8.3 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 9

Prima gedineerd in het kader van de restaurantweek bij 't Ouwe Bruggetje. De heerlijke entourage van een ouwe kroeg eerder dan van een verfijnd restaurant, geen lelijke onpersoonlijke moderne meuk dus maar Ouwe Sfeer. En het eten was wel degelijk dat van een verfijnde keuken. Een stukje tonijn met salade om mee te s...

Read full review

Prima gedineerd in het kader van de restaurantweek bij 't Ouwe Bruggetje. De heerlijke entourage van een ouwe kroeg eerder dan van een verfijnd restaurant, geen lelijke onpersoonlijke moderne meuk dus maar Ouwe Sfeer. En het eten was wel degelijk dat van een verfijnde keuken. Een stukje tonijn met salade om mee te starten, de tonijn ietwat saai (iets meer puntjes smeuïgheid was niet verkeerd geweest) maar de salade erg lekker. Vervolgens als hoofdgerecht een erg lekkere maar wel vrij zware cantharellenragout met kalkoen, gerookte kalkoen en twee theelepeltjes verantwoorde eendenlever. Heerlijk herfstig. Als dessert een bord met verschillende smaken en texturen. De taart smaakte niet naar wat er in zat.
Al met al een zeer genoegelijke avond, mede dankzij het gezelschap. Als we minder te bespreken zouden hebben gehad, hadden de gangen iets sneller mogen komen.
De bediening uitstekend, wijnen van het arrangement verschenen steeds ruim voor de gang en kregen daardoor alle terechte aandacht. Ze werden ook vergezeld van een uitvoerige uitleg over streek en wijnboer. Erg interessant.
Al met al een mooie avond.

J. Cohn at 08 October 2016

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

De tijd vliegt als je bij het Bij T oude Bruggetje zit te genieten van heerlijk eten en lekkere wijnen.
Wij hadden een verrassing menu 3 gangen zaten aan een gezellige ronde tafel aan het raam met uitzicht op de oudehaven.
De vriendelijke atente jonge dame die ons bediende deed dat uitstekend!
Tot de volgende keer.

Max at 12 May 2016

"Oude Bruggetje"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gisteravond heerlijk gegeten! Sfeer was erg goed !!! Bediening was prima, erg vrienlijk en oplettend!! Mooie verhalen bij de wijnen en de whisky. Duidelijk mensen met liefde voor het vak!!

Riet Spaans at 29 April 2016

"Topavond, heerlijk eten en fantastische wijnen."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hadden geboekt voor de restaurantweek actie maar we konden alles nog naar wens aanpassen. Extra tussengerecht was geen probleem en ook voor de niet wijndrinkers was er genoeg om uit te kiezen. Het eten was heerlijk, mooie gerechten en geweldige wijnen. Het was lang geleden dat we hier gegeten hadden maar nu willen we weer meer.

Sophie Rijkeboer at 10 April 2016

Map All restaurant deals in Rotterdam

Show phone number

About 't Ouwe Bruggetje

Cuisine: French

Restaurant `t Ouwe Bruggetje in Rotterdam is since 1989 located in the picturesque Historic Delfshaven.

At Restaurant `t Ouwe Bruggetje quality and hospitality are very important. Wine lovers can enjoy many wines from their own imports which can be combined with your dish or menu

Menu


In addition to the fine wines you can also enjouy the excellent cooking. Be surprised by the culinary delights at Restaurant `t Ouwe Bruggetje.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities