Suyderoogh

€€
6,8 (7 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 7 mensen zeggen over Suyderoogh

6.8 Gebaseerd op 7 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker uiteten!!!!"
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Geweldig restaurant heerlijk gegeten ,vlotte en vriendelijke bediening prachtig uitzicht over het Lauwersmeer ga zo door we komen zeker terug !!!!!!

Anneke op 27 juli 2018

"groepsdiner"
1.3 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 2

Afgelopen zaterdag met 12 personen wezen bowlen en eten. eerst het bowlen: waardeloos, een aantal maal stond het apparaat in storing, lang wachten op het laten re-setten, geen punten bekend als het uur om is. Dan het eten: de helft van de groep kreeg het bestelde drinken pas nadat de eerste helft het al op had. bij ...

Lees hele review

Afgelopen zaterdag met 12 personen wezen bowlen en eten. eerst het bowlen: waardeloos, een aantal maal stond het apparaat in storing, lang wachten op het laten re-setten, geen punten bekend als het uur om is. Dan het eten: de helft van de groep kreeg het bestelde drinken pas nadat de eerste helft het al op had. bij het bestellen van het eten zei de serveerster: er is ook een lekker buffet, daar mogen jullie ook van eten anders wordt het weggegooid! 5 personen van de groep hadden spare-ribs besteld. deze waren gewoon nog koud! Na het klagen werden de 5 borden weer opgehaald en na ongeveer 20 minuten weer teruggebracht, tenminste, een beetje, we hadden nog niet de helft van de eerste portie! na afloop hadden we 6 botjes op tafel liggen!. ook lachen: we vroegen mayo bij de patat: we kregen 1 zakje per 4 personen. Tijdens het eten was de bediening ronduit slecht, steeds kregen maar een paar personen drinken, de rest moest wachten of kreeg gewoon niets. toen het dessert, zag er netjes uit, maar iemand moet ze vertellen dat je geen ijs op een warm bord moet serveren. of niet op de balie laten staan maar meteen op tafel zetten. NOOIT WEER!

A.H. Schreuder op 11 juni 2018

"Prima restaurant"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk en betaalbaar eten. Goede en vriendelijke bediening. Mooie locatie.

Rinze de Vries op 04 april 2018

"Verrassend goed"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Tijdens eerdere verblijf in het naastgelegen vakantiepark hebben we hier niet gegeten, vanwege de zeer wisselende recensies, terwijl er in Lauwersoog zelf een aantal zeer goede restaurants zijn.
Dit keer hadden we een actiecoupon en kozen we van de nette menukaart het verrassingsmenu met vis als voorgerecht en hoof...

Lees hele review

Tijdens eerdere verblijf in het naastgelegen vakantiepark hebben we hier niet gegeten, vanwege de zeer wisselende recensies, terwijl er in Lauwersoog zelf een aantal zeer goede restaurants zijn.
Dit keer hadden we een actiecoupon en kozen we van de nette menukaart het verrassingsmenu met vis als voorgerecht en hoofdgerecht.
Dit was een goede verrassende keuze.
Enkele dagen later hebben we hier opnieuw gegeten. Het opnieuw gekozen vismenu was inderdaad weer verrassend anders en lekker.
De bediening was rustig, vriendelijk en attent.

Henrik Hijzen op 29 maart 2018

"Diner voor twee"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten,goede en vlotte en vriendelijke bediening. Niks op aan te merken

Aukje Dijkstra op 26 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lauwersoog e.o.

Toon telefoonnummer

Over Suyderoogh

Welkom bij Suyderoogh


Een dag of zelfs een vakantie aan het Lauwersmeer in Groningen wordt pas echt compleet bij Restaurant en Partycentrum Suyderoogh in Groningen. Of het nu a la carte is, een buffet of een heerlijk groepsdiner, wij verzorgen het graag voor u.


Veel van onze gerechten kunnen gluten- en/of lactosevrij geserveerd worden!


Een dag op het water en aansluitend eten of bowlen? Kijk bij onze aanbiedingen er zit vast iets voor u tussen. Restaurant en Partycentrum Suyderoogh, biedt een ligweide, strand, bowlingcentrum, cafetaria en bootverhuur op een van de mooiste locaties in het Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen.


U bent van harte welkom.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lauwersoog e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden