Knife fork icon red

Het Wapen van Vidaa

8,4 (53 reviews)

What 53 people say about Het Wapen van Vidaa

8.4
(53 reviews)
Food
8.4
Service
8.7
Atmosphere
8.2
Write a review

"Eten Wapen van Vidaa"
4.7 Cuisine 6 | Service 7 | Atmosphere 1

Ik heb ongeveer een maand geleden gereserveerd. Er werd gezegd ( het menu 24,50) dat we gewoon van de kaart konden eten. Toen wij zondag kwamen 10 pers. waren we de enige gasten later kwam er nog een tafel van vier bij. We konden alleen kiezen uit een vlees of visgerecht en creme brulee toe.
Het was dat we buiten k...

Read full review

Ik heb ongeveer een maand geleden gereserveerd. Er werd gezegd ( het menu 24,50) dat we gewoon van de kaart konden eten. Toen wij zondag kwamen 10 pers. waren we de enige gasten later kwam er nog een tafel van vier bij. We konden alleen kiezen uit een vlees of visgerecht en creme brulee toe.
Het was dat we buiten konden eten anders was het een totaal mislukte verjaardag geworden!
Er werd gezegd dat er een ander concept was. Dit hadden we graag van te voren geweten! We hadden dan voor een ander restaurant gekozen.

Henny at 14 August 2018

"Heerlijk"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij werden vriendelijk ontvangen en er werd gevraagd of wij binnen of buiten wilden eten. En mocht het te fris worden halverwege de avond konden wij ook binnen verder dineren. Wij kozen voor buiten en zijn daar ook gebleven.

J van Opstal at 13 August 2018

"Menu"
8.7 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 10

Allereerst compliment voor het vriendelijke personeel!
Menu via de computer.Staat niet in wat het menu inhoudt,wij dachten een soort keuze menu,wat meestal gebruikelijk is.Wij zijn geen grote visliefhebbers,kunnen jullie niets aan doen.De tong is erg flauw.Gelukkig heeft mijn man het nagerecht geruild,heerlijk ijs....

Read full review

Allereerst compliment voor het vriendelijke personeel!
Menu via de computer.Staat niet in wat het menu inhoudt,wij dachten een soort keuze menu,wat meestal gebruikelijk is.Wij zijn geen grote visliefhebbers,kunnen jullie niets aan doen.De tong is erg flauw.Gelukkig heeft mijn man het nagerecht geruild,heerlijk ijs.De meloenen soep smaakt nergens naar.De accomodatie maakt het weer goed.Sorry u vraagt naar een eerlijk oordeel,waarmee u iets mee kan.
Met vriendelijke groeten

dorothe at 23 July 2018

"feestelijk diner"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Wat te vieren en op zoek naar iets nieuws: een diner bij Vidaa. Bleek een goede zet, leuke locatie aan de rand van natuurgebied naast een kunstatelier. Weer zat mee dus aperitief en lekkere voorgerechten op het terras, en toen het wat frisser werd warm naar binnen. Een leuk en smakelijk 4 gangen dinertje waarbij de ...

Read full review

Wat te vieren en op zoek naar iets nieuws: een diner bij Vidaa. Bleek een goede zet, leuke locatie aan de rand van natuurgebied naast een kunstatelier. Weer zat mee dus aperitief en lekkere voorgerechten op het terras, en toen het wat frisser werd warm naar binnen. Een leuk en smakelijk 4 gangen dinertje waarbij de amuse als eerste gang telt, met indien gewenst een goed wijnarrangement.
Zeer vriendelijke en gezellige staf maken het geheel af, we hebben een leuke avond gehad en komen weer terug!

ronny53 at 13 July 2018

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

We hadden 6 gangen en alle waren van zeer goede kwaliteit. Er hoefden geen bijgerechten bijbesteld te worden want de hoeveelheden waten ruim voldoende. Er kwam zonder vragen een kan water op tafel en die werd steeds bijgevuld. Dat vinden wij een zeer goede service die in Nederland vaak ver te zoeken is. Het personee...

Read full review

We hadden 6 gangen en alle waren van zeer goede kwaliteit. Er hoefden geen bijgerechten bijbesteld te worden want de hoeveelheden waten ruim voldoende. Er kwam zonder vragen een kan water op tafel en die werd steeds bijgevuld. Dat vinden wij een zeer goede service die in Nederland vaak ver te zoeken is. Het personeel zeer vriendelijk. We zouden oo het terras zittten maar het was veel te koud. Daarom stond de tafel klaar bij de ontstoken open haard. Heel fijn. Al met al we waren zeer tevreden.

M. Van Pelt at 18 June 2018

Map All restaurant deals in Bergschenhoek

Hoeksekade 160 2661 JL Bergschenhoek

About Het Wapen van Vidaa

Sustainable and healthy.

Our dishes are prepared with fresh seasonal ingredients. We use many organic products.

All our dishes are based on the Blue Zones, five regions across the world where people live the longest and in the best of health. Sustainable and healthy eating! The variety in dishes provides a unique experience for every moment of the day.


Creative and surprising flavours! Go ahead and enjoy...

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Bergschenhoek

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities