Knife fork icon red

De Klok

8,9 (44 reviews)

What people say of De Klok

8.9
(44 reviews)
Food
8.8
Service
9.0
Atmosphere
8.9
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Smaakvol en sfeervol verrassingsdiner

Trudie Rigter at 05 January 2020
Verified

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Eerste gaan 2 stukjes haring, dit was nog gewaagd en de tweede gang 3 stukjes paling, weinig bijzonder.

Ron at 21 October 2019
Verified

"gezellige avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Verrassende en lekkere voorgerechten. Het kaasplankje was een goede keuze, met drie geurige konfijten om de smaakpapillen te stimuleren. De bediening was attent. De sfeer goed. We konden gedurende de drie uur dat we er zaten, rustig bijpraten.

Guus Balkema at 10 October 2019
Verified

"Een avond genieten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zowel het culinaire niveau als ook de zeer vriendelijke en attente bediening waren prima! De wijn/spijs-combinatie was top. Aan elke gang was zorg besteed. De bediening was altijd aanwezig zonder opdringerig te zijn, vanaf het ontvangst tot en met ons verstrek. Goed gastheerschap. Kortom: informeel dineren op topniveau!

Ton at 01 October 2019
Verified

4.7 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 6

We kwamen hier in de restaurantweek. Leuke sfeer in restaurant. Er werd ons niks verteld over het menu. Het eten was weinig spannend. De bijpassende wijnen waren wel erg lekker, maar €28 voor 4 glazen redelijk aan de prijs. Het dessert was mierzoet evenals de bijpassende wijn. Niet mijn smaak en ik had graag de keuz...

Read full review

We kwamen hier in de restaurantweek. Leuke sfeer in restaurant. Er werd ons niks verteld over het menu. Het eten was weinig spannend. De bijpassende wijnen waren wel erg lekker, maar €28 voor 4 glazen redelijk aan de prijs. Het dessert was mierzoet evenals de bijpassende wijn. Niet mijn smaak en ik had graag de keuze gehad voor kaas als alternatief (evt voor een meerprijs). Ik had dat zelf moeten aangeven vond de gastheer. Vervolgens toch nog kaas besteld met een glas Madeira en de zoete dessertwijn niet op gedronken. Dit glas stond ook gewoon weer op de rekening. Niet echt service en de gastheer sloot af met: volgende keer om kaas vragen! Nee dat is wat mij betreft de omgedraaide wereld, volgende keer graag vooraf de menumogelijkheden voorleggen!

Babette at 01 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Leiden

Kloksteeg 3 2311SK Leiden

About De Klok

Restaurant De Klok is located in the old center of Leiden. The characteristic building can be found at the foot of the Pieterskerk. Everything is done at the restaurant de Klok to ensure that you don't miss out. The culinary inspiration comes from the classic kitchen and is complemented by influences from all over Europe. The menu is full of different dishes, something for everyone! From pure clear flavors from Scandinavia to warm full flavors from the south. Enjoy the delicious culinary creations of restaurant De Klok! Come quickly.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Leiden

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities