Knife fork icon red

Golden Bridge

4,8 (3 reviews)

What 3 people say about Golden Bridge

4.8
(3 reviews)
Food
5.0
Service
5.0
Atmosphere
4.3
Write a review

7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Er werd ons vriendelijk verteld dat Golden City niet meedoet aan de actie vanDining City, dus die voucher van Primera was waaardeloos! En de reservering via de site van Dining City was ook niet doorgekomen bij het restaurant. Niets ten nadele van het restaurant het eten is daar prima maar die kortingsactie van Dining City stinkt!!

Ria Kok at 29 January 2018

"vreselijk en asociaal"
1.0 Cuisine 1 | Service 1 | Atmosphere 1

we hadden gereserveerd voor 4 personen, en bij aankomst werd er al een onvriendelijke begroeting gedaan (met hoeveel man zijn jullie, ik zegt met 4 personen ik heb gereserveerd via de bon van primera-actie. nou ga maar ergens zitten ga het even vragen.) er kwam een bedienster naar ons toe en die zei ik weet van niks...

Read full review

we hadden gereserveerd voor 4 personen, en bij aankomst werd er al een onvriendelijke begroeting gedaan (met hoeveel man zijn jullie, ik zegt met 4 personen ik heb gereserveerd via de bon van primera-actie. nou ga maar ergens zitten ga het even vragen.) er kwam een bedienster naar ons toe en die zei ik weet van niks en wij doen niet mee met deze actie, wij hebben geen toestemming gegeven. Er was op dit ogenblik een hele nare situatie. ik de bon laten zien met (nrdcmqp5hk2) maar dat hielp niet. en nna onderling overleg zijn we weggegaan. ze hield wel de deur open maar niet proberen ons te houden. NEE GEWOON STAR EN KOUD.wij gaan daar nooit meer heen.. ik heb dit ook naar primerarestaurantactie vermeld.

gina van wees at 27 January 2018

"Geen deelnemer van Primera actie"
6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

Gezellig zitten eten. Goed eten en vriendelijke mensen die ons bedienden.
Apart was dat het restaurant niet meedeed aan de Primera actie. Dus we aten zonder de korting. Het restaurant heeft nooit deel willen nemen aan deze actie van dinning City. Dus de reservering die ik had gemaakt via de site van het restaura...

Read full review

Gezellig zitten eten. Goed eten en vriendelijke mensen die ons bedienden.
Apart was dat het restaurant niet meedeed aan de Primera actie. Dus we aten zonder de korting. Het restaurant heeft nooit deel willen nemen aan deze actie van dinning City. Dus de reservering die ik had gemaakt via de site van het restaurant was ook nooit bij hen bekend geworden. Dus geen korting en het restaurant wist niet dat we kwamen.

Henk at 15 January 2018

Map All restaurant deals in Den Helder

Willem Barentszstraat 167 / 169 1782 WZ Den Helder

About Golden Bridge

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Den Helder

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities