Knife fork icon red

De Smidse Culinair

8,7 (1)

What people say of De Smidse Culinair

8.7
(1 review)
Food
8.0
Service
10.0
Atmosphere
8.0
Write a review

"Ontdek het best bewaarde culinaire geheim in Aalten...!"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

De ontvangst is allerhartelijkst. De aankleding is deels industrieel, verwijzend naar de voormalige smederij, deels modern met kleurrijke taferelen van culinaire genieters aan de ruwe muren, en schitterende manshoge bloemstukken. De tafel is sober gedekt wat de geserveerde creaties nog beter tot hun recht laat komen. Een menukaart is afwezig en wanneer u heeft laten weten wat achterwege mag blijven gaat de kok aan de slag. Elk gerecht is een verrassing en met de toelichting wat er op het bord ligt kan het ware genieten beginnen: een sensatie voor de smaakpapillen. Bijpassende wijnen en gratis water(!) vergezellen een avondvullend geheel. Een heerlijke plek op weg naar de eerste ster...

Benno Grevers at 20 November 2017

Map All restaurant deals in Aalten

Landstraat 9 /A 7121 CM Aalten

About De Smidse Culinair

De Smidse Culinair in Aalten was vroeger een smederij. Waar in 1900 nog hoefijzers werden gesmeed door de hoefsmid, worden ruim 100 jaar later de meest prachtige culinaire creaties gemaakt. De drie plafondhoge kleurrijke bloemstukken brengen de ruimte sfeer, eveneens als de exotische houten tafels. 


Eigenaren Nynke Valk en Marcel Stronks wisselen nog wel eens van functie: afgelopen jaar stond Marcel achter de pannen, dit jaar staat Nynke aan het roer in de centraal gelegen keuken. Het concept bestaat uit kleine gerechten, waarvan vier gerechten gelijk staat aan een volwaardig menu. Niet te gecompliceerd, vooral goed eten met lokale producten.


 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Aalten
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities