Knife fork icon red

Kletsen en Proeven

8,1 (26 reviews)

What 26 people say about Kletsen en Proeven

8.1
(26 reviews)
Food
8.5
Service
8.1
Atmosphere
7.8
Write a review

"niet tevreden"
3.0 Cuisine 6 | Service 1 | Atmosphere 2

Met name de slechte bediening was een domper voor ons. We hadden het verrassingsmenu en mijn dochter lustte niet echt iets. Daarom bestelde ik nog wat spareribs erbij... na 45 minuten wachten en wij al het eten al op hadden, maar eens gevraagd of ze nog kwamen. Kregen wij te horen dat een andere collega zag dat ze w...

Read full review

Met name de slechte bediening was een domper voor ons. We hadden het verrassingsmenu en mijn dochter lustte niet echt iets. Daarom bestelde ik nog wat spareribs erbij... na 45 minuten wachten en wij al het eten al op hadden, maar eens gevraagd of ze nog kwamen. Kregen wij te horen dat een andere collega zag dat ze wel wat gegeten had en dat het niet meer nodig was. Volgens mij bepaalt de klant toch wat er besteld word? Na dit aangegeven te hebben bij de desbetreffende collega werd het min of meer weggewuifd. En zo waren er nog een aantal dingen, met name het lange wachten en bijna zelf je drinken moeten ophalen. Ik kom hier niet meer.

Suzanne at 03 May 2018

"Eten met primera kortings bon"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bediening is goed je krijgt vlot een drankje Bij de gerechten word uitgelegd wat het is. Bij het Nagerecht word er gevraagd of het snel wild of dat je nog even wild wachten .Er word gevraagd of alles goed is Ook word er gevraagd of ze ergens rekening mee moeten houden en of je vlees of vis lust. Heb al eerder met c...

Read full review

Bediening is goed je krijgt vlot een drankje Bij de gerechten word uitgelegd wat het is. Bij het Nagerecht word er gevraagd of het snel wild of dat je nog even wild wachten .Er word gevraagd of alles goed is Ook word er gevraagd of ze ergens rekening mee moeten houden en of je vlees of vis lust. Heb al eerder met collega`s daar gegeten toen was het ook goed. Wij hadden een Primera bon er werd geen onderscheid gemaakt met gasten die de volle pond moeten betalen.

Marian Koopman at 30 April 2018

"Prima eten, goede sfeer"
9.0 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 8

Proeverij menu; aanrader!
We zaten lekker rustig en het eten werd qua tijd prima opgediend; niet te snel achter elkaar maar ook niet ellenlang wachten.

Marielle at 30 April 2018

"Grote klasse"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

We waren nog niet bij dit restaurant geweest en wisten niet precies wat we konder verwqchten. Maar het menu overtrof al onze verwachtingen. In de eerste plaats als de leuke voorgerechtjes, daarna een heerlijke hoofdschotel met drie verrassingen en tenslotte de leuke nagerechtjes. En wat was de witte wijn vootreffelijk. Kortom 'Grote Klasse". En dat alles n.a.v. een bon van primera.

Henk en Riek Hooiveld at 27 April 2018

"Lekker & prettige sfeer"
8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Vriendelijk personeel, goeie porties & mooi opgemaakte borden, goed verzorgd!
RelaXte & ongedwongen sfeer.

Jose at 25 April 2018

Map All restaurant deals in Zwolle

Melkmarkt 52 8011 ME Zwolle

About Kletsen en Proeven

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Zwolle

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities