Knife fork icon red

Warunee

8,0 (46 reviews)
83%

What 46 people say about Warunee

8.0
(46 reviews)
Food
8.5
Service
8.2
Atmosphere
7.2
83%
Write a review

4.7 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 6

Qua smaakbeleving was het niet slecht maar de wok groenten welke werden geserveerd waren ronduit rauw en zeer grof gesneden. Wij waren van mening dat de kok er geen zin in had.
Daarnaast was de bediening zeer mager. Als ze bij je tafel waren waren ze vriendelijk om om ze bij je tafel te krijgen was een hele uitdaging. Al met al vind ik dit restaurant geen aanbeveling

Marius Schoon at 01 March 2020
Verified

"Lekker eten in een gedateerd restaurantje"
9.0 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 8

Bij binnenkomst denk je...OK? wat is dit? Eenmaal aan tafel valt het mee. De service en kwaliteit van het eten zijn goed en de porties ruim voldoende. De keuze van het keuzemenu is ruim voldoende. Waar het restaurant wel steken laat vallen is op het gebied van schoonmaak en veiligheid. Er hangen spinnenwebben aan h...

Read full review

Bij binnenkomst denk je...OK? wat is dit? Eenmaal aan tafel valt het mee. De service en kwaliteit van het eten zijn goed en de porties ruim voldoende. De keuze van het keuzemenu is ruim voldoende. Waar het restaurant wel steken laat vallen is op het gebied van schoonmaak en veiligheid. Er hangen spinnenwebben aan het plafond en bij het toilet hangen losse stekkerdozen en stroomkabel. Dit kan beter.

Cherida at 18 February 2020
Verified

8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Eten lekker en meer dan genoeg. Ook mee naar huis gekregen.
Service: Ruim Ok. Snel, passend bij locatie.
Sfeer: Bar/buurtrestaurant-achtig, eenvoudig. Veel spullen, wat muziek aan en een TV zonder geluid. Gemoedelijk. Daar moet je van houden. Voor ons prima.

Mark at 17 February 2020
Verified

"Smakelijk Thais eten"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

We hadden het 3 gangen menu. Het eten was smakelijk en ruim voldoende. De bediening is vriendelijk.

José at 06 February 2020
Verified

3.7 Cuisine 3 | Service 6 | Atmosphere 2

het stonk. Dat was de grootste afknapper. Maar het is er ook gewoon een zooitje. Houten dingen die aan de muur hingen met het plastic er nog omheen, kerstverlichting, veel planten, maar ook beeldjes. De overzichtelijkheid was kwijt. Het kan allemaal een stuk opgeruimder maar het zou ook helpen om een thema te kiezen voor het interieur. Mysterieuzer? Boeddha-achtig?

Sebbi_Eyk at 05 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in The Hague

Laan van Meerdervoort 37A 2517AD The Hague

About Warunee

Warunee is a Thai Food Cafe in The Hague that serves authentic dishes from all over Thailand, both mild and spicy. These dishes are prepared with fresh ingredients and original Thai herbs such as coriander, basil, lemongrass, laos and peppers. Each dish is balanced in terms of taste.

The five defining flavours in Thai food are spicy, sour, sweet, salty and sometimes bitter. You will definitely taste these flavours in the dishes that are served at Warunee.

At Warunee you will enjoy the delicious food and the passion for Thai cuisine without a doubt.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities