Knife fork icon red

Hof van Lelystad

€ 37,- € 22,50

Delicious 3-course dinner

Hof van Lelystad

8,7 (12)

Delicious 3-course dinner € 37,- € 22,50

Reserve a table

Deal
Delicious 3-course dinner
€ 37,- € 22,50

Geniet van een avond uit bij ’t Hof van Lelystad! Als je gezellig wil dineren in het centrum van Lelystad ben je hier aan het juiste adres. Het team verwelkomt je graag om je een leuke avond te bezorgen met lekker eten van lokale producten, vriendelijke en attente bediening en aan het eind een betaalbare rekening.

Of het nu gaat om een gezellig diner met vrienden, uw vergadering of personeelsuitje Restaurant Hof van Lelystad biedt alle mogelijkheden. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan ze voor!

Geniet nu van een 3-gangen diner voor maar €22,50 per persoon!

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 31 August 2019
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Hof van Lelystad

8.7
(12 reviews)
Food
8.6
Service
8.7
Atmosphere
8.8
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Eten was goed, heerlijk op het terras gegeten.

Henkie44 at 24 June 2019

"Heerlijk gegeten, gastvrije en opgewekte bediening"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Kaart met voldoende keuze in vis, vlees, vegetarisch tegen vriendelijke prijzen. Na aftrek van onze twee kadovouchers betaalden we EUR 131,-- voor vier personen. We kregen een mooie tafel bij de open haard, erg sfeervol, met uitzicht over de golfbaan. Bediening was correct en opgewekt. Tafels waren mooi gedekt en de aankleding was sfeervol. Vanuit de open keuken werden mooi uitziende gerechten geserveerd, die ook uitstekend bereid waren. Het was gezellig vol, maar zeker niet druk. Wij aten tournedos, mixed grill, entrecote en vegetarisch, met diverse voor- en nagerechten. Porties waren prima; men gaf aan dat we gratis om meer frites erbij konden vragen, maar dat men liever niets verspilde, wat we een goed idee vonden. Nagerechten waren gelukkig niet al te zoet, zodat ze er nog bij pasten. Afsluiting met koffie en thee maakte het compleet. De locatie is wel apart, het restaurant maakt deel uit van de ontvangst van een bungalowpark en heeft daarom ook een zwembad en nog een verkoopruimte voor woningen. De doorloop vanaf de ingang naar onze tafel achter de bar langs vonden we wat vreemd gekozen. Maar, al met al, echt een leuke avond gehad, verzadigd en vrolijk vertrokken we weer.

Roel Schipper at 05 May 2019

"top restaurant met een geweldige service"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Door een probleem bij het restaurant kon onze reservering van de primera-bon niet doorgaan maar toen ik vertelde dat wij 25 jaar getrouwd waren werd er gezegd ''wij gaan het oplossen en jullie zijn van harte welkom''. Nou het was geweldig , we zijn heel erg verwend met een geweldige luxe proeverij en een prachtig gemaakt dessert. De bediening was top, het eten was top en de service was geweldig. Wij gaan zeker nog een keer terug komen. Dank jullie wel .

bianca fokkema at 24 April 2018

"Lekkkeeerrr"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

11-4-18 Heerlijk gegeten nog voor mijn verjaardag met de primeravoucher leuke actie. Vriendelijk personeel komen zeker nogeens terug met of zonder actie.

Marian Smith at 12 April 2018

"Heerlijk restaurant"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

We hebben hier samen heerlijk gegeten. Een restaurant dat als klein “pareltje” verstopt is in Lelystad. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Vlotte en gezellige bediening, maar bovenal goed en verzorgt eten. Wij komen hier zeker vaker, maar pssst..... niet doorvertellen:)

Alex at 17 March 2018

Map All restaurant deals in Lelystad

Kraaienhof 2 8219 CG Lelystad

About Hof van Lelystad

Do you want to have a nice dinner in a restaurant Lelystad? then Restaurant ’t Hof van Lelystad is for you! here you will be welcomed with open arms in the restaurant. Where a hospitable & pleasant team is ready to give you a nice evening with good food, friendly and attentive service and at the end an affordable bill.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Lelystad
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities