To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Hof van Lelystad

8,7 (15)

What people say of Hof van Lelystad

8.7
(15 reviews)
Food
8.6
Service
8.7
Atmosphere
8.7
Write a review

"Voor herhaling vatbaar!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, goede keuken dus, vriendelijke bediening en met de dinercheque voor een mooie prijs uit eten geweest. Heerlijk buiten kunnen zitten op het terras. Voordeel is ook dat er volop parkeergelegenheid is. Kregen na afloop allebei een bon voor 25% korting bij een volgend bezoek. Restaurant is een echte aanrader. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Tevreden at 29 August 2019

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Lekker gegeten

Piet Vervoort at 04 August 2019

"Prima"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Prettige bediening en goed eten

Birdfrog at 22 July 2019

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Eten was goed, heerlijk op het terras gegeten.

Henkie44 at 24 June 2019

"Heerlijk gegeten, gastvrije en opgewekte bediening"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Kaart met voldoende keuze in vis, vlees, vegetarisch tegen vriendelijke prijzen. Na aftrek van onze twee kadovouchers betaalden we EUR 131,-- voor vier personen. We kregen een mooie tafel bij de open haard, erg sfeervol, met uitzicht over de golfbaan. Bediening was correct en opgewekt. Tafels waren mooi gedekt en de aankleding was sfeervol. Vanuit de open keuken werden mooi uitziende gerechten geserveerd, die ook uitstekend bereid waren. Het was gezellig vol, maar zeker niet druk. Wij aten tournedos, mixed grill, entrecote en vegetarisch, met diverse voor- en nagerechten. Porties waren prima; men gaf aan dat we gratis om meer frites erbij konden vragen, maar dat men liever niets verspilde, wat we een goed idee vonden. Nagerechten waren gelukkig niet al te zoet, zodat ze er nog bij pasten. Afsluiting met koffie en thee maakte het compleet. De locatie is wel apart, het restaurant maakt deel uit van de ontvangst van een bungalowpark en heeft daarom ook een zwembad en nog een verkoopruimte voor woningen. De doorloop vanaf de ingang naar onze tafel achter de bar langs vonden we wat vreemd gekozen. Maar, al met al, echt een leuke avond gehad, verzadigd en vrolijk vertrokken we weer.

Roel Schipper at 05 May 2019

Map All restaurant deals in Lelystad

Kraaienhof 2 8219 CG Lelystad

About Hof van Lelystad

Do you want to have a nice dinner in a restaurant Lelystad? then Restaurant ’t Hof van Lelystad is for you! here you will be welcomed with open arms in the restaurant. Where a hospitable & pleasant team is ready to give you a nice evening with good food, friendly and attentive service and at the end an affordable bill.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Lelystad

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities