Knife fork icon red

Restaurant de Vleeschhouwerij

Restaurant de Vleeschhouwerij

8,6 (110 reviews)
91%

What 110 people say about Restaurant de Vleeschhouwerij

8.6
(110 reviews)
Food
8.6
Service
8.7
Atmosphere
8.6
91%
Write a review

5.0 Cuisine 8 | Service 1 | Atmosphere 6

Waardeloze bediening, geen enkel oog voor de klant, 3u gezeten en zelf steeds moeten vragen om aandacht zoals menukaart aanbieden. En misleiding!! On-line geweldige kaart, daar gekomen staat de helft er niet op, 1 vega gerecht slechts nog op de kaart en dan voorgerecht nog op ook bij bestellen! En ook nog rauwe hamb...

Read full review

Waardeloze bediening, geen enkel oog voor de klant, 3u gezeten en zelf steeds moeten vragen om aandacht zoals menukaart aanbieden. En misleiding!! On-line geweldige kaart, daar gekomen staat de helft er niet op, 1 vega gerecht slechts nog op de kaart en dan voorgerecht nog op ook bij bestellen! En ook nog rauwe hamburger voor zwangere dochter, ondanks goed doorgegeven, maar wat de kok niet doorkrijgt, kan hij niet doen! Dessert chocosaus vergeten. Het vlees is overigens prima, de kok doet erg goed zijn werk. Vooral het personeel wat het erg druk heeft met elkaar is hier het probleem. En daarnaast, pas on-line je menukaart aan gelijk aan wat je levert op dat moment in Corona, want dan hadden wij hier nooit gaan eten. Dit was dus eenmalig, zit je in de sluis naast de keuken, dan voel je je ook opgeborgen zonder enige aandacht van het personeel. Ook ongelukje met dochter, stapel bakjes op haar hoofd, kok maakte foutje, kan gebeuren. Na 1u wordt rondje van de zaak aangeboden, bij de rekening stond dit rondje er gewoon, commentaar, was enkel de persoon waar de stapel bij op het hoofd was gevallen, die had dus hoofdpijn verder de avond, en geen voorgerecht, en hamburger rauw, echt fijn om een keer als zwangere uiteten te gaan. U zult begrijpen, dit was een eenmalig avontuur voor ons.

Robert en familie at 08 September 2020
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Duurde ruim een uur voordat wij een voorgerecht kregen. Tartaar was zo koud leek wel uit de vriezer te komen. Sausje wat ik bij mijn hoofdgerecht had gekozen was er last minute niet meer. Alle sausjes leken me niet lekker toch maar 1 gekozen maar was niet zo lekker. Voor een 3 gangendiner is het aan de prijs dan m...

Read full review

Duurde ruim een uur voordat wij een voorgerecht kregen. Tartaar was zo koud leek wel uit de vriezer te komen. Sausje wat ik bij mijn hoofdgerecht had gekozen was er last minute niet meer. Alle sausjes leken me niet lekker toch maar 1 gekozen maar was niet zo lekker. Voor een 3 gangendiner is het aan de prijs dan moet alles perfect zijn. Vlees is kwalitatief erg goed alleen in alles erom heen mag wel wat verbeterd worden. Vorige keer was onze beleving zo goed dat we nu waren terug gekomen. Nu helaas een stuk slechter waardoor wij volgende keer ergens anders heen zullen gaan. De meiden van de bediending doen erg hun best maar sommige zijn nog wat jong en zouden meer gestuurd moeten worden en beter ingewerkt moeten worden naar onze mening.

anne at 05 September 2020
Verified

"Top testaurant"
9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Goed eten vriendelijke bediening dat ervoor gezorgd heeft dat wij al meerder keren daar zijn wezen eten

Fenna BerkienvanLoenen at 07 March 2020
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijke gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

Jeanet Luth at 24 February 2020
Verified

6.3 Cuisine 3 | Service 8 | Atmosphere 8

Met een soort dinerbon daar terecht gekomen, zag er in eerste instantie goed uit. Maar we moesten voor elke gang erg lang wachten, het is dat een medegast op een gegeven moment de bediening vertelde dat wij vast ook wel trek zouden hebben, dat ze tussen voor-en hoofdgerecht even een moment vaart maakten met afruimen...

Read full review

Met een soort dinerbon daar terecht gekomen, zag er in eerste instantie goed uit. Maar we moesten voor elke gang erg lang wachten, het is dat een medegast op een gegeven moment de bediening vertelde dat wij vast ook wel trek zouden hebben, dat ze tussen voor-en hoofdgerecht even een moment vaart maakten met afruimen. We waren met vier kinderen, van wie het geduld aardig op de proef werd gesteld. Verder een nette behandeling van de bediening.
Na het lange wachten kregen we ons hoofdgerecht....het was lauwwarm! Wellicht had het al een tijdje klaargestaan in de keuken. Omdat we niet nog langer wilden wachten toch maar gedeeltelijk opgegeten en bij navraag aan de tafel verteld dat het lauw was en dus tegenviel. ( de smaak daardoor ook) Ze begreep het en vond het erg vervelend. Wij gingen ervan uit dat dat doorgegeven werd aan de keuken. Vervolgens een nagerecht besteld, want door die kortingsbon waren we verplicht minstens drie keer een 3-gangenmenu te kiezen.
Uiteindelijk bij het afrekenen er niets meer over gehoord en we durfden van schrik er ook niets meer over te zeggen. Achteraf dom natuurlijk. Al met al een slechte ervaring en niet voor herhaling vatbaar.

Familie K-T at 20 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in Heemstede

Raadhuisstraat 28 2101 HG Heemstede

About Restaurant de Vleeschhouwerij

Deal

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Heemstede

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities