Knife fork icon red

The Harbour Club Amsterdam Oost

The Harbour Club Amsterdam Oost

7,7 (308 reviews)
91%

What 308 people say about The Harbour Club Amsterdam Oost

7.7
(308 reviews)
Food
7.5
Service
7.3
Atmosphere
8.2
91%
Write a review

8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Leuk om tijdens de Restaurantweek met het menu van The Harbour Club hernieuwd kennis te maken, kwaliteit pico bello in orde, tot de volgende keer!

FinancialFoodie at 02 October 2019
Verified

"Leuk personeel maar matig eten"
8.0 Cuisine 4 | Service 10 | Atmosphere 10

Ik zou niet met de restaurantweek hier gaan eten.

J1992 at 01 October 2019
Verified

"Drama avond, nooit meer! Veel te laaaangg wachten"
4.7 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 8

Wij hadden een tafel om 8 uur gereserveerd en kwamen netjes op tijd. Eenmaal daar werden onze jassen aangenomen en werden wij begeleid naar de bar. Wij hebben 45 min (!) aan de bar moeten wachten tot wij eindelijk een tafel toegewezen kregen. Intussen hadden wij al echt honger gekregen.. Toen wij eenmaal aan tafel z...

Read full review

Wij hadden een tafel om 8 uur gereserveerd en kwamen netjes op tijd. Eenmaal daar werden onze jassen aangenomen en werden wij begeleid naar de bar. Wij hebben 45 min (!) aan de bar moeten wachten tot wij eindelijk een tafel toegewezen kregen. Intussen hadden wij al echt honger gekregen.. Toen wij eenmaal aan tafel zaten, werd ons gevraagd of wij misschien wat brood wilden. Graag, maar niet wetende dat voor 4 kleine stukjes brood €7,- op onze rekening werd gezet. Echt belachelijk! Vervolgens werd het restaurantweek menu op tafel gezet (door de hostess) zonder nadere uitleg. Ik en mijn tafelgenoot probeerde het een beetje uit te vogelen totdat de ober voorbij kwam en ons vroeg of het duidelijk was. Hij gaf ons wel nader uitleg en het bleek dat je de keuze had uit een 3- of 4-gangen menu en dat je gerechten kon omwisselen voor toeslag. Wij besloten om ons toetje om te wisselen naar ''the chocolate dream'' met een toeslag van €7,- p.p. Het voorgerecht ''steak tartaar'' was prima en werd toegelicht toen deze werd opgediend. Daarna duurde het weer enige tijd tot wij ons hoofgerecht kregen. Bij het hoofdgerecht hadden wij vooraf frietjes bijbesteld die ook op het menu stonden. Echter, moesten wij hier weer zelf om vragen bij de bediening. Toen de frietjes eindelijk kwamen, hebben wij deze gelijk al weer teruggestuurd, daar wij al klaar waren met het hoofdgerecht. Wij keken erg uit naar het dessert, hopende dat dat alles zou goedmaken. Het dessert is een soort chocoladekoker die voor je neus met warme chocola wordt gesmolten, zodat deze koker open smelt. Wij hebben wederom 45min gewacht voor het dessert! Toen de tafel na ons, die later dessert had besteld hun dessert eerder kreeg, stonden wij op en wilden wij de rekening en weg gaan. De supervisor zag dit en beloofde ons dat het dessert snel zou komen en dat hij de drankjes van de rekening af zou halen. Nou achteraf gezien heeft hij alleen het eerste rondje eraf gehaald. Gelukkig hoefden wij de toeslag voor het dessert (totaal €14,-) niet meer te betalen. Nou dan zou je denken dat het netjes is opgelost.. Ik zei tegen de supervisor dat wij even gingen roken en dan terug zouden komen. Bij terugkomst lag ons dessert al op tafel. Het speciale effect dat ze de warme chocolade gieten over de koker was dus weg! Daarnaast bleef de chocolade liggen op de koker en smolt deze niet. De koker was keihard, niet te breken met een lepel. Wij gaven dit aan bij de ober en deze kwam toen opnieuw met warme chocolade. Overigens was de sfeer aan de bar wel goed. Wij kregen helaas een tafel in de hoek nabij de ingang, waardoor het ook erg fris was bij ons aan tafel. Uiteindelijk gingen wij pas 23.15 weg.. Ik zou hier nooit eten voor de volle prijs, dat is het zeker niet waard voor de service die je (toch niet) krijgt.

Michelle at 25 March 2019

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Het menu voor de actie was op zich best lekker maar wij hebben toch gekozen voor supplementenkaart. We hebben lekker gegeten en de bediening was prima en vlot.

Patricia at 24 March 2019

"Slecht!"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

Meer dan een uur gewacht op hoofdgerecht. Het lijkt wel alsof ze je vergeten en alleen aandacht schenken aan de mensen die in een box zitten. Nooit meer!

Tifa at 16 March 2019

Map All restaurant deals in Amsterdam

Cruquiusweg 67 1019 AT Amsterdam

About The Harbour Club Amsterdam Oost

You will experience a surprising evening out at The Harbour Club Oost in Amsterdam. The Harbour Club Oost is known as a unique, luxurious restaurant with a beautiful view across the water. The restaurant is stylish and chic, the atmosphere is sparkling and the dishes are excellent.

Sustainability is a top priority for the restaurant. The fantastic dishes are prepared with love and passion, new ingredients are combined and products are purchased as honestly and purely as possible.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities