Knife fork icon red

De Loohoeve*

9,5 (4 reviews)

What people say of De Loohoeve*

9.5
(4 reviews)
Food
9.5
Service
9.5
Atmosphere
9.5
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Op de eerste koude zondagavond van december de Loohoeve bezocht met partner voor een "Michelindiner"" á € 59.50/pp. Was dus om een actie-verrassingsmenu met 5 gangen. Eerste vraag van de gastheer was, of we water mèt of zonder bubbels wensten. Heel handig: Bruiswater van Pellegrino in een glas met rode bodem en zond...

Read full review

Op de eerste koude zondagavond van december de Loohoeve bezocht met partner voor een "Michelindiner"" á € 59.50/pp. Was dus om een actie-verrassingsmenu met 5 gangen. Eerste vraag van de gastheer was, of we water mèt of zonder bubbels wensten. Heel handig: Bruiswater van Pellegrino in een glas met rode bodem en zonder bruis in een glas met blauwe bodem. Na drie heerlijke vegetarische amuses, werd eerst de wijnkaart aangereikt...... Veel keuze uit wijnen per glas en per fles uit de bekende wijnlanden. Wij kozen voor een Weisser Burgunder à € 54,00 uit Baden. De dinergangen werden in een rustig tempo opgediend, met een duidelijke toelichting van de vriendelijke jonge crew. Werd ontzettend veel groente verwerkt op een bijzondere manier. Bij het hoofdgerecht alleen een stukje vlees ( kalfswang) Het dessert was verfrissend en toch ook zoet. Als extra afsluiter bestelden we nog een bordje met 5 stukjes kaas á € 16,00 Na bestelling van een afsluitende espresso werd gevraagd, of we nog een kopje koffie wensten. Dit beaamd en vervolgens werden we bedolven onder de vele zoetigheden bij de tweede espresso. Hier hadden we niet om gevraagd en hebben het meeste laten staan. Voor goede Illy espresso wordt een nette € 2,25 pp gerekend en voor het ongevraagde servies stond € 11,50 pp op de rekening. Bezoek aan dit restaurant stond al langer gepland, maar was er nog niet van gekomen. Aangezien men volgend jaar gaat verhuizen naar Hoogkerk??, zal het waarschijnlijk wel een eenmalig bezoek zijn in Schoonloo . We wensen ze t.z.t. veel succes in Hoogkerk, maar als geboren en getogen Stadjer betwijfel ik de juistheid van de keuze, gezien de locatie ver buiten het gezellige centrum van Groningen ligt. Mede, omdat ze daar een voormalige kapel huren i.p.v. een eigen pand kopen. Het sterrenrestaurant van Jarno Eggens is om die reden verhuisd van Zuidwolde naar een eigen pand in Staphorst. Straks alleen in Zuidlaren nog één restaurant met een Michelinster in Drenthe. Hoop dus voor andere chefs in Drenthe.

John at 02 December 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ongelooflijk heerlijke en kunstzinnige gerechten, meer dan een ster waard!

Ton Sleeking at 30 November 2019
Verified

"Top restaurant"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bijzonder eten.. oog en maag strelend !

Anoniem at 30 November 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat een leuk restaurant! Eten was super, het kaasplankje was de top! Personeel was super!

Bjorn Tooren at 30 November 2017

Map All restaurant deals in Schoonloo

Hoofdstraat 20 9443 PA Schoonloo

About De Loohoeve*

Restaurant De Loohoeve is located in a typical Drenthe farmhouse with a thatched roof. The welcoming atmosphere immediately makes you feel at home. At De Loohoeve you will be spoiled with very tasteful dishes of a high standard. The chef cooks for the true enthusiast. You can taste the experience he has gained in top cases around the world in his dishes. Creative tasteful dishes with delicious pure flavors. The menu of De Loohoeve is formed by what mother nature has to offer. Keeping in mind the season and working with the very best products from the region, that's what it's all about at De Loohoeve! Enjoy the beautiful and unforgettable experience at De Loohoeve.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Schoonloo

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities