Knife fork icon red

Groot Kievitsdal

8,9 (46)

What people say of Groot Kievitsdal

8.9
(46 reviews)
Food
8.9
Service
9.2
Atmosphere
8.5
Write a review

"was gezellig en gewoon goed"
8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

we zijn er al eens eerder geweest, toen gewoon erg goed en nu weer, echt een aanrader, niet duur, en lekker eten, met een flink glas wijn...ambiance erg gezellig.

bert at 31 May 2018

" Smaakt naar meer"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Met de kortingsactie van Primera voor het eerst bij Groot Kievitsdal gegeten. Nergens aan te merken dat we met korting aten, behalve aan de rekening. Echt geweldig gegeten van met zorg opgemaakte borden. Fijn terras en gezellige eetzaal. Enige minpuntje waren de café-achtige tafels binnen die misschien iets schraal afsteken tegen het meer 'chicque' diner. Onze kennismaking met dit restaurant smaakt zeker naar meer, dus we komen terug.

Ellen at 09 May 2018

"Waanzinnig goed!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Met een Primera 50% kortingsbon gegeten. In tegenstelling tot veel restaurants waar je afgescheept wordt met een mager menuutje, word je hier van het begin tot eind verwend met heerlijk eten (en royale porties). Zelfs voor de volle prijs was het nog zeer de moeite waard! Kortom, wij komen terug :-)

Gea de Boer at 26 April 2018

"Feestje bij Groot Kievitsdal"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bij Groot Kievitsdal is het eten altijd goed, dus ook nu. Van het bord maakt de kok een schilderijtje. Veel verschillende groenten in kleine porties De tonijn was heerlijk. Het dessert vond ik te verrassend maar wat te zoet.
Wij kregen standaard het recept van de kok die dag. Er was geen keuze en dat was de vorige keer wel zo. Een beperkte keuze zou fijn zijn geweest.
Bediening was uiterst vriendelijk, ligging restaurant prachtig, midden tussen de bomen.
Al met al een dikke voldoende!

Mw. Jonket at 26 April 2018

"Top eten"
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

20-04-2018
Het eten was heel goed, een driegangen diner met de bon van Primera.
Goede ambiantie, we hebben zelfs buiten gegeten.
Alleen even jammer dat we geen plaatsje kregen in de zon, daar werd wat moeilijk over gedaan, hoewel er plaats was, in de schaduw is het dan wat fris, maar het eten maakte veel goed.

P.v.d. Berg at 22 April 2018

Map All restaurant deals in Baarn

Hilversumsestraatweg 19 3744 KB Baarn

About Groot Kievitsdal

Restaurant Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn has been a household name in the Gooi region since 1923. Be inspired by the beautiful location on the edge of the forest and the rustic appearance of the building. The team is happy to assist you in providing a tailor-made and unique experience.

Quality and hospitality are central to Landgoed Groot Kievitsdal. Enjoying delicious dishes and fine wines with good company, that is what the restaurant stands for. The chef and his team are ready to surprise you culinary, they cook with love for craftsmanship and dishes.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Baarn
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities