Knife fork icon red

De Kruidfabriek by Lute

8,5 (128 reviews)

What 128 people say about De Kruidfabriek by Lute

8.5
(128 reviews)
Food
8.8
Service
8.2
Atmosphere
8.5
Write a review

"Bediening erg rommelig"
5.3 Cuisine 7 | Service 4 | Atmosphere 5

Toen we aan onze tafel zaten kwam niemand vragen of we wat wilden drinken. Het menu werd niet afgestemd. We moesten zelf steeds vragen om een glas bijpassende wijn. Dat kwam vervolgens steeds vijf minuten na het eten...Jammer. Het eten was wel redelijk goed hoewel ik hier voorheen betere ervaringen heb gehad.

floor de Jonge at 20 September 2020
Verified

7.0 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 7

Lekker gegeten vriendelijk personeel .

Rob Leeuw at 19 September 2020
Verified

8.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 7

Een culinair feestje! Attente bediening. Karige wijntjes per glas. Enige jammere aan deze avond. We komen terug.

Evert Van Mameren at 17 September 2020
Verified

"Heerlijk eten maar onervaren serveerster"
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Tuin is prachtig en de ober was top en ervaren maar er was ook een jonge vrouw en zij wist helaas te weinig nog. Dat is in principe niet haar schuld, het moet haar gewoon uitgelegd worden. Zorg dat mensen in ieder geval de huiswijnen die je per glas schenkt, kunnen uitleggen en je vaste menu, zodat ze weten wat ze s...

Read full review

Tuin is prachtig en de ober was top en ervaren maar er was ook een jonge vrouw en zij wist helaas te weinig nog. Dat is in principe niet haar schuld, het moet haar gewoon uitgelegd worden. Zorg dat mensen in ieder geval de huiswijnen die je per glas schenkt, kunnen uitleggen en je vaste menu, zodat ze weten wat ze serveren. Verder vriendelijke medewerkers en heerlijk gegeten. Wel vond ik 4,50 voor een alcoholvrij biertje erg aan de prijs, zeker naast je huiswijn van 5,00 dat viel me echt op. Ook heeft het lege bierglas plus flesje tot en met het betaalmoment op tafel gestaan. Ik verwacht in die setting toch meer oog voor detail.

Local at 16 September 2020
Verified

"Heerlijke avond"
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Prachtig eten, echt genieten!
Bediening niet helemaal op elkaar en de tafels ingespeeld. Er werd niet gevraagd naar een uitbreiding van het menu, geen wijnarrangement, soms te laat de wijn op tafel als het eten er al was. Dit werd heel erg netjes opgelost allemaal dus het was geen zware hinder omdat het eten zo heerlijk was! Personeel was heel erg vriendelijk!

Small 7285570648 Small baa876289c Small 77f4971f45 Small fac79ed357
Kim at 13 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Amstelveen

De Oude Molen 5 1184 VW Amstelveen

About De Kruidfabriek by Lute

Kruidfabriek by Lute is located in Ouderkerk aan de Amstel, delicious and refined dishes of the International cuisine and a very warm and nice atmosphere.

It’s a beautiful restaurant with international allure. Peter and his team prepare with the best ingredients, beautiful dishes which will stimulate all your senses. A restaurant where authenticity, ambition and contemporary architecture merge into an experience of inspiring simplicity.

In the summer on the re-newed terrace, you are welcome to lounge with a drink, a bite or to enjoy your lunch/ dinner at our tables. In the restaurant guests aswell can expect excellent service from the experienced team and enjoy fine dishes with great wines. At Lute Restaurant all your senses are stimulated.

Important for car navigation:
Restaurant Lute is located in Ouderkerk aan de Amstel, but please use Amstelveen for navigation
Free parking

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amstelveen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities