Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

What people say of De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Food
9.4
Service
9.1
Atmosphere
8.9
Write a review

"Pure verwennerij!"
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Je kiest voor een viergangenmenu (speciaal voor Restaurantweek opgesteld), maar je krijgt er ook nog diverse amuses en een extra dessert bij. Het ene hapje nog lekkerder dan het andere kunstwerkje. Het was echt een topavond, wat een verwennerij.
Eén jongen uit de bediening kon alleen z'n standaard riedeltje vertel...

Read full review

Je kiest voor een viergangenmenu (speciaal voor Restaurantweek opgesteld), maar je krijgt er ook nog diverse amuses en een extra dessert bij. Het ene hapje nog lekkerder dan het andere kunstwerkje. Het was echt een topavond, wat een verwennerij.
Eén jongen uit de bediening kon alleen z'n standaard riedeltje vertellen en ging niet echt in op onze opmerkingen/reacties. En we moesten soms meerdere keren wenken om de aandacht te trekken. De rest van de bediening was heel prettig.
Ik vind een tafel met een brede voet persoonlijk niet zo geslaagd, daaronder kan ik m'n voeten niet goed kwijt.
Maar de paraplu die we mee kregen vanwege de hoosbui maakte alles weer goed!

Annemieke Postema at 02 October 2019
Verified
Caroline Berends responded at 03 October 2019

Dank voor uw bericht en graag tot ziens!


"Weer een nieuwe ster ervaring rijker"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Gisteren gegeten via de RW een 3-gangen geboekt werd mogelijkheid geboden om uit te breiden naar 4-gangen dat hebben we ook gedaan, geen spijt van want het kabeljauw gerecht was heerlijk. We hadden heerlijk en genoeg gegeten na 4-gangen mede ook door de 4 amuse en de signatuur van de chef na het dessert. Voldaan heb...

Read full review

Gisteren gegeten via de RW een 3-gangen geboekt werd mogelijkheid geboden om uit te breiden naar 4-gangen dat hebben we ook gedaan, geen spijt van want het kabeljauw gerecht was heerlijk. We hadden heerlijk en genoeg gegeten na 4-gangen mede ook door de 4 amuse en de signatuur van de chef na het dessert. Voldaan hebben we het restaurant weer verlaten. Opmerking, bediening ging zeer vlot mag iets meer ruimte tussen de gangen in zitten, als je dit aangeeft is het ook geen probleem.

Jan en Annemarie at 02 October 2019
Verified
Caroline Berends responded at 03 October 2019

Dank voor uw bericht en graag tot ziens!


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Altijd een feestje. Goed eten en uitstekende sfeer.

HD at 01 October 2019
Verified
Caroline Berends responded at 03 October 2019

Heerlijk om te lezen, veel dank!


"De Nederlanden"
6.0 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 6

Hallo, gisteren daar gegeten. Parkeren aan de zijkant, je moet even gokken waar de entree is. Aan de voorkant. Na ontvangst wel gevraagd wat we willen drinken. Niet uit zichzelf de mogelijkheden verteld. Na de 2 glazen champagne kwam er wel boter, maar geen brood. Daarom moeten vragen. Brood kwam. Lekker, maar wel k...

Read full review

Hallo, gisteren daar gegeten. Parkeren aan de zijkant, je moet even gokken waar de entree is. Aan de voorkant. Na ontvangst wel gevraagd wat we willen drinken. Niet uit zichzelf de mogelijkheden verteld. Na de 2 glazen champagne kwam er wel boter, maar geen brood. Daarom moeten vragen. Brood kwam. Lekker, maar wel koud. Zo moesten we regelmatig ergens om vragen. Maar werden borden en glazen al weggehaald nog bijna voor onze laatste hap genomen was. Niet zo netjes en niet gezellig voor de sfeer. Er was ook iedere keer een nieuwe persoon aan tafel. Halve glazen wijnarragement genomen. Bij het opzoeken van de heerlijke wijn bij het hoofdgerecht zeg ik direct dat het een wijn was van voordeelwijnen.nl. Dat vond ik niet gepast. De sommelier was ook nauwelijks aanwezig of geinteresseerd. Dat terwijl we toch met champagne al begonnen. De wijn werd wel uitgelegd, maar snel en soms moeilijk verstaanbaar. Heb ik al gezegd dat het eten erg lekker was? Teveel komkommer in de voorgerechten naar mijn smaak. Maar was verder goed en mooi gemaakt en van smaak. Het dessert was prachtig en heerlijk. Maar de earl grey 'nootjes' ernasst gaf het ijs een smaak die leek op blauwschimmelkaas. Niet passend vond ik. Wel lekker voor bij iets anders. De inrichting is netjes, schoon en saai. Er werd te snel geserveerd en afgehaald. De cappuccino was erg lekker. De friandises erbij waren erg leuk. De soufle was een verassing, de saus met verviene erg goed. Opgesomd: Goed eten in een net, saaiig restaurant, waar ik me niet speciaal voel. De prijs was daarmee te hoog naar mijn mening.

A Eerden at 30 September 2019
Verified
Caroline Berends responded at 03 October 2019

Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie!


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Alles was weer perfect. Bediening erg vriendelijk en eten heel erg lekker

Ewoud Reeser at 30 September 2019
Verified
Caroline Berends responded at 03 October 2019

Dank voor uw komst en graag een keer tot ziens!

Map All restaurant deals in Vreeland

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

About De Nederlanden*

If you fancy a fantastic meal in a pleasant, casual atmosphere, then you are more than welcome at restaurant De Nederlanden. The restaurant is located in a monumental building on the Vecht in Vreeland, a charming village. The De Nederlanden team ensures that nothing is missing. Whether it is a fantastic meal or a delicious glass of wine, you will certainly quickly feel at home at De Nederlanden.

When the weather is nice, you can also sit outside on the terrace, and even when it is a little cooler, the roof and terrace heating ensure a warm atmosphere.

Be surprised by the special culinary creations from the kitchen. Whether it's for a North Sea crab tart, braised halibut with a sauce of champagne and herring roe or a Simmental tenderloin, you'll come back for this!

Experience an unforgettable evening at restaurant De Nederlanden!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Vreeland

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities