Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

What 153 people say about De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Food
9.4
Service
9.1
Atmosphere
8.9
Write a review

"Goed eten bij De Nederlanden"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Gisteren gegeten met vier gangen menu en 6 bereidingen oesters. De gerechten waren lekker, vooral het duif gerecht was echt goed. Vooral de oester was de reden om terug te gaan. Aan het eind kreeg ik menu beschrijvingen, maar het stond voor tussengerecht Coquille, maar ik kreeg sliptong. Vriendelijke bediening.

Andre_Tio at 18 January 2016

"Heerlijke avond"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Geweldige avond gehad in Vreeland bij de Nederlanden. Ondanks dining with stars actie, een volwaardig, hoogwaardig en zeer goed menu gehad. Zeer sfeervolle ambiance, zeer attente bediening van begin tot einde. Restaurant is zeer mooi gelegen aan water in prachtig pand met leuk terras, vlakbij Amsterdam.
Wij komen graag terug!

MML at 06 December 2015

"Fantastisch! Beste restaurant in Nederland ..."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gisterenavond waren wij bij De Nederlanden met gasten. Het was fantastisch. Eerst met glasje champagne voor de openhaard en wat amuses en daarna aan tafel. De gerechten waren uitstekend (zalm tartaar, coquille, snoerbaars, hert, en 2 desserts), de bediening was perfect, en de wijnen uitstekend. Het enigste restauran...

Read full review

Gisterenavond waren wij bij De Nederlanden met gasten. Het was fantastisch. Eerst met glasje champagne voor de openhaard en wat amuses en daarna aan tafel. De gerechten waren uitstekend (zalm tartaar, coquille, snoerbaars, hert, en 2 desserts), de bediening was perfect, en de wijnen uitstekend. Het enigste restaurant waar de deur wordt open gehouden bij aankomst en vertrek. Wilco hebben we compliment gegeven.

Het Nonnetje in Harderwijk was onze nummer 1 maar nu is dat toch de Nederlanden geworden. Wij vinden dit restaurant top en zeer aan te bevelen. En beter dan 2-sterren restaurants zoals Parkheuvel (gerechten zijn matig), Chapeau! (ambiance so so, eten OK maar niet bijzonder), Aan de Poel (veel te zakelijk, ongezellige bediening, nauwelijks amuses), en het Nonnetje (hun gerechten zijn heel bijzonder). P.s. We hebben geen vergelijking met de 3-sterren restaurants omdat we daar niet eten (en eigenlijk onbetaalbaar is).

Enigste minpunten is de house champagne. Die is niet te drinken en zurig. Bestel voor 5 euro meer de semi-vintage champagne van 85 euro per fles.

Als De Nederlanden deze review leest: probeer eens Taittinger Prelude Grand Cru; zeer betaalbaar en top champagne!

Ron P at 03 December 2015

Map All restaurant deals in Vreeland

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

About De Nederlanden*

If you fancy a fantastic meal in a pleasant, casual atmosphere, then you are more than welcome at restaurant De Nederlanden. The restaurant is located in a monumental building on the Vecht in Vreeland, a charming village. The De Nederlanden team ensures that nothing is missing. Whether it is a fantastic meal or a delicious glass of wine, you will certainly quickly feel at home at De Nederlanden.

When the weather is nice, you can also sit outside on the terrace, and even when it is a little cooler, the roof and terrace heating ensure a warm atmosphere.

Be surprised by the special culinary creations from the kitchen. Whether it's for a North Sea crab tart, braised halibut with a sauce of champagne and herring roe or a Simmental tenderloin, you'll come back for this!

Experience an unforgettable evening at restaurant De Nederlanden!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Vreeland

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities