Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

What people say of De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Food
9.4
Service
9.1
Atmosphere
8.9
Write a review

"Geweldig!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Geweldig restaurant. Dikke aanrader. Geweldig eten, en heerlijke wijnen!

Max Klaasen at 08 October 2019
Verified
Caroline Berends responded at 10 October 2019

Dank voor uw mooie compliment!


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

DIT RESTAURANT IS EEN ABSOLUTE AANRADER VAN STERRENNIVEAU. WE HEBBEN HEERLIJK GEGETEN BEGELEID DOOR EEN FORMIDABEL WIJNARRANGEMENT, DE SERVICE WAS GEWELDIG! BEDANKT VOOR EEN HEERLIJKE AVOND.

Elly Pols at 07 October 2019
Verified
Caroline Berends responded at 10 October 2019

Wat een heerlijk bericht, veel dank en graag tot ziens!


"Heerlijk gegeten "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Dit was ons eerste bezoek aan een restaurant met een Michelin ster. Het eten was voortreffelijk en ook de tussendoortjes buiten de gangen om waren overheerlijk. De prijs viel al met al mee, al zou iets meer informatie over prijsstelling van eea (het was niet altijd helder of iets bij het menu in zat, of dat het extr...

Read full review

Dit was ons eerste bezoek aan een restaurant met een Michelin ster. Het eten was voortreffelijk en ook de tussendoortjes buiten de gangen om waren overheerlijk. De prijs viel al met al mee, al zou iets meer informatie over prijsstelling van eea (het was niet altijd helder of iets bij het menu in zat, of dat het extra was en wat de prijs dan zou zijn). We hebben deze avond culinair genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Harry at 06 October 2019
Verified
Caroline Berends responded at 10 October 2019

Dank voor uw bericht, wat leuk om te lezen! M.b.t. de prijzen, helaas is het niet gebruikelijk om aan tafel iets over prijs te communiceren.


"Leuk, maar niet bijzonder"
8.7 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 10

Ik vond het qua prijs/kwaliteit niet helemaal in orde. Het eten was lekker, maar niet bijzonder. Ik heb een noten en cacao allergie en ik kreeg een dessert waar witte chocolade in zat. Niet oké. Toen ik daar wat van zei kreeg ik een ander dessert, maar dat was gewoon aardbei met vanille ijs. Lekker, maar voor het ge...

Read full review

Ik vond het qua prijs/kwaliteit niet helemaal in orde. Het eten was lekker, maar niet bijzonder. Ik heb een noten en cacao allergie en ik kreeg een dessert waar witte chocolade in zat. Niet oké. Toen ik daar wat van zei kreeg ik een ander dessert, maar dat was gewoon aardbei met vanille ijs. Lekker, maar voor het geld (betaal gewoon regulier dessert) behoorlijk aan de prijs. Leuke avond, maar ik zou het niemand aanraden.

Anneke Hendriks at 03 October 2019
Verified
Caroline Berends responded at 03 October 2019

Goedemorgen mevrouw Hendriks, dank voor uw reactie na uw bezoek vorige week dinsdag. Wij zullen in ons team bespreken dat het mis is gegaan met het serveren van het dessert, niet ok, maar is direct voor u aangepast. Jammer dat u onze keuken niet kon waarderen. Wellicht een keer tot ziens!


"Fantastisch!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mijn ouders en ik hebben, na een zeer hartelijk ontvangst, genoten van een heerlijke lunch.
Elk gerecht was een feestje om naar te kijken en om in te bijten.
De oesterproeverij was een ervaring op zich. Prachtige presentatie gecombineerd met fantastische smaken.
Wij komen graag terug!

Kim Westerveld at 02 October 2019
Verified
Caroline Berends responded at 03 October 2019

Wat een heerlijk bericht om te lezen, veel dank en graag tot ziens!

Map All restaurant deals in Vreeland

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

About De Nederlanden*

If you fancy a fantastic meal in a pleasant, casual atmosphere, then you are more than welcome at restaurant De Nederlanden. The restaurant is located in a monumental building on the Vecht in Vreeland, a charming village. The De Nederlanden team ensures that nothing is missing. Whether it is a fantastic meal or a delicious glass of wine, you will certainly quickly feel at home at De Nederlanden.

When the weather is nice, you can also sit outside on the terrace, and even when it is a little cooler, the roof and terrace heating ensure a warm atmosphere.

Be surprised by the special culinary creations from the kitchen. Whether it's for a North Sea crab tart, braised halibut with a sauce of champagne and herring roe or a Simmental tenderloin, you'll come back for this!

Experience an unforgettable evening at restaurant De Nederlanden!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Vreeland

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities