Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

What 153 people say about De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Food
9.4
Service
9.1
Atmosphere
8.9
Write a review

"Koken ruim boven 1 ster niveau, maar bediening ruim onder."
7.7 Cuisine 10 | Service 5 | Atmosphere 8

In het kader van Dining with the Stars gegeten bij De Nederlanden op een natte zaterdagavond in december 2019. We hebben genóten van het eten. Wilco weet echt de sterren van de hemel te koken. Mooie gerechten met top kwaliteit producten. Vooral de sauzen blijven genieten. Minder was de beleving er om heen. Tussen de...

Read full review

In het kader van Dining with the Stars gegeten bij De Nederlanden op een natte zaterdagavond in december 2019. We hebben genóten van het eten. Wilco weet echt de sterren van de hemel te koken. Mooie gerechten met top kwaliteit producten. Vooral de sauzen blijven genieten. Minder was de beleving er om heen. Tussen de 1e en de 2e en tussen de 2e en de 3e gang zat veel te veel tijd (3 kwartier), terwijl het toetje letterlijk 2 minuten na de laatste hap van het hoofdgerecht werd opgediend. Ook de bediening liet wat steekjes vallen. Zo moesten we zelf vragen om bijschenken van de wijn bij het hoofdgerecht en werd ons geen dessertwijn aangeboden bij het toetje. Al met al was koken ruim boven 1 ster niveau, maar bediening ruim onder.

A en A at 09 December 2019
Verified

"Mooie kookkunst - enkele kritiekpuntjes"
8.0 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 8

Deze mensen kunnen koken. Zowel de vis als de kip waren perfect gegaard. Tussen 3 opeenvolgende visgerechten zou iets meer smaakcontrast mogen zitten. Groente, hoe weinig ook, zou ook visueel aanwezig moeten zijn. 'Gesmoorde venkel' was qua smaak en zichtbaarheid niet te herkennen. Als het aan ons gelegen had had d...

Read full review

Deze mensen kunnen koken. Zowel de vis als de kip waren perfect gegaard. Tussen 3 opeenvolgende visgerechten zou iets meer smaakcontrast mogen zitten. Groente, hoe weinig ook, zou ook visueel aanwezig moeten zijn. 'Gesmoorde venkel' was qua smaak en zichtbaarheid niet te herkennen. Als het aan ons gelegen had had de verrassende soufflé die na het overdadige dessert werd gepresenteerd volstaan als mooie afsluiting.
Een klein kerstomaatje is een mooie versiering, maar het is wat overdreven dat in het menu aan te treffen als 'met tomaat'.
Overigens: vriendelijke en vooral niet opdringerige bediening. Goede wijnadviezen.

M. van Leeuwen at 07 December 2019
Verified

"Puntjes op de i"
8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Leuke avond gehad, heerlijk gegeten, vriendelijke en enthiousaste bediening. Er waren wel een paar puntjes die voor ons de service score naar beneden halen.
* opnemen van 1e drankje duurde lang.
*er werd ons verteld dat de oesters op waren en vervolgens waren er toch wel oesters.
* waterglazen regelmatig leeg...

Read full review

Leuke avond gehad, heerlijk gegeten, vriendelijke en enthiousaste bediening. Er waren wel een paar puntjes die voor ons de service score naar beneden halen.
* opnemen van 1e drankje duurde lang.
*er werd ons verteld dat de oesters op waren en vervolgens waren er toch wel oesters.
* waterglazen regelmatig leeg, niet op tijd bij gevuld.
* we hadden een wijnarrangement, bij de 1e gang was de wijn nog niet gebracht.
* ze waren ons brood vergeten, kwam na de 1e gang, bij onze buren na de amuse.

Al met al genoten van de avond, het heerlijke eten, goede bijpassende wijnen en entourage.

Alma van der wielen at 07 December 2019
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Top lunch met heerlijke, verrassende wijncombinaties. Wij komen zeker nog eens terug.

Joop Muller at 04 December 2019
Verified

"Wat een culinair feestje"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat een culinair feestje afgetopt met heerlijke wijntjes. Ben hier met mijn vrouw geweest en heb werkelijk waar een fantastische avond gehad. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Marco van Walraven at 03 December 2019
Verified

Map All restaurant deals in Vreeland

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

About De Nederlanden*

If you fancy a fantastic meal in a pleasant, casual atmosphere, then you are more than welcome at restaurant De Nederlanden. The restaurant is located in a monumental building on the Vecht in Vreeland, a charming village. The De Nederlanden team ensures that nothing is missing. Whether it is a fantastic meal or a delicious glass of wine, you will certainly quickly feel at home at De Nederlanden.

When the weather is nice, you can also sit outside on the terrace, and even when it is a little cooler, the roof and terrace heating ensure a warm atmosphere.

Be surprised by the special culinary creations from the kitchen. Whether it's for a North Sea crab tart, braised halibut with a sauce of champagne and herring roe or a Simmental tenderloin, you'll come back for this!

Experience an unforgettable evening at restaurant De Nederlanden!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Vreeland

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities