Knife fork icon red

Settlers Restaurant & Lounge

8,4 (36 reviews)

What 36 people say about Settlers Restaurant & Lounge

8.4
(36 reviews)
Food
8.7
Service
8.5
Atmosphere
7.9
Write a review

"Matig"
3.3 Cuisine 5 | Service 2 | Atmosphere 3

Matig

San at 27 September 2020
Verified

8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Leuk restaurant in een leuk Nederlands dorp. Van te voren werd netjes gevraagd of er dieetwensen of allergieën waren. Het eten was voortreffelijk. Wel had de portie risotto een stukje minder mogen zijn. Het personeel was aardig en we konden lekker rustig aan doen tussen de gangen, deze werden niet doorgeduwd. Het dessert was het hoogtepunt van een gezellige avond.

E.G. at 16 September 2020
Verified

4.3 Cuisine 5 | Service 6 | Atmosphere 2

Wij zaten dicht bij een zeer rumoerige open keuken.Veel gekletter van borden. Bij het afrekenen werkte de pinautomaat niet en moest ik 2 straten verderop gaan pinnen om contant te kunnen betalen.

buitenlandse gast at 13 September 2020
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten! Goede bediening en leuke tent om te eten!

Small dec04bae0e
Robert at 09 September 2020
Verified

"Wel lekker gegeten, sfeer niet geweldig."
5.7 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 3

Wij vonden het qua sfeer tegenvallen. We zaten op de tocht, en op hoge stoelen. Ik kreeg wel een dekentje en dat was fijn, maar ondanks dat was het tochtig. De sfeer was niet stijlvol eerder gewoontjes. Hoewel het eten zeker goed was op dat moment, hebben we beiden slecht geslapen door nadorst en onrust in de maag...

Read full review

Wij vonden het qua sfeer tegenvallen. We zaten op de tocht, en op hoge stoelen. Ik kreeg wel een dekentje en dat was fijn, maar ondanks dat was het tochtig. De sfeer was niet stijlvol eerder gewoontjes. Hoewel het eten zeker goed was op dat moment, hebben we beiden slecht geslapen door nadorst en onrust in de maag en hartstreek. Wij denken dat dat komt door teveel gebruik van zout. Dat zijn wij niet gewend. Met name het mini soepje (in koffiekopje, wat we ook minder vonden qua beleving) was erg zout. We wisten niet wat er zou komen, vonden het jammer dat we bij zowel het voorgerecht als hoofdgerecht vlees kregen. Het toetje was heel goed en super mooi gemaakt. We hadden graag in ieder geval een keer vis gehad. Voor mij was het hoofdgerecht teveel vlees en te weinig groenten. Alles smaakte wel goed, dat moet ook gezegd worden. Ondanks dat zouden we niet nog eens kiezen voor dit restaurant.

Elvira de Koning at 07 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Bilthoven

Julianalaan 23 3722 GD Bilthoven

About Settlers Restaurant & Lounge

At restaurant Settlers in Utrecht you can enjoy worldly dishes. The chef cooks with beautiful, sustainable products, and you can definitely taste that! At Settlers, they work with love and passion. You can come here for a delicious lunch or extensive dinner; there is more than enough choice from the wide range.

Settlers restaurant and lounge is the perfect opportunity for a pleasant evening. Be surprised by the fantastic kitchen or enjoy a good glass of wine with a delicious snack.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Bilthoven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities