Knife fork icon red

FG Restaurant**

9,0 (275 reviews)

What 275 people say about FG Restaurant**

9.0
(275 reviews)
Food
9.4
Service
8.9
Atmosphere
8.7
Write a review

9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Top avond gehad.

Henk Verberkmoes at 14 March 2014

"Verrassende smaaksensaties "
9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

De amuses waren werkelijk tongstrelend en een lust voor het oog. Voor de gerechten geldt hetzelfde. De wijnen zijn zeer goed gekozen, met name de rode wijn bij het dessert met kersenijs en caramel was zeer goed gekozen. De uitleg bij de gerechten was zeer prettig, maar heel soms niet goed te verstaan. De bediening w...

Read full review

De amuses waren werkelijk tongstrelend en een lust voor het oog. Voor de gerechten geldt hetzelfde. De wijnen zijn zeer goed gekozen, met name de rode wijn bij het dessert met kersenijs en caramel was zeer goed gekozen. De uitleg bij de gerechten was zeer prettig, maar heel soms niet goed te verstaan. De bediening was uiterst prettig, met precies genoeg distantie. Heel klein minpuntje is dat het extra broodje waarom wij vroegen niet gekomen is en wij meermalen om de naam van een wijnkeuze hebben moeten vragen, wat overigens weer mooi opgelost werd door ons te suggereren een foto van het etiket te maken. Verder een heerlijke avond, een heerlijk gastvrij onthaal

Inge at 14 March 2014

"heel erg lekker eten, maar ......"
8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Het eten was fantastisch, bedankt Francois! Wij hebben alleen een opmerking. Wij hadden afgesproken om 18.30 uur en waren er 10 minuten eerder. Wij werden weggestuurd met de mededeling 'wij gaan pas om 18.30 uur open en we hebben nog teamoverleg, kunt u nog even 10 minuten rondlopen'. Dit kwam erg vervelend over en ...

Read full review

Het eten was fantastisch, bedankt Francois! Wij hebben alleen een opmerking. Wij hadden afgesproken om 18.30 uur en waren er 10 minuten eerder. Wij werden weggestuurd met de mededeling 'wij gaan pas om 18.30 uur open en we hebben nog teamoverleg, kunt u nog even 10 minuten rondlopen'. Dit kwam erg vervelend over en voelde zeker niet welkom. Het had wat charmanter opgelost kunnen worden. Er staat immers ook een bankje bij de voordeur. En een drankje inschenken is toch ook niet teveel lijkt mij. Het kan gewoon op de rekening worden gezet. Bij binnenkomst de tweede keer werd ook nog gemeld 'ah in de herkansing' blijkbaar had de dame in kwestie niet door dat zij (en daarmee ook het restaurant) ook in de herkansing ging....... Jammer!

B. Kemper at 14 March 2014

"lekke eten"
8.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 7

Heerlijk gegeten, maar wat bijzondere sfeer, zeer de moeite waar om eens te proberen

Annie at 13 March 2014

"Smaaksensatie!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gisteravond hebben we met een groep van 6 van een geweldig diner mogen genieten. Werkelijk alles was een lust voor het oog en de smaak was geweldig. De bediening was uitstekend en de nitro was een hele leuke ervaring. Hier komen wij zeker terug!

Rebecca at 13 March 2014

Map All restaurant deals in Rotterdam

Katshoek 37-B 3032 AE Rotterdam

About FG Restaurant**

FG Restaurant ** has creativity, a drive for innovation and a focus on perfection by star chef François Geurds come together in unique ways of preparation and an unforgettable, always surprising experience at the table.

At FG Restaurant, it's all about pampering the guests and wanting to deliver the very best. The atmosphere and service must be excellent so that the guests experience the best experience. FG Restaurant does everything to it.

With chefs like Thomas Keller in New York, he learned about different cooking techniques and immersed himself in the philosophy behind the cuisine. His years of collaboration with Heston Blumenthal, one of the most creative and imaginative chefs in the world, proved to be of great influence.

FG Restaurant in Rotterdam has 2 Michelin stars. Come and enjoy culinary creations at this Michelin restaurant!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities