You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 38 people say about Restaurant Franzen
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wow, what a great experience! Our group of 4 were the only guests, and the restaurant, unbelievably, honored our reservation on this quiet Monday after King's Day weekend. (The only reason it was so empty, I assume.).So, we had a fantastic private meal cooked by the owner, who, with one great host, gave us undivided attention. A seriously special place and really nice evening. I'll be back!
Superlekker gegeten en zeer vriendelijke ober. Alleen was het vrij stil op dinsdagavond en stond er van die namaak cover muziek aan.
Gezellige sfeer, attente en vriendelijke bediening en heerlijke gerechten! Goed vertoeven en de juiste prijs-kwaliteit-verhouding. Voor herhaling vatbaar :-)
Heerlijke combinatie van smaken
Genoten van een heerlijk afwisselend 4 gangenmenu met bijzondere en smaakvolle combinaties. Tezamen met zeer vriendelijk en peroonlijk gastheerschap van Martijn en team (waar krijg je tegenwoordig nog een hand bij binnenkomst en word je persoonlijk welkom geheten en is er ook tussendoor nog even tijd voor een praatj...
Read full reviewGenoten van een heerlijk afwisselend 4 gangenmenu met bijzondere en smaakvolle combinaties. Tezamen met zeer vriendelijk en peroonlijk gastheerschap van Martijn en team (waar krijg je tegenwoordig nog een hand bij binnenkomst en word je persoonlijk welkom geheten en is er ook tussendoor nog even tijd voor een praatje?) zorgde dit voor een heerlijk avondje uit. Wij komen graag nog eens en zullen anderen aanraden ook te gaan genieten.
Map All restaurant deals in Haarlem
About Restaurant Franzen
Cuisine: Mediterranean, French
The monumental building on the Raaks in Haarlem is home to a new Restaurant called Franzen. Chef Martijn Franzen, who you will know from both Stempels and Hout, is in the open kitchen for you. With a new concept and a fresh professional team, the restaurant is all set to give you a wonderful evening. Who will you visit this new culinary gem with?