Cafe Restaurant Braque in Amsterdam

No online reservation possible


You can not make an online reservation

About Rest Cafe Restaurant Braque

Cafe Restaurant Braque
Albert Cuypstraat 29 , 1072 CK Amsterdam
Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


6.5

(5 Recensies)


food

6.0

service

6.4

ambience

7.0

6.7
food: 8 service: 5 ambience: 7
Het eten is bijzonder goed, heerlijk gegeten en we komen zeker terug. Wat erg jammer was dat het ongelooflijk lang duurde, echt tergend langzaam en dat terwijl het hele menu van te voren bekend was. Het voorgerecht kwam na een uur, tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht 3 kwartier en toen hebben we het opgegeven. Geen review over het nagerecht maar het voorgerecht en het hoofdgerecht waren heerlijk en de wijn ook. De fles werd van de rekening gehaald wel aardig maar daar was het niet om te doen. We hadden liever in een normaal tempo van de 3 gerechten genoten.
-
5.7
food: 5 service: 5 ambience: 7
Vaak gegeten in Braque. Altijd zeer zeer goed en met goede smaak. Nu tijdens de restaurantweek helaas zeer tegen gevallen.
-
6.3
food: 5 service: 7 ambience: 7
Prima bediening, vriendelijk. Voorgerecht en nagerecht lekker. hoofdgerecht, poussin, niets bijzonders. Per saldo: matig
-
8.0
food: 7 service: 9 ambience: 8
pas mal pas mal du tout... Een leuk menu voor een redelijke prijs. Heerlijk apperitiefje... blanc mousseux; absoluut een aanrader voor deze zomer ipv Prosseco/Champagne. Het entree met name de rouget was lekker; de quenelle ietswat droog. Hoofdgerecht was de uitblinker; perfect gegaard. Clafoutis als toetje was aan de droge kant.. maar met het yoghurt ijs toch nog lekker. Al om al een leuk menuutje!
-
5.7
food: 5 service: 6 ambience: 6
De sfeer en de service waren prima, maar niet bijzonder. De keuken was wisselend. De voor- en hoofdgerechten waren erg lekker, maar het dessert was zeer smakeloos (een harde, taaie kersentaart, die niet vers was/leek). Dit was natuurlijk de afsluiter, waardoor ik plotseling het gevoel kreeg dat ik de hele avond niet lekker had gegeten. Het laatste gerecht blijft je toch bij. Bijzonder jammer!
-