Restaurant De Roode Leeuw in Capelle aan den IJssel


Restaurant De Roode Leeuw
Restaurant De Roode Leeuw 1
Restaurant De Roode Leeuw 2
Restaurant De Roode Leeuw 3
Restaurant De Roode Leeuw 4
Restaurant De Roode Leeuw
Restaurant De Roode Leeuw 1
Restaurant De Roode Leeuw 2
Restaurant De Roode Leeuw 3
Restaurant De Roode Leeuw 4

About De Roode Leeuw

Welcome to Restaurant De Roode Leeuw in Capelle aan de IJssel.      
Our map is mainly is focused on the seasons. We offer a changing 3-course menu and wherever possible we work with organic products. You can contact us for lunch and dinner or settle for a cup of coffee, a drink and a snack.
 
You can also book us for a high tea or brunch. (min 12 pers.) There is also the possibility of parties and celebrations. Our restaurant is a unique place on the 's-Gravenweg in Capelle a / d IJssel on the border with Nieuwerkerk.
 
The building was rebuilt in 2011 after a fire in 2001, where only the red lion of the facade was spared. He still refers to the ancient inn from 1735. The exterior has become as much as possible a copy of the old building; within the attractively and our terrace offers many opportunities for pleasant stay.

Reserve Now

Reviews"Heerlijk gegeten"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Zoals ook al eerder weer heerlijk gegeten. Eten was prima en service ook perfect. Helaas klein foutje in de rekening, maar werd weer recht gezet. Kan gebeuren als het zo druk is. Zeker een bezoek waard dit restaurant.
-

"Super"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Zoals vorige ervaringen was het weer heerlijk eten Prachtig opgediend Service en bediening prima !! Veel aandacht aan alles gegeven Kortom een aanrader
-

"Heerlijk gegeten "

8.3
Food: 8 Service: 10 Ambience: 7
Wederom heerlijk gegeten tijdens de restaurantweek. We wilden geen dessert Ipv daarvan was de 4e gang, het kaasplankje ons dessert. Het hoofdgerecht was vlees, Black angus. Ik had vooraf niet aangegeven dat ik geen vlees eet. Was geen probleem binnen 10 minuten werd er een visgerechten op tafel gezet. Een perfecte service.
-

"Heerlijk"

7.7
Food: 8 Service: 7 Ambience: 8
Van een heerlijk smakelijk diner genoten ihkv Restaurantweek. Extra gang erbij besteld. Vlotte, attente bediening. Het was een heerlijk avondje uit. Alles klopte; eten, bediening, wijnarrangement.
-

"Wisselend niveau"

7.3
Food: 6 Service: 8 Ambience: 8
Lekker gegeten maar toch wat minder ambitieus dan de vorige keer dat we hier waren. Komt dat doordat het een restaurantweek aanbieding was?
-

"Heerlijke locatie, heerlijke avond"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Met z'n vieren hebben we een erg leuke avond gehad bij dit mooie restaurant. We zijn al een eerder geweest, maar ook de terugkeer is goed bevallen. Het eten was heerlijk. Er was een standaardmenu ivm de restaurantweek, wat voor mij soms moeilijk kan zijn door allergieën. Deze van te voren doorgegeven en mijn complimenten hiervoor, want ze hebben heel goed rekening gehouden met al mijn allergieën. Erg blij mee. Verder heel vriendelijk en hartelijk personeel ook. Boven was het wel erg warm in de ruimte, maar dat is dan ook het enige puntje van mogelijk commentaar wat ik uberhaupt zou kunnen bedenken. Bedankt voor de heerlijke avond! Tot de volgende keer.
-

"Super "

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijk gegeten voorgerecht hoofd en nagerecht waren alle drie geweldig !!! Sfeer en bediening prima Prijs kwaliteit heel goed
-

""

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
Uitstekend gegeten op 07.04. Bediening was attent, adequaat en gezellig in de omgang. Sfeer was goed waarbij moet worden aangetekend dat de trap in het midden niet voor overzicht van de hele zaak zorgt. Maar die zit er nu eenmaal. Als geheel echter helemaal goed!
-

"Het was weer top"

9.7
Food: 9 Service: 10 Ambience: 10
Het is altijd goed in de Roode Leeuw, maar deze avond hebben we weer optimaal genoten. De keuzes, die ze voor deze restaurant week gemaakt hadden was absoluut top en vooral het extra keuzegerecht was erg lekker en verrassend.
-

"TOP locatie"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
wat een geweldig restaurant. alles klopte , het eten, de locatie en vooral het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij.. niets is ze te veel.. en in tijden niet zo lekker gegeten:)) wij komen snel weer terug met vrienden..
-

"Uitnodigend"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Ontvangst bij binnenkomst. Eten en bediening was super.
-

"Restaurantweek bij de Roode Leeuw Capelle a/d IJssel"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heel lekker gegeten tijdens de restaurantweek bij de Roode Leeuw. Ze hadden een heel leuk en gevarieerd menu samengesteld. Zelfs al asperges! Loempia van Rivierkreeft (extra gang) was super lekker. Rib eye ook geweldig. Kortom groot succes! En voor herhaling vatbaar.
-

"Kerstdiner 2015"

5.3
Food: 4 Service: 6 Ambience: 6
Vorig jaar 2014 hebben wij genoten van een voortreffelijk kerstdiner , sfeer bediening, aangeklede tafels , was uitstekend ! Dus ook dit jaar hebben wij weer de moeite genomen te reserveren en aan te zitten aan het kerstdiner! Maar wat een teleurstelling dit jaar! Het complete kerstdiner was een aanfluiting, smakeloos, rommelig, er zou iemand langskomen om ons uit te leggen wat het kerstdiner inhield, helaas niemand gezien! Voor ons een fiasco en teleurstelling! Misschien een nieuwe of inval kok? Ik moet erbij zeggen dat wij een aantal malen bij de Roode Leeuw geluncht hebben en daar zeker tevreden over waren!
-

"de eerste keer"

7.0
Food: 9 Service: 6 Ambience: 6
Het stond al heel lang op ons lijstje om te gaan eten en eindelijk zijn we bij de Roode leeuw geweest. Het pand heeft een leuke uitstraling. Ontvangst is vriendelijk. het aperatief staat snel op tafel. Het duurt even voor je kunt bestellen. De diverse gangen waren smaakvol en goed klaar gemaakt. Vooral het hoofdgerecht was prima. De tijd tussen de diverse gangen was aan de ruime kant. Al met al een prima restaurant en zeker wel de moeite waard om nog eens heen te gaan.
-

"Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving"

8.7
Food: 8 Service: 9 Ambience: 9
Vriendelijke bediening.De kinderen hebben zelf een menu samengesteld. Karaf water niet op de rekening. Lekker gegeten van het 3-gangen winnaarsmenu.
-

""

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
Leuk restaurant, vriendelijke bediening en heerlijk eten. I.v.m. de restaurantweek was de prijs lager dan normaal maar dit was aan het eten niet te merken. Ze hebben hun best gedaan om iets moois te serveren.
-

""

7.0
Food: 6 Service: 7 Ambience: 8
gezellig restaurant met smaakvol eten, goede prijsverhouding en bijzonder goede wijn Parkeergelegenheid enigszins krap temeer daar niet staat aangegeven dat langs de weg ( aan een zijde) mag worden geparkeerd
-

"winnaarseditie restaurantweek"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
In het kader van de restaurantweek de winnaarseditie bij de Roode Leeuw genoten. We hebben inderdaad GENOTEN! Een geweldig origineel menu perfect uitgevoerd. De goede wijn/spijs combinatie in een ongedwongen sfeer met een geweldige service ondanks dat het restaurant bomvol zat! Een terechte winnaar; wij komen zeker terug! Heel veel succes.
-

"Mijn verjaardag gevierd in Restaurant de Roode Leeuw"

9.3
Food: 10 Service: 9 Ambience: 9
Wij hebben allen genoten van het menu. Voortreffelijke keuken en bediening.
-

"Hoge kwaliteit in een gezellige sfeer"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
We hebben een heerlijke avond gehad bij De Roode Leeuw. We genoten van een heerlijk 3 gangen diner, vooral de makreel als voorgerecht was fantastisch. De sfeer en akoestiek zijn erg goed. De bediening is zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!
-

Loading more results...
Reserve Now

Contact

De Roode Leeuw
s Gravenweg 379
2905 LC Capelle aan den IJssel
Phone: show telephone number

Reserve Now
Go to Google Maps

Information

Price €€€
Payment options JCB MasterCard Visa Pin
Location Capelle aan den IJssel

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday 11:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Tuesday 11:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Wednesday 11:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Thursday 11:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Friday 11:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Saturday 11:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Sunday 11:00 - 16:30 17:00 - 23:00