Restaurant Boschmolenplas in Panheel


Restaurant Boschmolenplas
Restaurant Boschmolenplas 1
Restaurant Boschmolenplas 2
Restaurant Boschmolenplas 3
Restaurant Boschmolenplas
Restaurant Boschmolenplas 1
Restaurant Boschmolenplas 2
Restaurant Boschmolenplas 3
Lekker position
500

About Boschmolenplas

Brasserie Boschmolenplas: atmospheric, relaxed and situated at a unique location at the water.

At one side the Boschmolenplas, a grand lake with cristal clear spring water, on the other side the marina with an open route for boats to the Maas.
Do you like cosiness and friendliness, Limburg and delicious food? Come and visit our restaurant. Here you can enjoy a tasteful lunch or a lovely dinner. With family, friends or a romantic dinner for two. Also for business meatings you are at our restaurant at the right place.

You are also most welcome for a delicious cup of coffee with a tasteful piece of pie, originally from Limburg or a good glass of wine with some little snacks. We only serve the best products against the best price.

The team of Brasserie Boschmolenplas will welcome you with pleasure!

Reserve Now

Reviews"Nee."

2.0
Food: 2 Service: 2 Ambience: 2
Onprofessioneel, wat muziek betreft vergelijkbaar met Discotheek Stoba té Echt
-

8.3
Food: 9 Service: 8 Ambience: 8
Door de restaurantweek kwamen we in de verleiding om eens kennis te gaan maken met gelegenheden waar we anders niet zo snel komen omdat deze toch wel uit de buurt liggen. Nu dus het nuttige met het aangename combineren. Heel aangenaam verrast zelfs. Prettige entourage, een gastheer die je fijn opvangt en niet in de laatste plaats de uitstekende en originele kwaliteit van de gerechten. (En we zijn al bevoorrecht dat we heel regelmatig in zeer goede restaurants hebben mogen eten !)Wanneer we nu dus voortaan richting noorden gaan zullen we beslist op de heen- of terugweg stoppen bij de Boschmolenplas!
-

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
Geachte meneer Baal, Uw review slaat nergens op. Als mensen de porties te klein vinden dan zijn ze te klein en dan hoeft u als gast niet meteen de verdediging in te gaan. Als wij naar een restaurant gaan dan willen we niet met honger naar buiten lopen en dat heeft absoluut niks met de culinaire keuken te maken. Da Vinci en One zijn daar een voorbeeld van. Daar ga je niet met honger naar huis. En nogmaals de keuken van het restaurant is echt geweldig , alleen mogen de porties groter zijn.
-

9.3
Food: 10 Service: 9 Ambience: 9
Heerlijk gegeten! Hele mooie gerechten met bijzondere smaken die prachtig bij elkaar passen. Persoonlijke service maakt deze avond compleet.
-

8.0
Food: 9 Service: 8 Ambience: 7
Eten was perfext qua smaak. Voor een lunch was de hoeveelheid een beetje aan de magere kant - mag wat meer zijn. Het is een heel groot restaurant - mooi ingericht maar de "warmte" ontbreekt nog een beetje.
-

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Voortreffelijk gegeten! Verrassende smaakcombinaties en een schilderij op het bord! Michelin ster waardig! Keuken, service en professionaliteit van de bediening (met een jonge leeftijd gemiddeld) en ambiance is subliem! Boschmolenplas hartelijk dank!!
-

8.3
Food: 8 Service: 9 Ambience: 8
In het kader van "week van het Restaurant" hebben wij met 7 personen hier gegeten de ontvangst van de gastheer en zijn team was voortreffelijk even een persoonlijk noot en uitleg over boschmolenplas.Kosten nog moeite zijn gespaard om hier een mooie lokatie neer te zetten met een verfijnde ambiance Het Restaurant was grote deels gevuld en gezellig met een pianist op de achtergrond. de smaak en kwaliteit van het driegangen diner was vefijnd en bijzonder daar waren alle gasten het overeens doch is er een klein minpunt de kwantiteit was aan de lage kant. een positieve kant is dat een aangebroken fles wijn door de gastheer werd mee gegeven en dat wist iedereen te waarderen. wij komen nog terug en ga zo verder super !!!
-

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Het eten was heerlijk, we hebben het 3-gangendiner uitgebreid naar 4-gangen wat zeker de moeite waard was. De rode spaanse huiswijn waar verrukkelijk en paste goed bij onze gerechten. De pianist speelde eigentijdse nummers, erg leuk!
-

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijk gegeten! Prima service!
-

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
In een bijzonder sfeervolle omgeving een heerlijk 4 gangen diner genoten .Mooie verse ingrediënten verrassend samengebracht. De bedieningscrew was zeer jong , maar wisten op een ongedwongen correcte manier het de gast naar de zin te maken. Geen stijf gedoe, maar op een persoonlijke manier. De jonge ondernemer mag trots zijn op zijn medewerkers en zichzelf, ook hij had persoonlijke aandacht voor de gasten! Hij vertelde over zijn chefkok, vooraan in de twintig en dan op zo'n niveau koken...dat belooft wat!.Mooie wijnkaart voor ieder wat wils. Wij waren er 's avonds, dus het uitzicht blijft nog een verrassing, daarom komen we grsag nog eens terug en ook om van de uitgebreide kaart van de Brasserie eens te proeven! Al met al een fijne kwalitatieve avond met een goede prijs/kwaliteitverhouding en een dikke acht op zijn plaats voor dit verrassende restaurant.
-

9.0
Food: 9 Service: 9 Ambience: 9
Prima gegeten!
-

9.0
Food: 8 Service: 10 Ambience: 9
We werden heel hartelijk ontvangen door de gastheer en zijn medewerkers. Een 1e indruk kun je vaak niet (meer) overdoen en deze ontvangst was erg verwelkomend. Aan de bar gewacht op 2 andere gasten en een heerlijk huis aperitief gedronken en nog gezellig gekletst met de gastheer die e.e.a. heeft toegelicht. Wij zijn gegaan voor 3 gangen en hebben het dessert vervangen door het tussengerecht. Het voorgerecht van limousin tartaar was bijzonder smaakvol, vooral de combinatie met de "zuurtjes". Mijn partner ging voor de makreel en was ook heerlijk. En dan...... de tussengerechten: het Thais georienteerd tussengerecht: subliem! Wat een smaak explosie. Wij zijn gek op de (originele) Thaise keuken en het was heerlijk om onderling de ingredienten te analyseren :) Mijn partner is voor de Livar gegaan en deze was bijzonder zacht van smaak en perfect gegaard. Hoofdgerecht: kabeljauw perfect! Ribstuk eveneens perfect! We hebben een heerlijk culinaire avond gehad met heel veel gezelligheid, kortom een super avond! Gastheer: wat een charmante medewerkers! Personeel Boschmolenplas bedankt!
-

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Enkele recensies hieronder beschrijven de porties die te klein zijn. Hier hebben wij echter geen last van gehad! Wij gingen zeker niet met honger weg en voor de mensen die de culinaire verfijndheid niet kunnen waarderen, hebben ze altijd nog de brasserie op de begane grond!! Kortom: voortreffelijk gegeten in een zeer exclusieve ambiance met bijzonder vriendelijk personeel. Wij komen gegarandeerd terug!
-

7.0
Food: 7 Service: 7 Ambience: 7
Enkele recensies hieronder beschrijven de porties die te klein zijn. Hier hebben wij echter geen last van gehad! Wij gingen zeker niet met honger weg en voor de mensen die de culinaire verfijndheid niet kunnen waarderen, hebben ze altijd nog de brasserie op de begane grond!! Kortom: voortreffelijk gegeten in een zeer exclusieve ambiance met bijzonder vriendelijk personeel. Wij komen gegarandeerd terug!
-

9.0
Food: 8 Service: 10 Ambience: 9
Ik heb heerlijk gegeten. Het personeel was zeer vriendelijk en servicegericht. De lift in het restaurant is uniek, inrichting geheel mijn smaak. Het enige puntje van kritiek: de porties kunnen naar mijn mening iets groter. Ik zal het restaurant zeer zeker aanbevelen.
-

8.3
Food: 9 Service: 7 Ambience: 9
Sevice was a bit too long but waiters were very nice and professional. Thank you.
-

9.0
Food: 10 Service: 9 Ambience: 8
Eten op topniveau, michelin waardig!! De akoestiek is niet in orde, te lawaaiig. Bediening is vriendelijk en correct, maar soms niet te verstaan bij uitleg van wijn/gerechten. Op het drukste moment van de avond kon de keuken het even niet bijbenen.
-

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijk gegeten in een zeer ontspanne sfeer. Met zachte achtergrondmuziek en zelfs een live-pianist met bekende muziekstukken. Eten was heerlijk; vlees was heerlijk mals en mooi opgediend. Toetje smaakte heerlijk. Zelfs zo lekker dat je eigenlijk had gewenst dat het net wat meer was ;-) Avondvullend; op verzoek deed de keuken en bediening rustig aan met de gerechten qua tijd.
-

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
Geweldige Locatie, super. Mooie gerechten, alleen te weinig. Dat is erg jammer, en ik lees bij meerdere dat dit het geval is. Jammer dat d eeigenaar er niks mee doet.
-

9.3
Food: 9 Service: 9 Ambience: 10
Heerlijk gegeten onder begeleiding van piano muziek op de achtergrond. Wat een ambiance! Een zaak wat sterambitie heeft! Eten, service en bediening was perfect, en dan te weten dat het restaurant nog geen jaar geopend is. Wij komen zeker terug!
-

Loading more results...
Reserve Now

Contact

Boschmolenplas
Boschmolenweg 16
6097 HG Panheel
Phone: show telephone number

Reserve Now
Go to Google Maps

Information

Cuisine French
Italian
Mediterranean
Price €€€
Extra Brunch
Groups
High tea
Trendy
Lunch
Romantic
Terrace
Business
Lekker position 500
Payment options MasterCard Visa Pin
Location Panheel
Groups Up to 250 people

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday closed closed
Tuesday closed closed
Wednesday closed 17:00 - 20:00
Thursday closed 17:00 - 20:00
Friday closed 17:00 - 20:00
Saturday closed 17:00 - 20:00
Sunday 12:00 - 14:00 17:00 - 20:00