Restaurant Boschmolenplas in Panheel

Small 79dac78a c6b6 40cb a225 c29f39019499

Make a Online Reservation

About Rest Restaurant Boschmolenplas

Boschmolenplas
Boschmolenweg 16 , 6097 HG Panheel

Brasserie Boschmolenplas: atmospheric, relaxed and situated at a unique location at the water.

At one side the Boschmolenplas, a grand lake with cristal clear spring water, on the other side the marina with an open route for boats to the Maas.
Do you like cosiness and friendliness, Limburg and delicious food? Come and visit our restaurant. Here you can enjoy a tasteful lunch or a lovely dinner. With family, friends or a romantic dinner for two. Also for business meatings you are at our restaurant at the right place.

You are also most welcome for a delicious cup of coffee with a tasteful piece of pie, originally from Limburg or a good glass of wine with some little snacks. We only serve the best products against the best price.

The team of Brasserie Boschmolenplas will welcome you with pleasure!

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.5

(44 Recensies)


food

8.5

service

8.4

ambience

8.7

"Top middag en avond gehad in rustige lounge muziek!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Geweldige dag gehad. Gezellig rustig muziekje op de achtergrond. Ik denk dat de mensen die hier over zeuren gewoon niet de doelgroep is van deze brasserie. Deze mensen kunnen beter een kop koffie drinken in het bejaardentehuis. Gisteren hebben wij heerlijk op de loungebanken van het terras gezeten. Hier uitstekende borrelhapjes gehad. Daarna zijn we naar binnen gegaan voor het diner. Ook hier een rustige achtergrond muziek zoals in de meeste restaurants. Het eten en de wijn waren top! Wij komen snel weer terug!
-

"Nee."

2.0
food: 2 service: 2 ambience: 2
Onprofessioneel, wat muziek betreft vergelijkbaar met Discotheek Stoba té Echt
-
8.3
food: 9 service: 8 ambience: 8
Door de restaurantweek kwamen we in de verleiding om eens kennis te gaan maken met gelegenheden waar we anders niet zo snel komen omdat deze toch wel uit de buurt liggen. Nu dus het nuttige met het aangename combineren. Heel aangenaam verrast zelfs. Prettige entourage, een gastheer die je fijn opvangt en niet in de laatste plaats de uitstekende en originele kwaliteit van de gerechten. (En we zijn al bevoorrecht dat we heel regelmatig in zeer goede restaurants hebben mogen eten !)Wanneer we nu dus voortaan richting noorden gaan zullen we beslist op de heen- of terugweg stoppen bij de Boschmolenplas!
-
8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Geachte meneer Baal, Uw review slaat nergens op. Als mensen de porties te klein vinden dan zijn ze te klein en dan hoeft u als gast niet meteen de verdediging in te gaan. Als wij naar een restaurant gaan dan willen we niet met honger naar buiten lopen en dat heeft absoluut niks met de culinaire keuken te maken. Da Vinci en One zijn daar een voorbeeld van. Daar ga je niet met honger naar huis. En nogmaals de keuken van het restaurant is echt geweldig , alleen mogen de porties groter zijn.
-
9.3
food: 10 service: 9 ambience: 9
Heerlijk gegeten! Hele mooie gerechten met bijzondere smaken die prachtig bij elkaar passen. Persoonlijke service maakt deze avond compleet.
-
8.0
food: 9 service: 8 ambience: 7
Eten was perfext qua smaak. Voor een lunch was de hoeveelheid een beetje aan de magere kant - mag wat meer zijn. Het is een heel groot restaurant - mooi ingericht maar de "warmte" ontbreekt nog een beetje.
-

Restaurants in proximity of Boschmolenplas

ARUNA CUISINE

Kraanpoort 1, Roermond
8.02 kilometers

  DEAL: Fantastic 3-course Winners menu €29,50 euro

(53)

View Deal

HOF VAN HERSTAL

Pepinusbrug 8, Echt
10.2 kilometers

  DEAL: Fantastic 3-course Winners menu €29,50 euro

(181)

View Deal

HOSTELLERIE MUNTEN

Wilhelminasingel 276, Weert
14.8 kilometers

"Eat, drink, enjoy!"

HOTEL-RESTAURANT ANTIEK

Mariaplein 1, Helden
18.3 kilometers

"Great food in Helden"

DANAS

Rijksweg Centrum 4, Geleen
23.1 kilometers

"Enjoy this lovely South-American kitchen!"