20%
Discount
Visrestaurant Crabbetje Leiden
Visrestaurant Crabbetje Leiden 1
Visrestaurant Crabbetje Leiden 2
Visrestaurant Crabbetje Leiden 3
Visrestaurant Crabbetje Leiden
Visrestaurant Crabbetje Leiden 1
Visrestaurant Crabbetje Leiden 2
Visrestaurant Crabbetje Leiden 3

About Visrestaurant Crabbetje Leiden

Passion, quality and cosiness are very important at Fishrestaurant Crabbetje in Leiden. 

Visrestaurant Crabbetje works exclusively with fresh dishes and the kitchen likes to be inspired by what nature in different season has to offer. The service will indulge you with te finest wines. 

Menu 

Whether you want to be surprise with a delicious three course meal or the delicious dishes on the menu, there is something for everyone.

Reserve Now

Reviews"Topavond"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Een klein maar zeer leuk restaurant om een gezellige avond te hebben. Het eten is perfect en de bediening heeft zeer veel aandacht voor haar klanten. Niets is te veel. Een zekere aanrader!
-

"Het was weer heerlijk."

9.3
Food: 8 Service: 10 Ambience: 10
Afgelopen zaterdag onverwacht even heerlijk gegeten in 't Crabbetje, ons wel bekend. Het was weer als vanouds, gezellig, heerlijk eten en vriendelijkheid alom.
-

"Heerlijk gegeten"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
Gisteravond met 3 vriendinnen het zomermenu gegeten. We zijn allerhartelijkst ontvangen en keurig naar onze tafel gebracht. Na het bestellen van onze drankjes kregen we ieder 2 bolletjes brood met boter. Voor 8 bolletjes werd er te weinig boter bij gereserveerd. Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht netjes opgediend. Wij meiden hadden graag een salade bij ons hoofdgerecht gehad en waren van mening dat onze mannen waarschijnlijk geen vol buikje zouden hebben gehad met dit menu. Wij hadden een gezellige avond en gingen als laatste weg.
-

"Een belevenis!"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijk gegeten, veel verschillende soorten vis, lekkere wijn. Een ware belevenis!
-

"Lekker"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Het was heerlijk gisteren. Groeten uit Sassenheim
-

"Opnieuw een prima ervaring"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Uitstekend restaurantweekmenu in ongedwongen sfeer. Vooraf een proeverij met orginele creaties van vis en schaaldieren, tussendoor coquilles met overheerlijke risotto, als hoofdgerecht twee visfilets met garnering en als dessert een kaasplankje. Tel de vriendelijke bediening en de goede en betaalbare wijnen er bij op en je hebt een superavond!
-

"4-9-2015 uit eten bij het Crabbetje"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Wij gezelschap van 8 personen hebben het heel erg naar ons zin gehad. sfeer was goed, bediening perfect. Speelde goed in op onze wensen en alle gangen smaakten heerlijk en zagen er top uit. Hebben ook het extra tussengerecht genomen . Top. Voor herhaling vatbaar.
-

"'T Crabbetje was een bezoekje meer dan waard"

9.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 7
Lekker gegeten, prettige bediening, helemaal goed voor een avondje er tussen uit. Heb foto van prachtig voorgerecht op Facebook, opdat er meer mensen een bezoekje brengen!
-

"Heerlijk en gastvrij"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Zeer verzorgd en lekker restaurantweek-menu. Mooi voorgerecht bestaande uit diverse kleine hapjes, we hadden gekozen voor een extra tussen gerecht: coquilles waren precies goed gebakken. Mooi, puur hoofdgerecht met lekkere garnituur. Als dessert konden we kiezen tussen kaas of zoet, dat was nog eens aardig! De wijn goed geadviseerd. De twee broers hebben aandacht voor iedereen in de zaak en ook het meisje in de bediening is vriendelijk en kundig. Kortom, wij gaan zeker nog wel eens terug.
-

"Fantastisch"

8.3
Food: 8 Service: 8 Ambience: 9
Bij binnenkomst erg vriendelijk ontvangen in dit zeer sfeervolle restaurant.De samenstelling van het menu was erg lekker en verrassend. Met heerlijke combinaties van de diverse soorten vis. Iedere gang weer even verrukkelijk en werd met veel zorg en passie bereid. Ook de bediening is hier super vriendelijk en gezellig.We hebben een geweldige avond gehad en komen hier zeker terug.Ga zo door.
-

"Prima visrestaurant!"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
3 gangen verrassingsmenu (restaurantweek winnaar) gegeten. Prima, genoeg variatie (totaal 5 soorten vis gehad bij voor- en hoofdgerecht samen). Nette bediening, wijnen goed maar niet heel speciaal. Porties zijn niet heel ruim, maar wel net voldoende. Kortom prima visrestaurant!
-

""

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijk om na vele jaren (door persoonlijke omstandigheden) weer in 't Crabbetje te dineren. De inrichting en het menu was aan deze tijd aangepast, maar het eten, de bediening en de sfeer was als vanouds, dus TOP!
-

"Lekker en gezellig gegeten bij 't Crabbetje"

8.7
Food: 9 Service: 9 Ambience: 8
Het menu was afwisselend en lekker. En wij hadden een meer dan een uitstekenede Rueda wijn daarbij.
-

"Lekker en gezellig gegeten bij 't Crabbetje"

8.7
Food: 9 Service: 9 Ambience: 8
Het menu was afwisselend en lekker. En wij hadden een meer dan een uitstekenede Rueda wijn daarbij.
-

"Heerlijke visavond!"

8.7
Food: 9 Service: 10 Ambience: 7
Het was ècht een heerlijk samengesteld menu! De service was perfect! We vonden het evenwel redelijk lawaaiierig.......maar we komen zéker terug! Wijn: we hebben de Sauvignon en de Rueda geprobeerd: de Rueda won het met gemak van de Sauvignon! Dessertwijnen: prima!
-

"Lekker in Leiden"

7.3
Food: 8 Service: 6 Ambience: 8
We hebben uitstekend gegeten bij "t Crabbetje. We waren weer op zoek naar een goed visrestaurant en dat hebben we nu gevonden. Hier wil ik blijven komen.
-

"Ingrid"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Eigenlijk zou ik het niet moeten doen want komen er veels teveel mensen hier eten zo lekker is het eten daar. Top. Een heerlijke proeverij van vele soorten vis. Heerlijk
-

"Een warm bad"

7.7
Food: 8 Service: 9 Ambience: 6
Het is niet de mooiste plek van Leiden (de Aagstenstraat) en de start was een tikje vals aangezien de amuse te koud was om echt iets te kunnen proeven, toch kreeg 't Crabbetje ons in zijn greep. Ons viergangen-menu sprong in een aangenaam tempo van hoogtepunt naar hoogtepunt en de bediening was net zo voortreffelijk als de wijn en de port bij de kaasjes toe. Mijn vrouw had het over een warm bad, ik over een streling van de tong. In één woord top!
-

""

8.7
Food: 10 Service: 8 Ambience: 8
Vriendelijke bediening. Perfecte vis en een lekkere wijn. De locatie is misschien niet de mooiste, maar het eten is top!
-

"Voor wie van vis houdg"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
In een niet opvallend steegje is dit visrestaurant gehuisvest. Als je het niet weet loop je er zo voorbij. Jammer, want voor wie van vis houdt is dit een echte aanrader. Geweldige smaaksensaties dartelen in je mond. Niets dan lof op alle fronten !
-

Loading more results...
Reserve Now

3 Course Chef's Northsea special from 36.50 for 29.50

29,50 Valid until 31 October 2016
Original Price 36,50
Discount 20%
Discount 7,00
Reserve Now (Cancellation is free of charge)

Restaurant Fishrestaurant Crabbetje  Leiden now offers, in collaboration with DiningCity, this 3-course Northsea fishmenu. Come and enjoy the wonderful kitchen of Crabbetje for only 29.50 euro. 

Advantages
+ 3-course Northsea menu
+ Well-known restaurant in Leiden
+ Only fresh and seasonal products
+ Perfect location in the centre of Leiden
+ Valid from Tuesday till Saturday
+ Book now and pay at the restaurant
+ Cancellation free of charge 

 

* Available from July 1st until October 31th, 2016
* Not in combination with other offers / discounts
* Dinner only
* NOTE: This deal is only valid if booked online via DiningCity.nl

Reserve Now (Cancellation is free of charge)

Contact

Visrestaurant Crabbetje Leiden
St. Aagtenstraat 5
2312 CA Leiden
Phone: show telephone number
Go to restaurant website

Reserve Now
Go to Google Maps

Information

Cuisine Seafood
Price €€€
Payment options JCB MasterCard Visa AmericanExpress Pin
Location Leiden

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday closed closed
Tuesday closed 17:30 - 22:00
Wednesday closed 17:30 - 22:00
Thursday closed 17:30 - 22:00
Friday closed 17:30 - 22:00
Saturday closed 17:30 - 22:00
Sunday closed closed