Restaurant Crabbetje Leiden in Leiden


Restaurant Crabbetje Leiden
Restaurant Crabbetje Leiden 1
Restaurant Crabbetje Leiden 2
Restaurant Crabbetje Leiden
Restaurant Crabbetje Leiden 1
Restaurant Crabbetje Leiden 2

About Crabbetje Leiden

Passion, quality and cosiness are very important at Restaurant 't Crabbetje in Leiden. 

Restaurant 't Crabbetje works exclusively with fresh dishes and the kitchen likes to be inspired by what nature in different season has to offer. The service will indulge you with te finest wines. 

Menu 

Whether you want to be surprise with a delicious three course meal or the delicious dishes on the menu, there is something for everyone.

Reserve Now

Reviews"Een belevenis!"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijk gegeten, veel verschillende soorten vis, lekkere wijn. Een ware belevenis!
-

"Lekker"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Het was heerlijk gisteren. Groeten uit Sassenheim
-

"Opnieuw een prima ervaring"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Uitstekend restaurantweekmenu in ongedwongen sfeer. Vooraf een proeverij met orginele creaties van vis en schaaldieren, tussendoor coquilles met overheerlijke risotto, als hoofdgerecht twee visfilets met garnering en als dessert een kaasplankje. Tel de vriendelijke bediening en de goede en betaalbare wijnen er bij op en je hebt een superavond!
-

"4-9-2015 uit eten bij het Crabbetje"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Wij gezelschap van 8 personen hebben het heel erg naar ons zin gehad. sfeer was goed, bediening perfect. Speelde goed in op onze wensen en alle gangen smaakten heerlijk en zagen er top uit. Hebben ook het extra tussengerecht genomen . Top. Voor herhaling vatbaar.
-

"'T Crabbetje was een bezoekje meer dan waard"

9.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 7
Lekker gegeten, prettige bediening, helemaal goed voor een avondje er tussen uit. Heb foto van prachtig voorgerecht op Facebook, opdat er meer mensen een bezoekje brengen!
-

"Heerlijk en gastvrij"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Zeer verzorgd en lekker restaurantweek-menu. Mooi voorgerecht bestaande uit diverse kleine hapjes, we hadden gekozen voor een extra tussen gerecht: coquilles waren precies goed gebakken. Mooi, puur hoofdgerecht met lekkere garnituur. Als dessert konden we kiezen tussen kaas of zoet, dat was nog eens aardig! De wijn goed geadviseerd. De twee broers hebben aandacht voor iedereen in de zaak en ook het meisje in de bediening is vriendelijk en kundig. Kortom, wij gaan zeker nog wel eens terug.
-

"Fantastisch"

8.3
Food: 8 Service: 8 Ambience: 9
Bij binnenkomst erg vriendelijk ontvangen in dit zeer sfeervolle restaurant.De samenstelling van het menu was erg lekker en verrassend. Met heerlijke combinaties van de diverse soorten vis. Iedere gang weer even verrukkelijk en werd met veel zorg en passie bereid. Ook de bediening is hier super vriendelijk en gezellig.We hebben een geweldige avond gehad en komen hier zeker terug.Ga zo door.
-

"Prima visrestaurant!"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
3 gangen verrassingsmenu (restaurantweek winnaar) gegeten. Prima, genoeg variatie (totaal 5 soorten vis gehad bij voor- en hoofdgerecht samen). Nette bediening, wijnen goed maar niet heel speciaal. Porties zijn niet heel ruim, maar wel net voldoende. Kortom prima visrestaurant!
-

""

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijk om na vele jaren (door persoonlijke omstandigheden) weer in 't Crabbetje te dineren. De inrichting en het menu was aan deze tijd aangepast, maar het eten, de bediening en de sfeer was als vanouds, dus TOP!
-

"Lekker en gezellig gegeten bij 't Crabbetje"

8.7
Food: 9 Service: 9 Ambience: 8
Het menu was afwisselend en lekker. En wij hadden een meer dan een uitstekenede Rueda wijn daarbij.
-

"Lekker en gezellig gegeten bij 't Crabbetje"

8.7
Food: 9 Service: 9 Ambience: 8
Het menu was afwisselend en lekker. En wij hadden een meer dan een uitstekenede Rueda wijn daarbij.
-

"Heerlijke visavond!"

8.7
Food: 9 Service: 10 Ambience: 7
Het was ècht een heerlijk samengesteld menu! De service was perfect! We vonden het evenwel redelijk lawaaiierig.......maar we komen zéker terug! Wijn: we hebben de Sauvignon en de Rueda geprobeerd: de Rueda won het met gemak van de Sauvignon! Dessertwijnen: prima!
-

"Lekker in Leiden"

7.3
Food: 8 Service: 6 Ambience: 8
We hebben uitstekend gegeten bij "t Crabbetje. We waren weer op zoek naar een goed visrestaurant en dat hebben we nu gevonden. Hier wil ik blijven komen.
-

"Ingrid"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Eigenlijk zou ik het niet moeten doen want komen er veels teveel mensen hier eten zo lekker is het eten daar. Top. Een heerlijke proeverij van vele soorten vis. Heerlijk
-

"Een warm bad"

7.7
Food: 8 Service: 9 Ambience: 6
Het is niet de mooiste plek van Leiden (de Aagstenstraat) en de start was een tikje vals aangezien de amuse te koud was om echt iets te kunnen proeven, toch kreeg 't Crabbetje ons in zijn greep. Ons viergangen-menu sprong in een aangenaam tempo van hoogtepunt naar hoogtepunt en de bediening was net zo voortreffelijk als de wijn en de port bij de kaasjes toe. Mijn vrouw had het over een warm bad, ik over een streling van de tong. In één woord top!
-

""

8.7
Food: 10 Service: 8 Ambience: 8
Vriendelijke bediening. Perfecte vis en een lekkere wijn. De locatie is misschien niet de mooiste, maar het eten is top!
-

"Voor wie van vis houdg"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
In een niet opvallend steegje is dit visrestaurant gehuisvest. Als je het niet weet loop je er zo voorbij. Jammer, want voor wie van vis houdt is dit een echte aanrader. Geweldige smaaksensaties dartelen in je mond. Niets dan lof op alle fronten !
-

"wij missen net dat beetje extra aandacht"

5.0
Food: 7 Service: 4 Ambience: 4
Jammer dat bij binnenkomst het personeel te druk bezig was om ons te verwelkomen waardoor de kok zich gedwongen voelde uit de keuken te komen om ons welkom te heten. Tafel die wij hadden te kort op naburige tafel, veel te weinig privacy. Lange tijd tussen voor,- en hoofdgerecht.(40min.) Bij het vertrek geen begeleiding door iemand van het personeel. Terwijl er op dat moment 2 mensen van het personeel achter de balie/tap stonden. En geen andere bezigheden hadden. Eten niets op aan te merken, totaal behoeft enige nadere aandacht als je zorgvuldig met je klanten wilt omgaan. En je ze graag terug wilt zien. Heeft niet dat yes gevoel na een avond uit. Jammer.
-

"goede ontvangst en verzorging!"

8.3
Food: 8 Service: 10 Ambience: 7
Op 10 maart was ik jarig en werd ik extra gastvrij ontvangen en verwend. Het eten was erg lekker! Vooral hoofd en voorgerecht.
-

"vlak van smaak"

6.3
Food: 3 Service: 8 Ambience: 8
alle gangen vlak van smaak viel erg tegen helaas nagerecht was goed
-

Loading more results...
Reserve Now

Contact

Crabbetje Leiden
St. Aagtenstraat 5
2312 CA Leiden
Phone: show telephone number
Go to restaurant website

Reserve Now
Go to Google Maps

Information

Cuisine French
Seafood
Price €€€
Extra Groups
Payment options JCB MasterCard Visa AmericanExpress Pin
Location Leiden
Groups Up to 40 people

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday closed closed
Tuesday closed 17:30 - 22:00
Wednesday closed 17:30 - 22:00
Thursday closed 17:30 - 22:00
Friday closed 17:30 - 22:00
Saturday closed 17:30 - 22:00
Sunday closed closed