Small 40373e20 cad7 45bd 8388 53f6f5da571c

Make a Online Reservation

DEAL: Fantastic 4-course dinner Valid until 5 April 2018

40373e20 cad7 45bd 8388 53f6f5da571c
€ 37,50
Original Price € 49,50
Discount 25%
Discount € 12,00

Fantastic 4-course menu!

Restaurant Mes Amis now offers an amazing 4-course dinner for only € 37,50.

Advantages
+ 4-course menu
+ Valid every day
+ Book online now, pay at the restaurant
+ Free cancellation

* Not in combination with other offers / deals
* Dinner only
* NOTE: this deal is only valid when booked via diningcity.nl

Reserve Now

About Rest Wijnrestaurant Mes Amis

Wijnrestaurant Mes Amis
Tongersestraat 5 , 6211 LL Maastricht

At a 2 minute walk from Vrijthof square you will find Wine Restaurant Mes Amis. Mes Amis is specializes in regional wines and seasonal local products.

Host and wine expert Annaline Doelen creates a relaxed atmosphere. The kitchen is French and Dutch regional orientated. With every dish we serve a recommended wine by the glass. On the first floor there is a cozy dining room.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.6

(89 Recensies)


food

8.6

service

8.9

ambience

8.5

8.7
food: 9 service: 8 ambience: 9
Klein gezellig restaurant. Vriendelijke ontvangst. Heerlijk wijnarrangement. Wij hebben genoten.
-
8.0
food: 9 service: 8 ambience: 7
Prima gegeten, uitstekend bijpassende wijnen. Sfeer moeilijk te beoordelen, aangezien het een erg rustige avond was. Aankleding van de zaak is echter leuk en ondanks een redelijk lege zaak hebben was het gezellig. We komen hier zeker nog eens terug.
-
8.7
food: 8 service: 9 ambience: 9
Als wijnliefhebber ben je altijd wel benieuwd als je naar een restaurant gaat dat zich presenteert als een wijnrestaurant; daar zijn er namelijk niet zo veel van. Het was een absoluut goede keuze! Als je binnenkomt proef je de gezellige sfeer al, en word je hartelijk begroet door de eigenaresse (althans dat denk ik, het was dezelfde dame als op de site). Boven is een zeer gezellige dinerkamer zoals ze dat noemen. De wijnkaart is bijzonder mooi opgesteld en ze hebben veel wijnen uit de omgeving op de kaart staan. Nooit geweten dat er in Zuid Limburg zo een mooie wijnen gemaakt worden; op hetzelfde niveau als Elzas en Bourgogne. Bij een aantal gerechten staat er een wijnkeuze bij, en de combinatie wijn - eten is wel heel erg goed; het vult elkaar zeer goed aan. Nee, het is zeker niet de eerste keer dat we hier gegeten hebben, een absolute aanrader! We kijken er met veel plezier op terug! Complimenten van een echte wijnrestaurantliefhebbers!
-
9.3
food: 8 service: 10 ambience: 10
Een fantastisch avondje gehad. Heerlijk gegeten in een absoluut prima ambiance. Wijnen om van te smullen. Zeer adequate bediening en geweldige gastvrouw! Wat ook zeker eens benoemd mag worden is dat de begeleiding en aansturing van het team zeer goed was en dat is in menig ander restaurant dus niet het geval! Annaline en team Chapeau!!!
-
8.7
food: 9 service: 9 ambience: 8
Heerlijk gegeten in wijnrestaurant mes amis, goede bediening, echt een zaak waar je je op je gemak voelt. De verschillende wijnen bij de gerechten is een echte aanrader. Complimenten
-
8.7
food: 8 service: 9 ambience: 9
Mes Amis was voor ons al geen 'onbekende' maar ook tijdens de Restaurantweek zijn we wederom aangenam verrast door de (h)eerlijke bordjes die Annelien samen met haar team weet voor te zetten. Bijzonder is tevens de wijnkaart waarmee de naam wijnrestaurant alle eer wordt aangedaan; geen platgetreden paden met enkel overbekende wijnhuizen maar ook nieuwe verrassende flessen. Kortom, prima avond beleefd! Groeten, Arno
-