Restaurant Jottum in Amsterdam

About Rest Restaurant Jottum

Jottum
1e Anjeliersdwarsstraat 17 , 1015 NR Amsterdam

De dutch cosiness around the Mediterranean sea means 'being together'. Enjoy tapas at restaurant Jottum in the centre of Amsterdam called Jordaan. The chef preferably cooked with organic, fairtrade and fresh products. 

 
 

 

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.9

(33 Recensies)


food

8.9

service

9.3

ambience

8.7

"Cosy avond "

7.7
food: 8 service: 7 ambience: 8
Het eten was heel erg lekker! Beter dan deze tapas-ketten-restaurants. Medewerker hebben hun best gegeven maar heel druk daar dus wachten moet je wel. De kleine ruimte geeft je een knuts gevoel maar kan ook ongemakkelijk voelen als je buren hard praten.
-

"Zeer geslaagd"

7.0
food: 8 service: 5 ambience: 8
Heerlijk met de primera actie gegeten. 4 gangen en zeer gevarieerd en meer dan voldoende. Er waren mensen die geen vis lusten, dus werd de 2e gang voor hun veranderd.
-
Restaurant Jottum responded to this review, 23-04-18
Hi , we begrijpen de score voor de bediening niet uit uw verhaal. Mvg , team Jottum.

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Top"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Net ontvangst. Eerste gedachte was nou diner voor 2 van primera bon. Maar z’n net personeel en zo heerlijk gegeten. Echt complimenten !! Koude tapas vooraf, daarna warme vis, daarna vlees en als laatste een heerlijk dessert Smaak was voortrffelijk. Zeker een aanrader
-

"Vriendelijk en smakelijk"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Lekkere tapas! Lekkere combinaties. Erg vriendelijke bediening
-

"Goed eten en een gezellige sfeer"

8.7
food: 8 service: 8 ambience: 10
Jottum was afgeladen en ons gereserveerd tafeltje was om 19:30u nog het enige wat vrij was. Dat zegt mij genoeg, het zijn de restaurants waar het eten goed, de sfeer gemoedelijk en de bediening professioneel en gastvrij is. Daar zijn we bij Jottum dan ook niet in teleurgesteld en de moeite waard om nog een keer terug te komen.
-

"Top avond!!"

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
Een echt Spaans restaurant waar de Spanjaarden zelf ook komen eten. En terecht!! Het was allemaal erg lekker en meer dan genoeg! De sangria is de beste die ik ooit heb gedronken, een echte aanrader!!
-