Restaurant Ivo's Kitchen in Amsterdam

About Rest Restaurant Ivo's Kitchen

Ivo's Kitchen
Witte de Withplein 43 , 1057 XN Amsterdam

Welcome to Ivo's Kitchen! This cozy restaurant is located in Amsterdam. Ivo's Kitchen cooks exclusively with fresh products so they will serve the best dishes.

Ivo's Kitchen doesn't use farmed fish. They use only sustainably caught fish, all meat comes from the Betuwe and the vegetables are from the season without artificial additives!

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.7

(8 Recensies)


food

8.8

service

9.0

ambience

8.3

"Erg lekker"

9.0
food: 9 service: 10 ambience: 8
We hebben hier verrassend lekker gegeten. Wat een leuk concept trouwens, een soort huiskamer, loungeplek en kinderhoek ineen. Voor iedereen wat, terwijl je toch lekker rustig kan eten. Verse eigengemaakte gerechten, heerlijk mals en prima op smaak. Goede huiswijn. Prijs/kwaliteit is top.
-

"Goede service"

8.7
food: 8 service: 10 ambience: 8
Lekker gegeten en erg vriendelijk personeel!
-

"Verrassend ontspannen en lekker"

8.3
food: 8 service: 9 ambience: 8
Prettig gezeten (niet te dicht op elkaar/er is veel ruimte in het restaurant). Lekker en goedkoop gegeten. Kwaliteit van het eten was goed en vers. Bediening was vriendelijk en hartelijk.
-

"Uit eten bij Ivo"

7.7
food: 8 service: 8 ambience: 7
Met een groep van 9 personen hier een 3 gangen Dining city menu gegeten. Als voorgerecht een heerlijke pompoen-bloemkool soep. Hoofdgerechten kun je kiezen, Het vis hoofdgerecht was heerlijk, groente niet te gaar, witvis goed op smaak, combinatie met polenta was goed. Andere tafelgenoten kozen voor de procureur van de grill, waren ook enthousiast. Als dessert keuze uit chocoladetaart of lemon cheesecake, allebei even lekker ! Ben hier nu twee keer geweest, het is een restaurant waar je normaal met elkaar kunt praten, rustig dus. Als je met z'n tweetjes gaat eten misschien iets te rustig..Bediening is vriendelijk en attent. Enige minpunt vind ik de prijzen van de flessen wijn. € 22,50 voor een fles huiswijn vind ik aan de dure kant. Maar verder is Ivo's kitchen een aanrader !
-

""

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Leuk buurtrestaurant, met lekker eten in ontspannen sfeer. Een prachtig terras in de zomer, een kinderhoek, en een 3-gangen menu voor 25,- Euro. Verrukkelijk cheesecake: fluweel zacht, mooi opgediend, smaakvol, kortom perfect!
-

"Genoten"

9.0
food: 9 service: 9 ambience: 9
Uitstekend gegeten bij Ivo. Lekkere pompoensoep vooraf, een heerlijk soeppotje als hoofdgerecht en na een lekkere punt gebak. Vriendelijke, vrolijke bediening. En heel netjes aangegeven dat het door de drukte wat langer zou duren dan normaal.
-