ALL INCLUSIVE

Diningcity Deal: Spectacular All Inclusive 6-course dinner + amuses € 110,00


All Inclusive 6-course Michelin dinner

Restaurant 't Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht now offers an amazing, All Inclusive 6-course dinner for only 110 euro.

Please note. Limited seating only!

All Inclusive 6 course menu:

 • Appetizer
 • Amuses
 • 6-course menu of the chef!
 • Matching wine pairing
 • Table water
 • Coffee or tea

 

 • Valid Until 23 December 2018
 • Not in combination with other actions
 • The price of the deal is per person
 • Book free and pay in the restaurant
 • Only valid when booking online by www.diningcity.nl
 • About Rest Restaurant 't Amsterdammertje*

  't Amsterdammertje*
  Rijksstraatweg 119 , 3632 AB Loenen aan de Vecht

  Welcome at restaurant 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht!

  Worlds come together in the monumental old Dutch farmhouse Restaurant 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

  Chef André Gerrits and his team take you into the worlds of gastronomy, design, culture and craftsmanship. After a cordial reception Dutch entry are outstanding culinary dishes of international cuisine.

  The restaurant is trendy, easy and accessible to everyone. The pleasant, warm decor and special selection of dishes, quickly take you in a relaxed atmosphere. In 't Amsterdammertje can enjoy with all senses.

  Inspired by the seasons, lunch and dinner are tasteful, innovative and pure. On the website (www.restaurantamsterdammertje.nl) of the restaurant you can see the latest menu.

  We are ready to welcome you. See you in 't Amsterdammertje!

  Lees meer

  Click to see opening-times and more

  Reviews


  9.1

  (798 Recensies)


  food

  9.3

  service

  9.1

  ambience

  9.0

  "Uitstekend"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Jonge en toch professionele bediening, zichtbaar plezier in hun werk. Gerechten origineel en heerlijk. Bijpassende wijnen uitstekend. We komen graag nog een keer terug!
  -

  "Heerlijk maar gehaast"

  6.7
  food: 8 service: 6 ambience: 6
  Heerlijk eten, heerlijke wijnen en alles mooi gepresenteerd en aan tafel geserveerd. Enige minpuntje was het regelmatig zeer snel weghalen van de borden en schalen. Terwijl je van de laatste hap genoot werd je tafel al leeg geruimd. Een beetje meer rust zou zeer op prijs gesteld worden.
  -

  "Great experience "

  9.3
  food: 10 service: 10 ambience: 8
  Every dish was such a experience! Super friendly service! Overall extraordinary!
  -

  "Altijd weer een feestje"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Deze keer familie mee genomen naar dit top restaurant. Elke keer weer een feestje om hier te mogen eten. De persoonlijke aandacht, de chefkok die altijd even aan tafel komt en het enthousiaste en professionele personeel, Super!! De presentatie van de gerechten is heel origineel en modern en de sfeer ongedwongen. Wij kijken uit naar ons volgende bezoek!!
  -

  "Zoals gebruikelijk..."

  9.7
  food: 10 service: 10 ambience: 9
  Ik houd het kort: - heerlijke amuses - 4 zeer smaakvolle gangen - perfect wijnarrangement - zeer attente bediening
  -

  "In een relaxte sfeer op hoog niveau gegeten"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Na een vriendelijke ontvangst, werden wij het restaurant ingeleid naar onze tafel. Het restaurant is prachtig gerestaureerd en heeft een mooie mix van oude houten balken en stal-elementen met moderne inrichting, groen tinten en een strakke open keuken. Het personeel loopt er vlot gekleed bij in zwarte jeans, zwarte sneakers en zwart hemd. De muziek is geen afgedraaide elevator music maar meer een soort van lounge hiphop. Op een enkel nummertje na helemaal goed en lekker upbeat. Na een eerste kleine amuse en een wijntje, werden we door de chef welkom geheten en hebben we zeker 5 min lang een super leuk gesprek met hem gehad. Over de verbouwing, over hoe hij tegen koken aankijkt in onze huidige maatschappij en ook over de helaas sinds kort vastgestelde voedselallergiën van mijn partner. Alle begrip werd getoond en omdat we het netjes op tijd gemeld hadden bij de reservering, was het geen enkel probleem voor hem om ook voor haar een heerlijke culinaire avond te verzorgen. Bijzonder aardige man, complimenten! Daarna volgden onze 5 gangen en wijnarrangement. De één na de ander fantastisch mooi bereid door de keukenbrigade en met plezier en een lach opgediend door de bediening. Ook die laatsten waren allemaal alleraardigst en open voor uitleg en gesprek. Geen stijf gedoe, heel fijn. De verschillende smaken en structuren in elke gang waren heerlijk en hier en daar verrassend. Om jaloers op te worden dat iemand zo lekker kan koken en de ingrediënten zo goed weet te combineren. Het was een waar genot! Ook de gerechten voor mijn partner waren, ondanks de gluten/koemelk/ei restrictie, waren heerlijk samengesteld en een genot. Fantastisch gedaan! Al met al een top avond, waar we helaas niet even van konden nagenieten met de aangeboden lekkere koffie of thee, omdat het laat werd voor onze oppas. We waren graag nog even gebleven. Als ik twee tips mag geven: De jonge blonde dame in de bediening legde o.a. steeds het nieuwe bestek in. Dit lag echter constant schots en scheef en dan weer breed of smal. Geen probleem om het zelf steeds recht te leggen, maar het komt gehaast en chaotisch over en past helemaal niet bij de klasse van het restaurant. Makkelijk te fixen. Het andere is de muziek. Hedendaags, maar soms vond ik het te druk en luid, meer geschikt voor in de bar. Dit was voor maar enkele nummers hoor, maar ik zou het dan toch meer gaan zoeken in soul hiphop, iets relaxter en minder volume. Just a tip, absoluut geen klacht :-)) Dank jullie wel voor deze leuke avond, we hebben genoten!!!
  -

  Title Related Blog Posts Restaurant 't Amsterdammertje*