Diningcity Deal: Taste the amazing Michelin dinner € 62,50


.

Worlds come together in the beautiful old-Dutch farmhouse of restaurant 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Chef André Gerrits and his teams take you into the worlds of gastronomy, design, culture and craftsmanship. After a hearty, Dutch welcome, high quality culinary dishes from international cuisines are served. Enjoy the amazing 5-course Michelin dinner.

 • Valid Until 31 May 2018
 • Not in combination with other actions
 • The price of the deal is per person
 • Book free and pay in the restaurant
 • Only valid when booking online by www.diningcity.nl
 • About Rest Restaurant 't Amsterdammertje*

  't Amsterdammertje*
  Rijksstraatweg 119 , 3632 AB Vecht

  Welcome at restaurant 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht!

  Worlds come together in the monumental old Dutch farmhouse Restaurant 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

  Chef André Gerrits and his team take you into the worlds of gastronomy, design, culture and craftsmanship. After a cordial reception Dutch entry are outstanding culinary dishes of international cuisine.

  The restaurant is trendy, easy and accessible to everyone. The pleasant, warm decor and special selection of dishes, quickly take you in a relaxed atmosphere. In 't Amsterdammertje can enjoy with all senses.

  Inspired by the seasons, lunch and dinner are tasteful, innovative and pure. On the website (www.restaurantamsterdammertje.nl) of the restaurant you can see the latest menu.

  We are ready to welcome you. See you in 't Amsterdammertje!

  Lees meer

  Click to see opening-times and more

  Reviews


  9.1

  (744 Recensies)


  food

  9.3

  service

  9.0

  ambience

  9.0

  "Een geweldige avond!"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Wij hebben een geweldige avond gehad. Bij binnenkomst door de chef en zijn vrouw welkom geheten en ook ander personeel dat in de buurt stond heet je direct van harte welkom, dat geeft meteen een fijn gevoel. Aan tafel snel voorzien van een goed glas wijn en water. Wij hebben genoten van alles wat die avond voorbij kwam. De bediening legt vol passie de gerechten uit, is enthousiast en casual gekleed op sneakers. De gado gado was verrassend en lekker pittig, de beurre blanc van gekarameliseerde ui, horende bij de skrei, was werkelijk perfect. Eigenlijk gaven alle gerechten een smaakexplosie. Wat ons betreft waren de friandises het minste van de avond. De zaak zat helemaal vol maar het tempo was goed, Wij komen zeker nog eens terug in deze prachtige zaak waar alles klopt.
  -

  "Geweldig leuk en lekker restaurant."

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Het eten was echt bizonder. Erg mooi opgediend en geweldige smaken. Een leuke kennismaking met dit restaurant. Hoewel het niet bij ons in de buurt is komen we zeker weer terug.
  -

  "Indrukwekkend, met kanttekeningen"

  8.0
  food: 7 service: 9 ambience: 8
  De deur werd al open gezwaaid voordat we bij de drempel waren aanbeland, kenmerkend voor het hoge serviceniveau. Het menu lag op tafel en de kennismaking met de eigenaar verliep voorspoedig, daarna moesten we iets te lang, zo'n 20 minuten, wachten op het opnemen van de bestelling. De gangen zelf werden in een aangenaam tempo opgediend, voorafgegaan door een spectaculair gepresenteerde amuse. We hebben het menu uitgebreid met een tussengerecht. Daarvan viel de gefermenteerde coquille tegen, het was een oogstrelend plaatje maar de smaak verdween in de overdaad aan ingrediënten. De gado gado met verse tonijn was geweldig, de runderlende goed maar niet bijzonder en het dessert viel ronduit tegen door de overdaad aan zure smaken terwijl het amuse dessert ook al uitgesproken zuur was. Een onaangename verrassing was ook de koffie met ongevraagde friandises a €7,50 waar we alleen een kop koffie hadden willen hebben. De koffie was ook nog eens slap en smakeloos, zo slecht dat we ons afvroegen of er iets mis was met het apparaat, Op verzoek werd er kraanwater geschonken, om aanvulling ervan moesten we wel vragen. De wijnen uit het arrangement vielen grotendeels zeer in de smaak, alleen de Gavi bij de coquilles was nogal vlak. Alles bij elkaar een plezierige avond met enkele kanttekeningen.
  -

  "Verjaardags etentje"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Heerlijk verrassingsmenu, met bijpassend wijnarrangement. Helemaal verwend. Echt feestje
  -

  "Top avond"

  9.3
  food: 10 service: 8 ambience: 10
  Vriendelijke ontvangst in een prachtige ambiance met een voortreffelijk menu. Perfecte ingrediënten voor een zeer geslaagde avond.
  -

  "Heerlijk"

  9.0
  food: 10 service: 9 ambience: 8
  Verassende gerechten sublieme smaak combinaties helemaal top
  -

  Title Related Blog Posts Restaurant 't Amsterdammertje*