Restaurant Karel V in Utrecht

About Rest Restaurant Karel V

Restaurant Karel V
Geertebolwerk 1 , 3511 XA Utrecht

Grand Restaurant Karel 5 is part of Grand Hotel Karel 5, in a historic convent in the historic center of Utrecht. Here you enjoy culinary traditions and a great ambiance. 

The cooking style of Vito is classic. However, he puts the emphasis more towards vegetables instead of fish and meat. His culinary creativity and ambitions show in 'his' four appetizers. These appetizers are based on the four primal elements. These appetizers are unique and have a strong and good taste.

"My goal is to maintain the level of culinary Grand Restaurant Karel 5 and further refine the flavors. Hospitality and contemporary gastronomic delight in the grand restaurant are paramount. Robberegt has prepared us to run the kitchen and develop our own cooking style."

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.5

(121 Recensies)


food

8.6

service

8.8

ambience

8.2

"Fantastisch!!"

9.3
food: 9 service: 9 ambience: 10
Fenomenaal!! Zo lekker gegeten en erg attente bediening!
-

"KAREL V IS STERWAARDIG! "

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Het was weer volop genieten van culinaire hoogstandjes en een sensatie voor de smaakpapillen van amuses tot dessert! Wat een klasse van de chef-kok en ik vind het onbegrijpelijk dat Karel V de Michelin-ster nog niet terug heeft. Ik heb het afgelopen jaar in diverse sterrenrestaurants gegeten en Karel V kan zich absoluut meten met deze restaurants zo niet beter. Ik zou niet weten wat hier nog aan te verbeteren valt. Het eten is fantastisch, het personeel is deskundig en goed en de ambiance is prachtig. Alle lof voor Johan Kragtwijk en zijn team.
-

"Elke hap is een cadeautje"

9.3
food: 9 service: 10 ambience: 9
Heerlijk en verrassend gegeten, fijne sfeer en ze proberen het je echt naar de zin te maken. Dank voor de spectaculaire verrassing bij het dessert voor de jarige. We hebben genoten!!
-

"een heerlijke avond genieten"

9.7
food: 9 service: 10 ambience: 10
Gastvrijheid zo als het zou moeten zijn. Zaterdag 17 maart 2018 hebben wij genoten van een heerlijke culinaire avond in een schitterend restaurant met deskundig en vriendelijk (personeel) zowel jong als wat ouder. Met wensen, vooraf doorgegeven (geen weekdieren) werd goed rekening gehouden en een mooi alternatief aangeboden. Wij drinken geen alcohol en een goed alternatief was direct voorhanden. Het gebruikte 5 gangen diner met allerlei amuses was heerlijk van smaak. De ruimtes tussen het serveren van de gerechten was goed afgestemd. Een klein minpuntje: Wij zaten in het midden van de zaal en het licht aan de barzijde wat best wel wat fel. Verder niets dan lof, attent en opmerkzaam personeel zonder dat dit maar op enig moment storend kon zijn. Er hing een fijne en ongedwongen sfeer in de prachtige historische zaal wat het genieten van de gerechten nog verder verhoogde. Een mooi samenspel tussen de koks, de obers en de gasten. Bedankt voor de fijne avond.
-

"Altijd een feestje"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Heerlijk gegeten in een fraaie ambiance. 5 gangen diner met de restaurantweek. We hebben heel veel kleine gerechtjes gehad, met zorg gemaakt en erg lekker.
-

"Hele leuke ervaring"

8.7
food: 8 service: 9 ambience: 9
De hele avond door worden er gerechten geserveerd. Je krijgt veel meer dan een vijf gangen menu. In totaal zeker 10 gangen gehad. Ook de bediening was enorm goed
-