Restaurant Karel 5 in Utrecht

About Rest Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5
Geertebolwerk 1 , 3511 XA Utrecht

Eat, drink and celebrate life where the "V" changes into the "5". Restaurant Karel 5 is the culinary label of Grand Hotel Karel V.

Enjoy heavenly classics in the bistro or subtle refinement in the restaurant. The magic of the monastery has inspired us to a new and unforced form of gastronomy.

The lavish medieval dining room appeals to the imagination. Experience the creativity and unparalleled flavor combinations of Chef de cuisine Vito Reekers.

 

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.6

(132 Recensies)


food

8.7

service

8.9

ambience

8.3

"Topavond"

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Eten was fantastisch, Verrassende smaken en erg mooi opgediend
-

""

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
We werden zeer vriendelijk ontvangen en naar het restaurant begeleid waar we wederom heel vriendelijk werden ontvangen door het restaurant personeel. Het eten was subliem en zag er bijzonder uit. Het restaurant zat vol en toch had het personeel tijd om een praatje te maken, dit maakt het gezellig en ongedwongen.
-

"Uitstekend"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Uitsekend
-

"Absolute aanrader!"

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
De bediening is zeer professioneel en uiterst gastvrij. De keuken is leuk creatief en de verschillende smaken komen goed tot hun recht. We werden buiten de rekening om ook op een aantal tussengerechtjes getrakteerd. De zaal is aan de grote kant, maar het feit dat je je in een historische ruimte bevindt voegt wat toe aan de sfeer.
-

"Super lekker"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Elke keer is het weer een feest om bij Karel 5 te eten. Met alle amuses en tussengerechten werd het 5 gangen diner wel een 10 gangen diner, wat ik erg waardeer. Goed tempo, niet te snel en niet te langzaam. De zaal is prachtig met goudkleurige mozaïek en met een goede akoestiek. Alles was erg lekker, we hebben genoten. Volgende keer weer.
-

"subliem"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
eten was verrukkelijk. we hebben weer genoten van de gerechten en de opmaak. we hebben een wijnarrangement genomen en de combinatie was zeer lekker.
-