Diningcity Deal: Great 5-course menu € 59,50


.

Restaurant Karel V in Utrecht now offers an amazing 5-course dinner for only 59,50 euros!

 • Valid Until 30 November 2018
 • Not in combination with other actions
 • The price of the deal is per person
 • Book free and pay in the restaurant
 • Only valid when booking online by www.diningcity.nl
 • About Rest Restaurant Karel 5

  Restaurant Karel 5
  Geertebolwerk 1 , 3511 XA Utrecht

  Restaurant Karel 5 is part Restaurant Karel 5, in a historic convent in the historic center of Utrecht. Here you enjoy culinary traditions and a great ambiance. 

  The cooking style of Vito is classic. However, he puts the emphasis more towards vegetables instead of fish and meat. His culinary creativity and ambitions show in 'his' four appetizers. These appetizers are based on the four primal elements. These appetizers are unique and have a strong and good taste.

  "My goal is to maintain the level of culinary Grand Restaurant Karel 5 and further refine the flavors. Hospitality and contemporary gastronomic delight in the grand restaurant are paramount. Robberegt has prepared us to run the kitchen and develop our own cooking style."

  Lees meer

  Click to see opening-times and more

  Reviews


  8.5

  (124 Recensies)


  food

  8.6

  service

  8.8

  ambience

  8.2

  "Perfect"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Een fantastische ervaring, wederom. Afgelopen kerst een 10 gangen spektakel ervaren en, op advies van de gastheer nu zomers gedineerd op het terras. En dat was wederom geweldig. Prachtige gerechten in een sprookjesachtige atmosfeer in het hartje van Utrecht. Een 5 gangen diner omlijst met kunstige amuses, hapjes en een pre-dessert. Een avondvullend programma verzorgd door ongetwijfeld de beste zwarte brigade van Utrecht. Wij voelen ons altijd op ons gemak en zeer welkom in dit statige decor. Slechts enkele dagen nadat sommelier Kragtwijk door Wine Spectator bekroond is laten ze bij Karel 5 inderdaad zien heer en meester te zijn in het combineren van wijn en spijs. Mooie flessen, zowel bekende klassiekers als (voor ons) nieuwe vondsten. De gerechten klinken klassieker dan ze smaken en juist die smaken, daar weet Chef Reekers raad mee. Verwacht geen overdaad aan vederlichte 'frisse zuren' maar uitgesproken smaken die perfect op elkaar zijn afgestemd, zowel op het bord als gedurende het verloop van de avond. De sterren vind je hier (nog) niet aan de gevel, die komen overduidelijk uit de keuken.
  -

  "Heerlijk en sfeervol gegeten"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  De gerechten waren heerlijk en creatief samengesteld. De wens om vegetarisch te eten was geen enkel probleem en de bediending was zeer vriendelijk en attent. We hebben heerlijk buiten gegeten en rondom super eet-ervaring!
  -

  "Great eve!"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  It was a great dinner. Friendly and professional staff, delicious meal with a very good wine selection for each course.
  -

  "Fantastisch!!"

  9.3
  food: 9 service: 9 ambience: 10
  Fenomenaal!! Zo lekker gegeten en erg attente bediening!
  -

  "KAREL V IS STERWAARDIG! "

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Het was weer volop genieten van culinaire hoogstandjes en een sensatie voor de smaakpapillen van amuses tot dessert! Wat een klasse van de chef-kok en ik vind het onbegrijpelijk dat Karel V de Michelin-ster nog niet terug heeft. Ik heb het afgelopen jaar in diverse sterrenrestaurants gegeten en Karel V kan zich absoluut meten met deze restaurants zo niet beter. Ik zou niet weten wat hier nog aan te verbeteren valt. Het eten is fantastisch, het personeel is deskundig en goed en de ambiance is prachtig. Alle lof voor Johan Kragtwijk en zijn team.
  -

  "Elke hap is een cadeautje"

  9.3
  food: 9 service: 10 ambience: 9
  Heerlijk en verrassend gegeten, fijne sfeer en ze proberen het je echt naar de zin te maken. Dank voor de spectaculaire verrassing bij het dessert voor de jarige. We hebben genoten!!
  -