Restaurant La Provence* in Driebergen

About Rest Restaurant La Provence*

La Provence*
Hoofdstraat 109 , 3971 KG Driebergen

Restaurant La Provence in Driebergen-Rijsenburg: Culinary pleasure is where our guests come for.

We are a young and dynamic company. Every time we try to renew the culinary experiences. A typical combination of the French kitchen with a modern hint.

We go for personal attention in an uncomplicated ambiance. Our staff combines lovely dishes with different kind of wines.

This is an excellent location for business lunch or dinner. In the summer you can eat at our new terrace.

We would like to welcome you in La Provence!

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.9

(499 Recensies)


food

9.2

service

8.9

ambience

8.6

"Gezellig?"

6.0
food: 8 service: 6 ambience: 4
Bij de Provence was alles zoals je het mag verwachten, met enkele verrassende gerechten. Maar bij de bediening ontbrak het aan echte bezieling; bedienen volgens het boekje, maar met niets extra waardoor je je persoonlijk welkom zou kunnen voelen. Dit, in combinatie met de wat gedateerde presentaties, maakt het allemaal een beetje belegen.
-

"verfijnd en speels"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Bediening zeker vriendelijk en attent Sfeer prettig en stijlvol En niet onbelangrijk:het eten was verfijnd en zeer smaakvol en creatief opgediend.
-

"Fantastische avond "

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Wij hadden en heerlijke avond gehad met vrienden. De bediening was zeer alert en heel gastvrij, de gerechten subliem. Kortom, en reden om weer terug te komen.
-

"Fantastisch "

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Gisteravond super gegeten bij La Provence, alle gerechten waren heerlijk, goede smaken op elkaar afgestemd, bediening vriendelijk en attent. Restaurant een goede ambiance en sfeer, dit restaurant kan ik bij iedereen aanraden. Wij komen zeker terug.
-

"een lunch waar je blij van wordt"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Het overkomt ons wel eens dat we bij een restaurant denken: dat kunnen we zelf ook en waarschijnlijk beter. Hier het tegenovergestelde: wat een mooi palet aan smaken, wat een mooie schilderijtjes en wat een werk. Absoluut genieten. Niet goedkoop maar het geld beslist waard.
-

""

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Het heerlijkste eten ooit
-