Restaurant La Provence* in Driebergen

About Rest Restaurant La Provence*

La Provence*
Hoofdstraat 109 , 3971 KG Driebergen

Restaurant La Provence* in Driebergen-Rijsenburg: Culinary pleasure is where our guests come for.

We are a young and dynamic company. Every time we try to renew the culinary experiences. A typical combination of the French kitchen with a modern hint.

We go for personal attention in an uncomplicated ambiance. Our staff combines lovely dishes with different kind of wines.

This is an excellent location for business lunch or dinner. In the summer you can eat at our new terrace.

We would like to welcome you in La Provence!

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.9

(508 Recensies)


food

9.2

service

8.9

ambience

8.6

"Verwennerij"

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
Zodra je binnen komt voel je je welkom. Een gastheer ontvangt je en brengt je naar je plaats. Als starter krijg je kunstzinnig gevormde overheerlijke hapjes met bijzondere ingrediënten. Heerlijk menu gegeten met heerlijke wijn. Alles even fraai opgediend met een uitleg over wat je gaat eten. Reuze vriendelijke, professionele bediening. Topavond! Aanrader
-

"Geweldig"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Mooie ambiance en exclusief genieten.
-

""

9.0
food: 9 service: 10 ambience: 8
Top
-

""

8.3
food: 10 service: 7 ambience: 8
Heerlijk gegeten. 5-gangenmenu gehad met een kaasplankje toe. Geweldige keuze. Mooie maar volstrekt overpriced wijnkaart. Vandaar een sterretje eraf voor service. Uitstekende en attente bediening.
-

"Geweldig!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Een geweldige avond bij La Provence gehad waarbij alles klopte, attente en vriendelijke bediening, en gelukkig ook niet te stijf en te formeel. Verrassingsmenu was in alle opzichte top, zeer gevarieerd en smaakvol en prachtig opgemaakt.
-

"Erg goed, maar eerlijkheid over de prijs zou gewaardeerd worden"

8.0
food: 10 service: 6 ambience: 8
Heerlijk gegeten, lekker gezeten. Goed tafelen. Bijpassend wijnarrangement was niet super. Niet genoten dessertwijn werd niet van de bon gehaald. Via speciale actie een verrassingsmenu. Helaas dat ze niet communiceren over meerkosten van supplementen en over de kosten van friandises bij de koffie. Die ze zonder te vragen neerzetten alsof het er bij hoort. Is mijns inziens niet gepast en niet in lijn met de rest van de service.
-