Restaurant De Burgemeester* in Linschoten

Small 9fb81595 0df4 4a69 abe3 05a80056a442

Make a Online Reservation

About Rest Restaurant De Burgemeester*

De Burgemeester*
Raadhuisstraat 17 , 3461 CW Linschoten

In a small place called Linschoten, in the middle of the 'Green Heart', lays restaurant de Burgemeester which is housed in an old town hall. The kitchen team which is led by Sander Spruijt and Tommy Janssen is focused on delivering the best quality and listening to what their customers want. Hostess Anne Hövels and sommelier Rodney Bottenberg and their team will make your evening complete with their outstanding skills. The restaurant has an enthousiastic and relaxing atmoshpere to make your culinary experience unforgettable!

Sparkling, pure, enthousiastic, hospitable, in short: we hope to welcome you soon!

 

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.8

(553 Recensies)


food

9.0

service

9.0

ambience

8.5

"Heerlijk gegeten"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Mooie locatie, goede bediening, heerlijk gegeten.
-

""

9.7
food: 9 service: 10 ambience: 10
Wederom heerlijk genoten van alle smaken. Zowel eten als bijpassende wijnen.
-

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Een heerlijke avond gehad met lekkere wijnen en prima service. Echt top.
-

""

9.0
food: 10 service: 10 ambience: 7
heerlijke goed op elkaar afgestemde gangen. De balans tussen zoet en bittertje is uitstekend. De ondersteunende sausen bij de gerechten waren verrassend. Ook de samenstelling van de constructie van de gerechten tussen zacht/crème en vast/knapperig is goed in evenwicht. Bij het gebruik van specerijen, die de gerechten zorgvuldig ondersteunen, is rekening gehouden dat deze niet overheersen. Kortom heerlijk gegeten en genoten van de variabele gerechten. Super.
-

"N beleving"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Hier zien ze ons zeker terug.we kwamen aan om 7.15 en tot half 12 aan 1 stuk door genoten. Wat n bereidingen wat n kennis. Van t aannemen van je jas tot t open doen vd deur was t geweldig. Het eten is puur en niet te overtreffen...de bediening precies zo
-

"Waar een klein dorpje groot in kan zijn"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Lopend langs de Dorpstraat en de brug over de Lange Linschoten brengt dat ons meteen in de goede stemming. Ontvangst bij de deur en hartelijk welkom geheten bij de bar. Tussen vier pilaren staan twee tafeltjes. Dat geeft leuk een prive hoekje. Hierna nemen een aantal jonge mensen onze wensen op en serveren vlot drankjes en hapjes. Elk gerechtje is een lust voor het oog, kwa kleur, textuur en vorm. De hele avond blijven ze ons verrassen met steeds nieuwe vormen van presentatie, in stapelbakjes, op plankjes, mooi serviesgoed, glazen van allerlei vorm. De smaak is prima en bijzonder en de wijn past er goed bij. Als ik om halve glazen vraag kan dat ook. Kortom het bezoek maakt ons nieuwsgierig naar wat het restaurant verder nog allemaal kan. Dus ze kunnen zeker opnieuw bezoek van ons verwachten.
-