Restaurant The College Hotel in Amsterdam

About Rest Restaurant The College Hotel

The College Hotel
Roelof Hartstraat 1 , 1071 VE Amsterdam

Restaurant The College Hotel is located at the Roelof Hartstraat in Amsterdam, enjoy a surprising menu and a nice atmosphere.

The College Hotel restaurant is a free-standing restaurant located in the former school gymnasium. Here, our head-chef and his team pay tribute to the Golden age of Dutch cuisine by honouring classics from the past, from a contemporary perspective, resulting in a surprising culinary experience.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


7.3

(13 Recensies)


food

6.7

service

7.8

ambience

7.3

"Grote teleurstelling"

4.7
food: 2 service: 2 ambience: 10
Meest bizarre avond ooit in een Amsterdams restaurant. Eten had niets met Italiaans eten te maken. Het begon met het serveren van de verkeerde cocktails. Bij navraag bleek dat ze de bestelde cocktails niet hadden en toen maar zelf hadden besloten iets anders te serveren want 'dat scheelde tijd'. Dit zonder enig overleg. Heel apart. Hoofdgerechten kwamen pas na 2.5 uur en 1 gerecht was zo slecht dat we het hebben teruggestuurd. Het stond later overigens wel op de rekening. Bediening was slecht en zelfs onbeschoft. Jammer, want de locatie is prachtig. Kan me voorstellen dat het College Hotel ook niet blij is met zo'n slecht restaurant.
-

""

9.3
food: 8 service: 10 ambience: 10
Als Amsterdammers hier nog nooit geweest , diningcity met de restaurant week is een mooie manier om nieuwe locaties te ontdekken. Mooi opgemaakte borden met smakelijk eten, vriendelijke service en een zeer sfeervol restaurant.
-

""

9.3
food: 8 service: 10 ambience: 10
Great food only quite small portions. Except from the dessert which was delicious and of the proper side. Very good service, and flexible kitchen we were with one pregnant lady, one vegetarian and one gluten-free and all dishes were served based on our preferences. Even gluten free bread! Atmoshere is wonderful it is a beautiful building. Would definitely recommend it!!!
-

""

6.7
food: 6 service: 8 ambience: 6
Het eten was goed, niet verrassend, maar gewoon lekker. Het personeel is jong en enthousiast. De minpuntjes zitten 'm in de details: bij reservering opgeven dat je vegetarisch eet en geen geitenkaas lust en desondanks is het personeel daar niet van op de hoogte. En dus krijg je het gewone vlees/vismenu met bijbehorende uitleg en gewoon geitenkaas op de kaasplank. "U heeft een tafel aan het raam!" Leuk, maar vanwege de kou waren de gordijnen dicht. Bovendien de hele avond in een zeer onaangename koude luchtstroom gezeten. Uiteraard hebben we daar twee keer melding van gemaakt. Excuus, het is een oud pand, we weten het en er wordt aan gewerkt.... Tja, maar het vergalt wel een groot deel van de pret van een avondje uit eten gaan. En met de "mousserende (zeer zoete) dessertwijn" die uit het wijnarrangement bij de kaasplank werd geserveerd werd de plank volledig misgeslagen. En iets heel anders: aan de buitenkant is niet te zien welke het heren- en welke het damestoilet is. Op de gok doe je de eerste deur open en je kijkt recht op een man die voor het urinoir staat. Voor beide partijen een onaangename confrontatie. Kortom, er valt nog wel wel iets te verbeteren hier.
-

"Heerlijk eten. "

6.7
food: 8 service: 8 ambience: 4
Onze ervaring is dat je er goed kunt eten met een prima service (zeker als je weet dat dit allemaal uit leerlingen bestaat). De sfeer is helaas wat minder dan het eten.
-

"Uitstekend Diner voor 2"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Op woensdagavond hier erg lekker gegeten. Het menu van 4 gangen is duidelijk met zorg en aandacht samengesteld. We hebben een bijpassend wijn arrangement genomen. Werkelijk heerlijk. Leuke mix van ervaren medewerkers en studenten in training. Wij komen hier graag nog eens met vrienden of familie!
-