Restaurant The College Hotel in Amsterdam

Roelof Hartstraat 1, 1071 VE Amsterdam Show telephone number →

The College Hotel

Restaurant The College Hotel is located at the Roelof Hartstraat in Amsterdam, enjoy a surprising menu and a nice atmosphere.

The College Hotel restaurant is a free-standing restaurant located in the former school gymnasium. Here, our head-chef and his team pay tribute to the Golden age of Dutch cuisine by honouring classics from the past, from a contemporary perspective, resulting in a surprising culinary experience.


12 reviews
Write a review → See all 12 reviews →
Food
Service
Atmosphere
8 visitors would recommend this restaurant!
""
Monday 16/03/2015

Als Amsterdammers hier nog nooit geweest , diningcity met de restaurant week is een mooie manier om nieuwe locaties te ontdekken.
Mooi opgemaakte borden met smakelijk eten, vriendelijke service en een zeer sfeervol restaurant.

Joke Westerveld
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 15/03/2015

Great food only quite small portions. Except from the dessert which was delicious and of the proper side. Very good service, and flexible kitchen we were with one pregnant lady, one vegetarian and one gluten-free and all dishes were served based on our preferences. Even gluten free bread! Atmoshere is wonderful it is a beautiful building. Would definitely recommend it!!!

Dorota
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 15/03/2015

Het eten was goed, niet verrassend, maar gewoon lekker. Het personeel is jong en enthousiast. De minpuntjes zitten 'm in de details: bij reservering opgeven dat je vegetarisch eet en geen geitenkaas lust en desondanks is het personeel daar niet van op de hoogte. En dus krijg je het gewone vlees/vismenu met bijbehorende uitleg en gewoon geitenkaas op de kaasplank. "U heeft een tafel aan het raam!" Leuk, maar vanwege de kou waren de gordijnen dicht. Bovendien de hele avond in een zeer onaangename koude luchtstroom gezeten. Uiteraard hebben we daar twee keer melding van gemaakt. Excuus, het is een oud pand, we weten het en er wordt aan gewerkt.... Tja, maar het vergalt wel een groot deel van de pret van een avondje uit eten gaan. En met de "mousserende (zeer zoete) dessertwijn" die uit het wijnarrangement bij de kaasplank werd geserveerd werd de plank volledig misgeslagen. En iets heel anders: aan de buitenkant is niet te zien welke het heren- en welke het damestoilet is. Op de gok doe je de eerste deur open en je kijkt recht op een man die voor het urinoir staat. Voor beide partijen een onaangename confrontatie. Kortom, er valt nog wel wel iets te verbeteren hier.

Siet
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 12 reviews →
(Advertisement)
Banner02