Reviews


8.5

(294 Recensies)


food

8.7

service

8.6

ambience

8.2

"perfect dinee"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
fantastisch gegeten in een perfecte sfeer
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 28-01-18
Beste meneer Jansen, Graag wil u hartelijk bedanken voor het schrijven van deze mooie review. Wat een mooi compliment dat u ons eten als fantastisch beschrijft en de sfeer als perfect. Ik zal uw mooie compliment delen met het hele team van Bridges. Wij verwelkomen u graag snel weer in restaurant Bridges! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Zoals gewoonlijk heerlijk gedineerd!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Het zegt al genoeg om aan te geven dat wij hier regelmatig komen eten! Het gehele plaatje klopt bij Bridges; eten, bijpassende wijnen (met een bijzonder goede sommelier) valet parking en perfecte service. Super!
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 28-01-18
Beste Bas, Wat vriendelijk dat u ons zon prachtige score geeft, dank hiervoor! Wij waarderen het heel erg van onze gasten als wij zulke prachtige compliment krijgen. Ik zal uw review dan ook met het hele team delen. Het is onze passie om onze gast een totaal beleving te bieden en zo te lezen is ons dat in uw geval gelukt! Wij verwelkomen u graag snel weer. Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Heerlijke lunch"

8.3
food: 8 service: 9 ambience: 8
Wij hebben genoten van de lunch met wijnarrangement. Uitstekende bediening. Voor herhaling vatbaar.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 28-01-18
Beste mevrouw Scheltema, Wat leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van een lunch met wijnarrangement bij ons. U beschrijft de bediening als uitstekend, dit is een prachtig compliment om te ontvangen! Graag verwelkomen wij u snel weer, wellicht voor een heerlijk diner in Bridges! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Erg goede en fijne lunch"

9.0
food: 9 service: 9 ambience: 9
Wij hadden een 3-gangen all-in lunch en het was heerlijk! Voorgerecht geweldig, hoofdgerecht goed en nagerecht weer geweldig. Van tevoren amuses en 2 glazen wijn en koffie inbegrepen. Voor 50 euro per persoon. Beter kon niet. We zijn Amsterdammers, maar toch blijft het bijzonder om op zo'n plek, op de gracht, aan het water, te eten.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 28-01-18
Beste Henk-Jan, Hartelijk dank dat u de tijd neemt om een mooie en positieve review te schrijven over Bridges. Het is plezierig om te lezen dat u zo genoten heeft van een all-in lunch. U geeft aan dat de gerechten geweldig gesmaakt hebben, ik zal dit met het keuken team delen! Het is erg leuk om te horen dat u het uitzicht op de gracht nog zo erg waardeerd bij ons! Wij zien ernaar uit u weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Genieten!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Genoten van een 3 gangen lunch met wijnarrangement. Echt een feest. De wijn past goed bij de gerechten. De bediening is vriendelijk en kundig. De sfeer is ontspannen, mooi ingerichte zaak.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 10-01-18
Beste heer/mevrouw, Wat een prachtige review over restaurant Bridges, onze dank hiervoor. Het is fijn om te lezen dat u uw lunch als een feestje heeft ervaren bij ons! U geeft aan dat de wijnen goed bij de gerechten passen en dat u de bediening vriendelijk en kundig vindt. Ik zal uw review met het gehele team van Bridges delen! Wij verwelkomen u graag snel weer voor een heerlijke lunch! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Heerlijk eten"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
7 december 2017 een heerlijk lunch menu gegeten bij Bridges. Enkele heerlijk amuses waaronder een madeleine van truffel en een cake van thee met pompoenschaafsel. Gemarineerde coquilles vooraf; een heerlijke Corvina als hoofdgerecht en een kleurrijk licht nagerecht van chocola met vruchten en quenelle van parfait. Leuke persoonlijke bediening
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 10-01-18
Beste Tony, Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de lunch 7 december. U heeft inderdaad een prachtig menu gegeten! Wist u dat wij ondertussen een nieuw menu serveren. Graag verwelkomen wij u snel weer, wellicht voor het vernieuwde lunch menu. Met vriendelijke groet. Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Heerlijke avond bij Ron"

9.7
food: 9 service: 10 ambience: 10
Vanaf ontvangst tot afscheid was alles Top geregeld. Eten was heerlijk, alles gerechten sloten fantastisch op elkaar aan.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 10-01-18
Beste Sylvester, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is plezierig om te lezen dat u zo heeft genoten van uw diner bij ons. U geeft aan dat uw gehele diner top geregeld is, dank hiervoor! Wij verwelkomen u graag snel weer bij restaurant Bridges! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"eten bij Bridges"

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Vriendelijke en deskundige bediening, een heerlijk 4-gangenmenu dat wel wat aan de dure kant was. De tafels staan wat dicht op elkaar waardoor wat geluidsoverlast van een luidruchtig Amerikaans gezelschap.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 10-01-18
Beste Irene, Wat een mooie score met twee 10en en een 8! Dank hiervoor. Wat fijn dat u onze bediening als vriendelijk en deskundig beschrijft, ik zal de complimenten doorgeven aan het team! Wij vinden het vervelend om te lezen dat u overlast heeft gehad van anders gasten. Graag verwelkomen wij u weer in restaurant Bridges! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Wederom een aanrader"

7.3
food: 8 service: 8 ambience: 6
Wederom een belevenis. Het eten was weer verrassend en van een uitstekende kwaliteit. Het personeel doet professioneel hun uiterste best om de avond compleet te maken.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 10-01-18
Beste meneer Minor, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn dat u wederom weer bent verrast en dat u de kwaliteit uitstekend vindt. Het is fijn dat u onze passie voor service zo waardeert. Wij verwelkomen u graag weer in restaurant Bridges! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Heerlijke avond"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Mooi restaurant, heerlijk eten, fantastische bediening.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 17-10-17
Beste Robin, Bedankt voor uw review. Fantastisch dat u ons op alle aspecten met een 10 beoordeeld. Namens mij en het hele team van restaurant Bridges verwelkomen wij u graag opnieuw! Met vriendelijke groeten, Aranka Friemann

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

""

9.0
food: 8 service: 10 ambience: 9
Good food, friendly people. In the middle of Amsterdam
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 17-10-17
Dear Fabiene, Thank you for sharing your experience with us! When visiting Amsterdam again in the near future we hope to welcome you back to our restaurant! Kind regards, Aranka Friemann

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Super van genoten!"

8.3
food: 9 service: 8 ambience: 8
Restaurantweek geluncht met ook een smulpaap vriendin. Was al vaker bij Bridges. Nu 3 gangen, maar er komt ook brood en 3 heerlijke amuses op tafel. Er wordt hier overigens wel gewoon kraanwater gratis geserveerd als je daar om vraagt... met ijs en de hele lunch door het personeel bijgeschonken. Als je graag voor een vol bord met aardappels en groenten, of grote porties kiest, is dit wellicht niet een geschikt restaurant. De keuken is verfijnd, de smaken mooi gecombineerd met hartig/zuur/ zout/zoet. Daarnaast zit er in elk gerecht ook een combinatie van structuren, dus knapperig, zacht, romig enz. Voorgerecht was hun 'rouleaux mooie meid' waanzinnig lekker, spannend gerecht met sashimi van vis met Japans accent, maar anders. Nee de portie is niet enorm, maar ik vond het zalig en had er ook geen dubbele portie van kunnen eten. Iets wat je niet even zelf in elkaar zet! Geldt ook voor de andere gerechten: de gelezen kritiek herken in daarin niet. Heb 's avonds ook niet meer gegeten, want het was meer dan genoeg voor ons. Het hoofdgerecht was schol met een kruidenkorst in Hollandaise. Ik zie op internet dat dat normaal in een groene kruidensaus is, maar wij waren beiden zoooo gelukkig met de zalige saus. Nagerecht was een chocoladedessert met mousse en Baileys ijs. Al met al voor een lunch van €35,- voor de restaurantweek zeker geen karige keuze van ingrediënten en gerechten. Alle gerechten waren prachtig gepresenteerd en deden niet onder aan de gerechten a la carte die ik hier ook gegeten heb: goede presentatie vanuit dit restaurant, denk ik. Wijnkaart is wel aan de hoge kant, maar het heeft een Michelinster en dan kun je dat ook verwachten lijkt mij.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 17-10-17
Beste CB, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te lezen dat u onze verfijnde keuken zo heeft gewardeerd en dat u heeft genoten van de lunch! Bedankt voor uw complimenten wat betreft onze gerechten. Wij verwelkomen u graag opniew in de toekomst! Met vriendelijke groeten, Aranka Friemann

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Lieve mensen"

9.7
food: 9 service: 10 ambience: 10
Bijzondere ervaring, vakkundige en uiterst vriendelijke bediening. Mijn eerste ervaring in een sterrenzaak, ze hebben de lat hoog gelegd voor de rest ;-)
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 17-10-17
Beste Antje, Wat fantastisch dat wij uw eerste ervaring in een sterrenzaak zo bijzonder hebben mogen maken. Wij hopen u uiteraard weer opnieuw te mogen verwelkomen en ik wil u bedanken voor het delen van uw ervaring! Met culinaire groet, Aranka Friemann

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Bridges is "Top van de Top"", over groen en roze"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Bridges is gewoon geweldig! Het begon al met 2 amuses, rood met bieten, en groen(!) met krab. Voorgerecht en hoofdgerecht 2x vis, met bloemetjes en groene saus, maar wat een delicatessen! Nagerecht ijs, met noten, koffie met chocola met groene bedekking. Bijpassende wijnen waren goed, oa Rock and Roll wijn (!) uit Languedoc. Bediening was perfect, soms Nederlands sprekend, soms Engels, ja er is een beetje internationale flavour. Eerlijk gezegd dient ook vermeld te worden dat ik eea door roze bril bekeken heb, mijn mooie tafeldame was wel erg gezellig!
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 17-10-17
Beste Willem, Wauw, Top van de Top! Bedankt voor dit prachtige compliment. Ik wil u bedanken voor het delen van uw ervaring met ons en dat u gekozen heeft voor restaurant Bridges. Het doet mij een deugd om te lezen dat u ons de cijfer 10 geeft op alle aspecten. Het klopt inderdaad dat wij een internationaal team hebben. Ik zal uw complimenten met het team delen. Fantastisch dat u zo'n fijne avond heeft gehad en graag verwelkomen wij u opnieuw! Met vriendelijke groeten, Aranka Friemann

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"een lunch als een schilderij en smaken op een palet die één sterovertreffen."

9.0
food: 10 service: 10 ambience: 7
Bij the Bridges is het echt genieten. Het restaurant behoort bij de Grand. Andres Delpeut zwaait de scepter en dat is hem zeker toevertrouwt. Wondermooie creaties van eten met name op het moment van vis en groenten. Smaken die je doen zoeken waar het van gemaakt is en wegsmelten in je mond. Zuur, zoet, bitter, het hele palet van smaken komen langs of worden zo gecombineerd dat het één groot smaakfestijn wordt. Prachtig is dat deze sterrenkok een samenwerking heeft met Ron Blauw die flink aan de weg timmert met zijn collega's. De bediening is heel gastvrij en heeft plezier om de mensen het het naar het zin te maken. Foutjes in de communicatie kunnen daar bij gemaakt worden, de gastvrouwen en -heren lossen dat heel vriendelijk en professioneel op. Geenszins storend. Wat het eten betreft ben ik vol lof, moeilijk samen te vatten in recensie. Proef en geniet dat is wat je doet bij deze executive chef Andres Delpeut. De verrassing ligt op je bord qua smaak en compositie om dat te beleven is raadzaam bij thhe Briges te gaan eten.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 17-10-17
Beste Rin, Ik wil u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen met ons. Het is geweldig om te lezen dat u zo genoten heeft van de smake en composities van de gerechten van onze chef. Daarnaast benoemd u ook dat de bediening heel gastvrij is en dat ze het u naar de zin hebben gemaakt. Ik zal uw complimenten met onze chef en ons team delen. Nogmaals wil ik u bedanken voor uw prachtige recensie. Namens mij en het gehele team van Bridges hopen wij u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met hartelijke groeten, Aranka Friemann

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Dit smaakt naar meer..."

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Bijzonder lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 17-10-17
Beste Yvette, Fantastisch dat u zo bijzonder lekker heeft gegeten en dat u benoemd dat het voor herhaling vatbaar is. Wij zijn blij dat u zo genoten heeft van uw avond en verwelkomen u graag opniuew! Met vriendelijke groeten, Aranka Friemann

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Was the Happy Birthday "

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
In spite of our delay,nice smaile and good service.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 17-10-17
Dear Hisayo, Thank you for you compliments regarding our service. We are happy to read that you enjoyed your Birthday! We hope to welcome you back again in the future! Kind regards, Aranka Friemann

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
It was amazing! Not cheap, but every penny worth it!
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 08-10-17
Dear Lucas, What a pleasure to read that you found your dinner AMAZING! Such kind words for our restaurant. Perhaps we see you soon again for another lovely dinner? Kind regards, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Niet voor herhaling vatbaar"

7.3
food: 8 service: 8 ambience: 6
Gevraagd om kraanwater, werd een fles met plat water gebracht en 6,50 Euro in rekening gebracht. Gingen weg met gevoel afgezet te zijn.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 08-10-17
Beste Djoen Tan, Hartelijk dank dat u de moeite neemt om uw feedback te delen met ons, dit stellen wij zeer op prijs. Wij vinden het erg vervelend dat u zich afgezet voelt door de miscommunicatie. Hiervoor onze oprechte excuses. Als u verder in contact wil met ons kunt u mailen naar: H2783-FB@sofitel.com. Hopelijk mogen wij u toch nog een keer ontvangen in Bridges om het dan wel helemaal goed te doen! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Genoten van een avondje bridges"

9.7
food: 10 service: 9 ambience: 10
Dit keer zijn wij tijdens RestaurantWeek bij Bridges gaan eten. Wij hebben heerlijk genoten van de verschillende visgerechten. Correctie, alleen het bijgerecht was geen visgerecht. Voordat wij begonnen met onze 4-gangen (wij hebben een extra gerecht erbij genomen) werden we warm gemaakt met een aantal amuses. Alle gerechten zagen er prachtig uit. Letterlijk om op te eten :) Zelf had ik een wijnarrangement bij genomen. Op de rosewijn bij het bijgerecht, waren de wijnen prima. Zelf vond ik het zeer fijn dat ik de dessertwijn mocht overslaan, omdat dit niet mijn favoriet is. Locatie van het restaurant is midden in het centrum. Prachtig gebouw. Ik vind het een van de beste restaurants welk bij een hotel hoort.
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 03-10-17
Beste Larry, Ik wil u heel erg bedanken voor de mooie woorden over ons restaurant. En wat fijn dat u zo heeft genoten. Wij doen erg ons best om mooie gerechten met mooie wijnen te serveren. Ik zal uw review dan ook delen met het Bridges team! Graag verwelkomen wij u snel weer! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Toplunch bij Bridges"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Heerlijk gegeten in een mooie omgeving. Fijne sfeer! Attente en zeer servicegericht, vriendelijk! Gerechten topcombinaties!
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 03-10-17
Beste meneer Grootfaam, WIj willen u ontzettend bedanken voor het schrijven van deze lovende review. Wat een mooie woorden over onze gerechten en service. Ik zal het delen met het Bridges team! Wij verwelkomen u graag nog een keer, wellicht voor een heerlijk diner! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Niko opgemaakt en lekker Ter "

7.3
food: 8 service: 8 ambience: 6
Het eten was smaakvol en mooi opgemaakt. Met de korting nog best prijzig voor de gewone portemonnee. Bediening was prima en leuk. Locatie was ook prima. Zeer genoten
-
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded to this review, 03-10-17
Beste Charles, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u zo heeft genoten bij ons èn dat u de bediening leuk vond. Wellicht mogen wij u in de toekomst nog een keer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Daan Wesselink

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Heerlijk gegeten en gedronken. Hoofdgerecht had iets meer mogen zijn. Zou zeker nog een keer terug komen!!
-

"Mooie plek, perfect eten en excellente bediening!"

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
Hoewel we reeds veel toprestaurants in Amsterdam op onze lijst hebben hadden we nog nooit gegeten bij Bridges. Dat hadden eerder moeten doen! De sfeer, de bediening, alles was perfect. Waar het echt om gaat is natuurlijk het eten; ook dat was van een bijzondere perfectie. Mooie combinaties en goede portionering. Nog even een speciale vermelding van voor de vriendelijke en zeer servicegerichte bediening!
-

"Verrassing"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Wij hebben een heerlijke avond gehad. Verrast door het menu en de daarbij gekozen wijnen. Uiterst vriendelijk en adequaat personeel. Prettige sfeer en gelukkig goede akoestiek.
-

"Top maar..."

8.3
food: 9 service: 8 ambience: 8
All-inclusive 4-gangen menu genomen. Gerechtjes waren top (bordpresentatie + smaken) behalve het hoofdgerecht (steack op Argentijnse wijze in een visrestaurant viel wel tegen). Lekkere, aangepaste wijnen. Vriendelijke maar zakelijke bediening.
-

"Perfecte avond"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving.
-

"Top!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Een restaurant waar ze weten hoe het hoort. Gastvrij ontvangen, binnen 1 minuut je eerste drankje, perfecte etiquette. 5 gangen + 2 amuses, stuk voor stuk heerlijke smaakexplosies met mooi bijpassende wijnen. Nergens wat op aan te merken, attent personeel, leuke locatie. Wij komen terug.
-

"Fantastische avond"

9.3
food: 10 service: 8 ambience: 10
uitstekende avond gehad, geweldig
-

"gewoon lekker en de ster zeker waard"

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
heerlijk gegeten, het menu was goed met hele mooie smaaksensatie. Neem nu het ras el hanout ijs; geweldig die combinatie van smaken. een heerlijke tijd in een goed restaurant met een hele goede bediening
-

"Wat een feestje! "

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Het was mooi weer en dan is de tuin ideaal voor een koel drankje voorafgaand aan het diner. De inrichting van Bridges is heel sfeervol. Wij (2p) zaten in zachte, hoge stoelen aan een ronde tafel wat een heel knusse uitstraling geeft. De bediening is jong en vlot met verstand van zaken. Leuk dat de mannelijke bediening in jeans met colbert gekleed gaat. Het 5-gangendiner was verrukkelijk. Een zorgvuldig samengesteld menu, mooi opgemaakte gerechten, heerlijke combinaties in smaak en kraak dus echt een feestje voor de smaakpapillen. Aanrader!
-

"Prachtige avond"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Wat een prachtige avond hebben wij bij Bridges gehad, goede sfeer, zeer goede bediening/service en geweldig eten...wij zijn fan
-

"'Goedkoop is duurkoop; "

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Aan de drie punten service, keuken en sfeer mankeert helemaal niets , maar als je verwacht voor een leuke prijs via 'Dining with the stars' bij ; The Bridges; te kunnen eten. verlaat toch wel wat teleurgesteld het restaurant. Een niet bijzonder glas wijn voor € 11 euro per glas, een glas water voor € 7 en een espresso van € 6 schroefde de nota op naar € 180 voor 2 personen.
-

"Bridges "

9.0
food: 10 service: 7 ambience: 10
The food is amazing and the wine paring was perfect!
-

"Geweldig gegeten "

9.0
food: 10 service: 10 ambience: 7
Heerlijk lunchmenu een zeer vriendelijke bediening
-

"Heerlijk verwend!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
We hebben een heerlijke avond gehad dankzij het fantastische eten, de uitstekende bediening (Fé) en het feit dat we prachtig weer hadden en in de tuin zaten! Hopelijk tot snel en bedankt
-

"Fantastisch diner met alles erop en eraan!"

9.7
food: 10 service: 9 ambience: 10
Heerlijk gegeten met mijn vriendin in de binnentuin. We hadden echt geluk met het weer. Echt genoten van het eten. Bijzondere ervaring.
-

"Good"

8.0
food: 9 service: 7 ambience: 8
Food is good. The table for 2 could be bigger since there is enough space in the restaurant. Service could be better. One of them seems to be such in a rush to ask us for drinks when she has not even offered us the menu.
-

"Stijl- en smaakvol"

9.3
food: 9 service: 9 ambience: 10
Voor- en hoofdgerecht waren geweldig! Tussengerecht ook prima. Dessert een beetje gewoontjes. Het wijnarrangement vond ik tegenvallen, maar met het zonlicht dat schuin in het mooie stijlvolle interieur scheen kon mijn avond niet meer kapot.
-

"goed"

8.0
food: 10 service: 8 ambience: 6
In een zakelijk aandoende sfeer top gegeten. De gerechten waren zeer fijn van smaak en de wijnen uit het wijn arrangement paste fantastisch erbij.
-

"Good Restuarant"

7.3
food: 7 service: 8 ambience: 7
The staff were very nice and the food was tasty.
-

"heerlijk"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
We hebben echt heerlijk gegeten en we hadden er top wijnen bij. Kortom een herhaler.
-

"Mooie avond"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Gisteravond bij Bridges gegeten samen met m'n vriend. We hebben genoten van alles. Eten was heerlijk en personeel zeer vriendelijk.
-

"Restaurant week menu"

6.7
food: 8 service: 6 ambience: 6
Via de restaurantweek hier gegeten. Heerlijke -kleine- gerechten die van de reguliere menukaart komen. Zeer verfijnde smaaksensaties. Prijs van de wijn is proportioneel hoog. De tafels staan behoorlijk dicht bijelkaar waardoor je letterlijk ieder woord kan meeluisteren van de naastgelegen tafel. Bedienend personeel is met enorme aantallen aanwezig. Wat wij jammer vonden is het gemis van persoonlijke aandacht. Bij ieder gerecht een ander. Maar dat is een klein minpunt. Verder een leuke culinaire avond gehad
-

"Very good food coupled with a very good weather. "

9.0
food: 9 service: 9 ambience: 9
The selection is amazing with so much flavors in one course. I had several courses and I like every bit of it. Well, I savored every moment of it. Spring is starting and the garden is getting warmer and warmer from the time I first set my foot on the portals of the place. It's a good place to dine. The service is also good but that's what I expected from Bridges. Will go back again this Easter.
-

"Top diner!"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
Mooie locatie Vriendelijke bediening Heerlijk eten Goede wijnen
-

"Restaurant week experience"

9.0
food: 9 service: 10 ambience: 8
We went to the restaurant as part of retaurant week deals. As usual during these events, Michelin start restaurants have 1 or 2 simple dishes and 1 or 2 really good plates..so... the review. The service was great, nothing to add. The food: main course was not exceptional (chicken), but everything before was great. The dessert was brilliant- cognac mousse of some sort with peach marmelade/jelly and ice cream. Not too sweet and very distinctive. The only slight negative was about the ambience.. this felt a little bit bistro alike (the waiters were jeans), customers were sneakers.. so just take that into consideration, but definitely worth to try!
-

"Wat een feestje!"

8.7
food: 9 service: 9 ambience: 8
Wederom heerlijk gegeten en perfect bediend. Heb nadien een paar nachten gedroomd van de witte wijnen. Fijne plek!
-

"Lekker maar niet wauw"

7.7
food: 7 service: 8 ambience: 8
De vier gangen menu waren lekker maar niet wauw. Dat verwacht ik wauw bij ieder gerecht van sterrenrestaurant en de amuse was heel klein. Waarschijnlijk had ik te veel met de verwachting. Regelmatig eet ik bij sterrenrestaurant, eigenlijk bijna ieder week dus ik weet wel het niveau van sterren restaurant. Vriendelijke bediening en mooi sfeer.
-

"Prachtig, smaakvol en goed gecombineerd."

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
We hebben met veel smaak prachtige, heerlijke gerechten gegeten met bijzondere combinaties van ingrediënten. Het erbij gesuggereerde wijnarrangement vormde een perfect samenspel. De service was uitstekend, met een goed tempo. De bediening wist wat er werd geserveerd en wat er werd gedronken. Het enige minpuntje vind ik de kleding van de bediening: De heren dragen een overhemd met broek en bretels. Dat is niet voor iedereen even flatteus. De dames droegen verschillende outfits. Maar jeans onder een blouse past niet in zo'n kwalitatief goed restaurant. Als het eten zo mooi op ook mooie borden wordt gepresenteerd, dan moet ook het personeel minstens zo mooi gekleed dat eten presenteren.
-

""

8.7
food: 10 service: 10 ambience: 6
Het eten was voortreffelijk. De bediening was heel erg attent. Voor herhaling vatbaar.
-

"in één woord: geweldig!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
We hebben van een heerlijke zondagmiddag lunch genoten in Bridges Inspired by Ron Blaauw. De gerechten waren verrukkelijk en prachtig uitgeserveerd bovendien. De uitleg erbij was echt goed. De bediening perfect en de entourage prachtig. Alle ingrediënten voor een middagje heerlijk genieten waren aanwezig. Enig kleine minpuntje: de wijnkaart was toch wel een beetje over de top qua prijzen. Dat was jammer....
-

"In één woord geweldig!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
We hebben van een heerlijke zondagmiddag lunch genoten bij Bridges Inspired by Ron Blaauw. De gerechten waren verrukkelijk en werden erg mooi gepresenteerd. De bediening was perfect en de entourage echt prachtig! Een dikke pluim. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Tijd voor elkaar"

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Wij hadden het erg naar onze zin! De smaken analyseren.... verwent worden.... Goede uitleg bij gerechten. En ... Tijd voor elkaar in deze ambiance. Geweldig!! 50 jaar geleden hier ook nog getrouwd!!! Voor deze gelegenheid van de zomer in de tuin gegeten. Ook geweldig!!'
-

"Een ster waard"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Bridges is een mooi restaurant waar de service erg goed. Het eten is verrukkelijk. Zeker een 1 ster waardig.
-

"goede experience"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Goede sfeer in het restaurant, goede akoestiek, zodat je je tafelgenoten goed kan verstaan. Opmaak en smaak gerechten uitstekend. Bediening en service heel goed, jonge ober met rossig haar, stak er boven uit en bovendien, net als de opmaak van de borden , een "plaatje" om te zien.
-

"genoten bij Bridges"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Goede sfeer in het restaurant, goede akoestiek, zodat je je tafelgenoten goed kan verstaan. Opmaak en smaak gerechten uitstekend. Bediening en service heel goed, jonge ober met rossig haar, stak er boven uit en bovendien, net als de opmaak van de borden , een "plaatje" om te zien.
-

"Smakelijke kunstwerken "

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
In het prachtige hotel de Grand zit dit prachtige restaurant het restaurant oogt donker vanaf de buitenkant maar binnen is het sfeervol gezellig en licht . Het is formeel en chique modern , heel smaakvol ingericht. De bediening is zeer correct en vriendelijk . We hebben heerlijk gegeten en elke gerecht was een sprookje zowel het prachtige opgemaakte bord als de verfijnde smaak echt geweldig. Het meest geweldige vond ik dat ze voor mijn dochter die veganist is helemaal apart hebben gekookt echt geweldig! We hebben ervan genoten.
-

"Heerlijke lunch"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Heerlijke en bijzondere lunch. Prachtig opgemaakte borden. Smaakexplosies in combinatie met heerlijke wijn. Jammergenoeg was de boerenkool niet goed gefrituurd van een gerecht. Was dit wel het geval geweest, dan was dit gerecht subliem geweest. Nu was de smaak van de boerenkool te overheersend. Zitplaats aan het raam is erg leuk. Prachtige locatie en inrichting. Tafeltjes dicht naast elkaar is wel een afknapper! Gelukkig was het niet zo druk en het tafeltje naast ons niet bezet. Al met al zeker een aanrader!
-

"Heerlijke lunch"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Heerlijke en bijzondere lunch. Prachtig opgemaakte borden. Smaakexplosies in combinatie met heerlijke wijn. Jammergenoeg was de boerenkool niet goed gefrituurd van een gerecht. Was dit wel het geval geweest, dan was dit gerecht subliem geweest. Nu was de smaak van de boerenkool te overheersend. Zitplaats aan het raam is erg leuk. Prachtige locatie en inrichting. Tafeltjes dicht naast elkaar is wel een afknapper! Gelukkig was het niet zo druk en het tafeltje naast ons niet bezet. Al met al zeker een aanrader!
-

""

7.7
food: 8 service: 7 ambience: 8
Heerlijke en bijzondere lunch. Prachtig opgemaakte borden. Smaakexplosies in combinatie met heerlijke wijn. Jammergenoeg was de boerenkool niet goed gefrituurd van een gerecht. Was dit wel het geval geweest, dan was dit gerecht subliem geweest. Nu was de smaak van de boerenkool te overheersend. Zitplaats aan het raam is erg leuk. Prachtige locatie en inrichting. Tafeltjes dicht naast elkaar is wel een afknapper! Gelukkig was het niet zo druk en het tafeltje naast ons niet bezet. Al met al zeker een aanrader!
-

"Fantastisch"

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
Heerlijke en bijzondere lunch. Smaakexplosie echt een aanrader!
-

""

8.0
food: 6 service: 10 ambience: 8
Ontvangst prima. Jonge, attente, aangename bediening. Voor- en hoofdgerecht fantasierijk, mooi opgemaakt, maar de afstemming van de ingrediënten (samenstelling) was niet harmonisch en het geheel wat aan de flauwe kant. Dessert pico bello. Water en Sauvignon blanc redelijk maar overpriced. Rode Oostenrijkse Zweigelt was inferieur in verhouding tot de rip-off prijs (€ 10,- /glas).
-

""

8.7
food: 8 service: 8 ambience: 10
Great! Just great! De sfeer die in het restaurant en hotel hangen zijn zo ontzettend fijn, je blijft daardoor graag iets langer zitten. Perfecte service, vriendelijk, gastvrij en gewoon leuk! Om maar niet over het eten te beginnen.
-

"Bridges"

6.7
food: 8 service: 6 ambience: 6
We hebben prima geluncht. Het eten was heerlijk! Het was een leuke omgeving. Het was heel rustig, plaatsen genoeg. Er kwamen vrij laat ( 13.45 uur) nog 2 mensen. Zij werden naast ons geplaatst, terwijl er nog heel veel tafeltjes vrij waren, waar niemand last van ze zou hebben. Ze zaten op 50cm afstand van ons. Jammer hoor.
-

""

9.7
food: 9 service: 10 ambience: 10
De lunch was heel bijzonder en van zeer goede kwaliteit
-

"Top five of Amsterdam! "

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Why only one michelin star?
-

""

8.0
food: 7 service: 7 ambience: 10
Ik heb er fantastisch gegeten. Het eten was prachtig opgemaakt met veel kleine bloemetjes. Het brood heeft nog wat aandacht nodig, evenals de boter. Brood moest je wat uit elkaar trekken, wat tot veel kruimels op tafel leidde, en de boter was prachtig om te zien, maar smaakte niet zo lekker. Het nagerecht was meer dan heerlijk.
-

"Het goede leven in Bridges"

8.7
food: 10 service: 10 ambience: 6
De gerechten zagen en prachtig uit en en smaakte verrukkelijk
-

""

9.3
food: 10 service: 9 ambience: 9
zaterdag 4 juli samen met mijn dochter hier geluncht. Lekker eten, zeer vriendelijke bediening. Zeker een aanrader voor de volgende keer.
-

"Genoten!"

8.3
food: 8 service: 10 ambience: 7
Genoten van een heerlijke lunch! In de amuses met vis zat helaas wat zand, maar verder voortreffelijk van smaak. Zeer vriendelijke bediening, ik kom er graag nog een keer terug.
-

"Bridget, toprestaurant op een toplocatie"

9.0
food: 10 service: 9 ambience: 8
Mooie presentatie, heerlijke gelaagdheid van smaken en de juiste wijnen in het wijn arrangement. Bridges kan ik van harte aanbevelen?
-

"Voortreffelijke smaken, maar oh,oh wat een kleine portiess"

7.7
food: 7 service: 8 ambience: 8
12 maart de lunch gebruikt. Ontvangst was allerhartelijkst. Bediening correct en de wijnen goed gekozen. De vier gerechten waren voortreffelijk, maar in absurd kleine porties opgediend. Heeft e.e.a te maken met het aantreden van een nieuwe chefkok?
-

"Voortreffelijk!"

8.7
food: 8 service: 10 ambience: 8
Heerlijk gegeten tijdens de lunch. De bediening was uitermate vriendelijk en beschikt over veel productkennis. De borden waren mooi opgemaakt en we hebben mogen genieten van lekkere gerechten.
-

"De kleinste porties ooit"

8.0
food: 6 service: 10 ambience: 8
We hebben bij Bridges gegeten, vroeger was dit Cafe Roux, een frans restaurant, nu een sterrenrestaurant, en aangezien wij ook vaak ergens gaan eten tijdens'dining with the stars' wilden we dit ook eens uitproberen! Het eten was goed maar ongelooflijk kleine hoeveelheden( we zagen de mensen om ons heen ook lachen) dit heb ik nog nooit in een sterrenrestaurant meegemaakt!echt opvallend! De wijnen waren uitstekend en de bediening ook!
-

"Lunch 9-3-15"

7.3
food: 10 service: 6 ambience: 6
Lekker geluncht , jammer dat de prosecco een cremant bleek te zijn die wel erg duur was.
-

"Modern en levendig, maar kleine porties"

7.3
food: 6 service: 8 ambience: 8
Chique restaurant met een moderne sfeer, levendig en functioneel (af en toe luidruchtig ook). Het eten was mooi gepresenteerd en smakelijk, maar verrassend niet. Toetje en "friandises" bij de koffie waren het best van het diner. Staf was erg vriendelijk.
-

"Culinair hoogtepunt!"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
Het samen gaan van de verschillende smaken was een ware tinteling voor de tong. We hebben hier geluncht tijdens de Restaurantweek. We kozen uiteindelijk voor 4 gangen en dat viel absoluut niet tegen. Met name de gekarameliseerde bloemkool was een absoluut genot! Het enige minpuntje vond ik toch wel de kosten die in rekening gebracht waren voor de thee die mijn tafelgenoot vlak na binnenkomst bestelde omdat hij het erg koud had. Deze werd werd niet volledig met friandises voorzien wat ik wel begrijpelijk vond omdat we nog moesten beginnen met de lunch. Ik vond het alleen merkwaardig dat er wel het volledige bedrag voor in rekening werd gebracht inclusief friandises die niet werden geleverd; na de lunch hadden we namelijk nog een keer thee besteld. Dat had netter gekund!
-

"Fantastische Lunch"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Heerlijk en prachtig eten, prettige service en bovendien ene top locatie. Er was een heerlijk menu samengesteld voor restaurantweek dat ik niet snel meer zal vergeten!
-

"heerlijke lunch, prima wijnen, toch niet perfect"

7.3
food: 8 service: 7 ambience: 7
We hebben al vaker bij Bridges gegeten, ook tijdens de Restaurantweek, steeds naar volle tevredenheid. Deze keer viel het op een paar punten een beetje tegen. De amuses waren verrassend en heel lekker. Het voorgerecht (gazpacho) kwam al op tafel toen we nog aan ons aperitief met amuses bezig waren. De wijn uit het wijnarrangement kwam echter niet meteen. De gazpacho was lekker, maar bij de Restaurantweek verwachten wij dat de chef wil laten zien wat hij in huis heeft en dat vond ik bij dit gerecht niet het geval. Dat gold zeker ook voor de schol. Ben er niet zo dol op, maar eerlijk is eerlijk, was wel goed bereid. Toch voor mij geen topgerecht. De extra gang (geroosterde langoustine met curry, foreleitjes en gepofte quinoa) was wel heel erg goed. De subtiele curry overheerste niet. Ook het dessert met zoute karamel was top. Wel jammer dat we lang moesten wachten voordat we koffie konden bestellen. Ook opvallend: de bediening kon ons niet zonder meer vertellen wat yuzu was. Conclusie: wel lekker gegeten, met een paar kanttekeningen.
-

"Haute cuisine aan de gracht"

7.3
food: 8 service: 8 ambience: 6
Voor een goede lunch aan de gracht, ga naar Bridges. Bridges is voor een sterrenrestaurant een relatief groot restaurant. 's Ochtends wordt het gebruikt als ontbijtzaal voor de hotelgasten van The Grand. Het is naar mijn mening dan ook niet zo sfeervol. Wel word je een mooie mix van gerechten voorgeschoteld. De smaken zijn niet allemaal even spannend, maar desalniettemin heerlijk gegeten. Met name de amuses en het voorgerecht wisten te bekoren. Het chocoladedessert was voor mij persoonlijk iets te heftig van smaak, maar de chocoladeliefhebber zal hiervan smullen.
-

"Viel een beetje tegen"

7.3
food: 7 service: 8 ambience: 7
Als je bedenkt dat dit restaurant een Michelinster heeft viel het restaurantweekmenu een beetje tegen. Natuurlijk hebben we lekker gegeten, maar niet héél bijzonder. Vooraf groene gazpacho: lekker pittig, jammer dat de avocado niet rijp was. Extra tussengerecht van geroosterde langoustine. Zeer goed geroosterd, persoonlijk vind ik deforeleitjes té overheersend bij dit subtiele gerecht. De scholfilet (hoofdgerecht) was goed, maar niet bijzonder en een erg kleine portie. Dessert van gezouten karamel was goed. Jammer dat één van de obers nadrukkelijk naar zweet rook.
-

"Genoten"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Voor de verjaardag van mijn man, gaan lunchen bij Bridges, we zaten in de tuin., wist niet dat die er was, prachtig. De bediening was vriendelijk en zeker niet stijf. Het eten was heerlijk. Kortom we hebben genoten.
-

"verrassend "

9.0
food: 10 service: 9 ambience: 8
heerlijk gegeten met zeer verrassende combinaties en de manier waarop sommige gerechten geserveerd werden. de wijn was heerlijk, kortom ik heb genoten samen met mijn partner. was wel wat frisjes op t terras uit de zon
-

"Marvelous!"

7.7
food: 8 service: 7 ambience: 8
Wonderfully creative kitchen. Unusual but amazing combinations, textures and presentations. Great ambiance. We had lunch in the spectacular garden, but when you dine in, there's a Karel Appel mural to boot!
-

"Michelin Ster?"

6.7
food: 8 service: 6 ambience: 6
We hebben voor het 3-gangen menu gekozen. het voorgerecht was heel kleurrijk en zeer smakelijk. De scholfilet was goed, maar had wel wat meer groenten kunnen hebben. Van het dessert hebben we gesmuld! De service kwam nogal ongeïnteresseerd over. Iedereen had duidelijk veel haast. De sfeer vonden we wat aan de kille kant. De aanbevolen wijnen waren wel heel goed.
-

"Vis met een ster"

8.0
food: 8 service: 9 ambience: 7
Hebben weer bij Bridges gegeten en het was heerlijk, al was het wel goed dat we het tussen gerecht er bij hadden genomen, dat was het lekkerste, hoofdgerecht was minimaal. Geen eigen huis aperitief! Amuses weer verrassend.
-

""

7.3
food: 9 service: 7 ambience: 6
Hier gisteren genoten van een heerlijke lunch. Vooral de langoustine met gepofte wilde quinoa was een groot succes. De begeleidende wijnen waren prima, maar vrij veilig. Maar de dessertwijn (furmint late harvest) was dan wel weer heel bijzonder. De bediening/sommelier liet een paar steekjes vallen (bij tussengerecht zelf moet vragen om de wijn, terwijl we wijnarrangement hadden gevraagd en per abuis werd de kaas bijna overgeslagen). Verder gingen de gerechten tot aan het hoofdgerecht wel heel rap. Maar al met al hebben we genoten van vooral het heerlijke eten.
-

"bridges, Amsterdam"

6.7
food: 8 service: 6 ambience: 6
Goede smaaksensaties, alleen personeel had wat stress, tafel werd gedekt terwijl een van de gasten geen extra supplement had besteld, bestek viel op de grond.Koffie werd bezorgd zonder de hapjes, ik vond het al zo karig.Maar toen de koffie al even op was kwam het servies erbij...Jammer dat een supplement niet 12,50 maar gewoon 15,00 was!!!!
-

"Geslaagd!"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Erg lekker gegeten! Sfeer en interieur erg smaakvol, bediening heel gezellig!
-

"Sfeer."

8.7
food: 8 service: 8 ambience: 10
Niet alleen de sfeer was geweldig, alles klopte.
-

"Lunch"

7.7
food: 9 service: 5 ambience: 9
Het eten was heerlijk, bediening iets minder. Toen ik nog zat te wachten om mijn lunchgenote werden de amuses al neergezet. Het voorgerecht werd al geserveerd tijdens de amuse. Aan de ober gevraagd of het tempo wat naar beneden kon. Ober iets te jong volgens mij.
-

"Prima lunch"

8.7
food: 8 service: 8 ambience: 10
Gisteren genoten van een heerlijke 4 gangen lunch. Met de originele amuses, een lekker glas Kir Royale en de prachtige entourage kwam de stemming er al direct goed in. De 2 voorgerechten waren voortreffelijk. Prachtige combinaties van smaken en zeer licht verteerbaar. De ingrediënten van het hoofdgerecht waren goed alleen de saus was de waterig en flauw van smaak. Een beetje bite had dit gerecht wel nodig. Nu erg vlak, was jammer. Dessert was daarentegen weer heerlijk en in lijn met de voorgerechten. Mooie glazen wijn per glas verkrijgbaar. Kortom wij zullen deze lunch nog lang heugen!
-

"De perfecte lunch"

9.0
food: 10 service: 10 ambience: 7
Het eten was uitmuntend. We hebben gekozen voor bijpassende wijnen bij de gerechten om alles helemaal af te maken. Markreelsalade: verse mooie vis met heerlijke sesam erdoor en koolraap. Pajot, blend van oa sauvignon blanc. Kreeftenbisque: Heerlijke kokosbisque met kreeftenschaar en samen met een Elzas Riesling. Zeewolf met wilde bospaddestoelen en een 50/50 viognier en Chardonnay. Perfecte combi! Rijstebrij met advocaat en abrikozen en een dessertwijn. Espresso na en nog lang nagenoten op het terras.
-

"Amazing"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Great food, good service, loved it !
-

"webina en partner"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
vanmiddag 19/3 samen genieten van de prachtig opgemaakte borden, werkelijk iedere keer een plaatje, geweldige amuses, en tot slot koffie met lekkers, kortom restaurantweek was voor ons een topper.
-

"Divine Lunch"

9.0
food: 8 service: 10 ambience: 9
Lunch for 2 in Michelin star restaurant was in did quite a nice surprise in every sense. Very relaxed environment (not up the lip nor silent place, with some curtain dividers to make it a bit more cosy, only a but that the tables for 2 where quite big, lack of space to pass, there was a row of 3 tables, when going to toilet I had to squeeze my belly in so I could pass and then table cloth came along with me and that was with other people as well), but a lot of positives, with super attentive staff (in 1 point I was having a cough attack couldn't stop, they where trying to help as much as possible), in terms of food, it was super exquisite, delicate flavours, beautifully arranged.
-

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Entree, ontvangst, sfeer, hospitality, aandacht, hoffelijkheid, geduld, smaken, opmaak, gezelligheid, uitstraling, prachtig, heerlijk, verrassend, humor. Het zat we allemaal in bij bridges en we genieten nog steeds na. AJ
-

"Bridges, voor ons, een TOP restaurant"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Woensdag 12 maart genoten van een overheerlijke lunch met bijpassende wijnen samengesteld door de maître- sommelier. Zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van het restaurant werden wij correct en zeer vriendelijk benaderd. De bediening aan tafel was vriendelijk, attent en men had zeker veel kennis van zaken. Dit restaurant is zeer zeker een aanrader.
-

"Lunch restaurantweek 13-03-2014"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Voorgerecht zalmtartaar met avocado en een goed lopende eidooier. Heerlijk gerecht, maar door de avocado te zwaar als entree. Tussengerecht schorseneer (in mijn jeugd een populaire groente behalve bij degene die hem moest schillen)met truffel en de pittige messeklever (kaas). Een heerlijk gerecht met knapperige schorseneer (vroeger werd er veel verder doorgekookt!). De corvine met goede brandade en aangezuurde broccoli was heerlijk. En tot slot de geitenkaas met roggeijs als afsluiter. Er loopt veel bedienend personeel dat goed reageert op wensen en vragen. Zeer aangename en bijzondere wijnkeuze. Kortom: zeer tevreden. Sinds ik hier voor het laatst was zijn de prijzen naar beneden aangepast, waardoor ik wat vaker terugkom.
-