Restaurant Looks in Amsterdam

About Rest Restaurant Looks

Looks
Binnen Bantammerstraat 7 , 1011 CH Amsterdam

Near the Nieuwmarkt in Amsterdam is restaurant Looks. The restaurant is mostly modern. At the open kitchen is a long bar where you can dine while you learn the techniques of the chef.

Looks has a French menu. A small menu that changes every 6 weeks but keep clam; oysters, steak and lobster remain standing on it. Because the menu often changes it remains exciting and surprising. It uses fresh seasonal ingredients.

Restaurant Looks thinks hospitality and personal contact are of paramount importance. When you enter you are allready greeted friendly by the kitchen staff from the open kitchen. The restaurant is a fine place to meet. Along with others, you can laugh, taste and relax.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


7.8

(226 Recensies)


food

7.7

service

7.9

ambience

7.6

"Restaurantweek"

7.3
food: 7 service: 8 ambience: 7
Het eten was prima. We hadden er iets meer van verwacht doordat we via de restaurantweek hadden gereserveerd en ze bij de 25 beste behoren. Het was lekker, maar niet heel erg warm wat jammer was. Het dessert was nogal heftig. Op de service hebben we verder niet aan te merken en was heel fijn.
-

"Heerlijk gegeten. "

9.0
food: 10 service: 9 ambience: 8
Heerlijk gegeten en erg vriendelijke bediening. Mooie zaak, jammer dar het een beetje stil was, maar verder een aanrader.
-

""

8.0
food: 8 service: 10 ambience: 6
Het belangrijkste eerst. Heerlijk gegeten. Goede gerechten ondersteund door mooie wijnen. Enige smetje is de desertwijn die absoluut niet bij het chocolade desert past. Verder top. Mogelijk hadden wij pech, er waren erg luidruchtige groepen aanwezig. Op het irritante af. De bediening is zeer behulpzaam en denkt mee. Klasse
-

"Prima"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Zoals altijd weer heerlijk. Fijn tempo en goede wijn.
-

"Niet geweldig"

5.3
food: 4 service: 6 ambience: 6
Eten was matig. Eerste gang was ok. Tweede gang was het beste van de vier maar verre van bijzonder. Hoofdmenu was heel teleurstellend. Toetje was ok. Zal niet terugkeren.
-

"lekker.....als altijd"

7.0
food: 8 service: 8 ambience: 5
Treurig dat er deze maand zo weinig gasten zijn voor Looks. Vanaf september tot aan de zomer is het er terecht altijd heel goed bezet...maar deze dagen zijn voor de zaak, maar daardoor ook voor het publiek dat er wel gaat eten, een beetje trieste bedoening. De terrasstoelen buiten zijn met mooi weer niet aan te slepen, maar Looks heeft geen buiten... Dat doet niets af aan het eten, want dat is zoals altijd erg lekker...maar als het onderwerp van gesprek binnen vooral de stilte in de zaak is...dan werkt dat op de een of andere manier toch op hoe je je er nu voelt.
-