Diningcity Deal: Amazing 4-course menu with sparkly appetizer € 30,00


.

.

 • Valid Until 9 August 2018
 • Not in combination with other actions
 • The price of the deal is per person
 • Book free and pay in the restaurant
 • Only valid when booking online by www.diningcity.nl
 • About Rest Restaurant 't Lieve Leven

  't Lieve Leven
  Rijksweg 26 , 5268 KJ Helvoirt

  Coffee, drinks and dinner; every moment of the day!

  't Lieve Leven (The sweet Life) offers more! A surprising offer: the best coffee in the region, the finest wines from around the world and the most delicious dishes inspired by the creations of the best chefs in the Netherlands.

  ‘t Lieve Leven does it slightly differently than other restaurants. With us, you’re selecting on combinations of flavors.  You let your eyes drift across the different flavor combinations that our chefs have prepared. These combinations are deliberately chosen. The combinations are recommended by our chef.


  Lees meer

  Click to see opening-times and more

  Reviews


  8.4

  (82 Recensies)


  food

  8.5

  service

  8.4

  ambience

  8.2

  "Diner met 5"

  8.7
  food: 8 service: 10 ambience: 8
  Heerlijk gegeten met een uiterst vriendelijke bediening, huiswijn niet bijzonder maar van de kaart heerlijke wijn, makkelijk en gratis parkeren voor de deur. Ohja heerlijke cocktail om te beginnen!!
  -

  "genoten ! "

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  vriendelijk ontvangen. super vriendelijk personeel met mooie uitleg. en natuurlijk genoten van het lekkere eten. het dessert was geweldig lekker!!!!! echt een mooie avond gehad.
  -

  "altijd goed, fijne sfeer en bijzonder eten"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Keep the good job!
  -

  "Een avondje heerlijk genieten"

  7.7
  food: 10 service: 7 ambience: 6
  Tijdens de week van het restaurant een prima gelegenheid om hier te gaan eten. De ontvangst is prima en goed verzorgd. De service de rest van de avond is ook goed. Voldoende aandacht voor de tafel en de glazen. De wijnen zijn zonder meer goed te noemen. Met extra wensen wordt goed rekening gehouden. Dan het eten. Valt niets op aan te merken. Mooie opmaak van de gerechten en de grootte van de porties is perfect. Enige mogelijke minpunten zijn de sfeer en de extra's. Het restaurant zou iets knusser aangekleed mogen worden. En er wordt vlug veel gerekend voor de extra's als brood, water, koffie, frietjes, etc. Dat maakt dat de rekening al snel hoger uitvalt dan verwacht. Maar deze minpunten zijn niet overheersend en de totale beleving was een ruime voldoende.
  -

  "Een avondje uit"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Wij hebben een heerlijk menu gehad. De wijnen waren ook echt aan te raden. Voor de mensen die het niet gewend zijn om bij te betalen zoals brood friet etc.zal dit even schrikken zijn. Ze hebben dit slim.opgelost door een kaartje op tafel te zetten met de bijkomende kosten. Wij hebben een fantastische avond gehad en komen zeker terug!
  -

  "Top!"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Niet het goedkoopste maar wel erg lekker gegeten! Ook de bediening was top!
  -