Restaurant Joelia* in Rotterdam

About Rest Restaurant Joelia*

Joelia*
Coolsingel 5 , 3012 AA Rotterdam

"She’s sensational, she’s full of taste, she’s what you were looking for, her name… Joelia"

"New style in gastronomy. My recipe for Joelia. We are casual and therefore vulnerable. This vulnerability we translate into quality of life. With us you will not only eat, it is not even possible ... because the city of Rotterdam is the 'gift' that you will always get. To this impressive gift I add something special. An experience of top-gastronomy in all its facets. Flavors that people know of me in an environment that entices you.

Step into the world of Joelia teh way you want.
In the food corner in the window on the Coolsingel, sitting at the bar with all its dynamics or in the restaurant where you let yourself be carried away through space and tranquility. With the Aperitifs you 'feel' my wines and an evening at the chef's table, well ... that temptation might be too much ...

Choose your own experience and enjoy my Joelia."

Mario

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.8

(46 Recensies)


food

8.8

service

8.8

ambience

8.8

"Geweldige Lunch"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
We waren wat vroeg, ze gaan om 12 uur open en wij waren er een kwartier eerder. Dit was geen enkel probleem. Met een drankje en een amuse bekeken we het menu. dat zag er uitstekend uit en we besloten het menu met een extra gang uit te breiden. Wat volgde was een heerlijk uitgebalanceerd menu. Vooral de risoto viel bij ons erg in de smaak Mijn vrouw heeft uitstekende wijnen gedronken die goed paste bij het menu. Gezellige bediening die losjes in de omgang toch alles heel strak in handen hadden. Het koffieservies was voor ons overdadig, maar ook weer enorm lekker. Wij komen zeker terug.
-

"heerlijk gegeten"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Fijne avond gehad, goede bediening met een lach en knipoog, heerlijk gegeten.
-

"Heerlijk gegeten"

7.7
food: 8 service: 7 ambience: 8
De dame in de bediening snapte het helemaal. Vriendelijk, voorkomend en erg prettig aan de tafel!!! Het menu was smakelijk, maar toch had ik iets meer verwacht van de brigade van Mario.
-

"Degelijk, prima verzorgd en uitstekend rekening gehouden met voedselallargie"

9.0
food: 9 service: 9 ambience: 9
Een fijne lunch gehad, waarbij de echte knaller bij het dessert en de thee kwam. Er werd fantastisch rekening gehouden met mijn voedselallergie! Food heaven! De gerechten ervoor waren prima verzorgd, met de balans een beetje richting het dessert. Misschien was de menu keuze iets aan de veilige kant, maar dat kan ik ook wel begrijpen met de Restaurant week. Bij de wijn werd weinig verteld maar ze waren uitstekend gekozen en sloten goed aan bij de gerechten (en onze smaak).
-

"Heerlijk menu, geweldige service"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Ontzettend genoten van het Restaurantweek-menu. De ontvangst was hartelijk, de gerechten perfect en het restaurant is ook nog eens geweldig mooi. Heerlijke avond gehad! Er werd bovendien prima ingespeeld op een voedselallergie, zélfs bij de lekkernijen bij de koffie (daar wil het nog wel eens fout gaan).
-

""

6.0
food: 6 service: 6 ambience: 6
Over het algemeen vond ik de lunch prima. Maar ik ben kritisch en ze hebben een ster, dus prima vind ik niet goed genoeg. Ik had gereserveerd via restaurantweek, dus ik begrijp dat ze een vast menu hebben. Maar heel eerlijk vond ik de gerechten niet spannend of uitzonderlijk. Het was gewoon lekker. De bediening was vriendelijk, maar lieten wel een aantal steekjes vallen. Bijvoorbeeld: wijn inschenken wanneer het gerecht is geserveerd, glazen met een barstje in het randje, servetten worden niet opgevouwen wanneer er iemand van tafel is, etc. Ik verwacht bij een sterrenrestaurant ook dat er een goed advies van wijnen gegeven kan worden en alternatieven naar de ewens van een klant. Het was het allemaal net niet voor mij en dat vind ik jammer. Al met al een prima lunch gehad, maar het gevoel dat je bij een sterrenrestaurants zit, heb ik gemist.
-