Small db8ba3ef 9844 4778 b1ec 356f559f623a

Make a Online Reservation

DEAL: Fantastic 3-course Italian dinner Valid until 31 March 2018

Db8ba3ef 9844 4778 b1ec 356f559f623a
€ 29,50
Original Price € 51,00
Discount 45%
Discount € 21,50

A journey through Italy with a fantastic 3-course dinner

Restaurant Assaggi in Amsterdam now offers an amazing 3-course dinner for only 29,50 euros. 

  


Advantages

+ Fantastic 3-course menu
+ Valid from Monday until Sunday
+ Book online now, pay at the restaurant
+ Free cancellation

 

* Not in combination with other offers / deals
* Dinner only

* NOTE: this deal is only valid when booked via diningcity.nl

Reserve Now

About Rest Restaurant Assaggi

Assaggi
Tweede Egelantiersdwarsstraat 6 , 1015 SC Amsterdam

The wonderful Italian restaurant Assaggi is set in a small romantic street in the heart of the Jordaan, with a view on the Westerkerk.

Classical Italian seasonal dishes are combined with hospitality in restaurant Assaggi.

In addition to the dinner, you can also enjoy a delicious Italian lunch here.

 

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.8

(27 Recensies)


food

9.0

service

9.0

ambience

8.5

"Misleidend"

6.7
food: 6 service: 8 ambience: 6
Wij hadden gereserveerd voor La Dolce Vita arrangement. Daar had het meisje die ons ontving nooit van gehoord. Dus wij konden a la carte bestellen voor de volle prijs. Enfin, 2x kalfswangen besteld à €21,50 pp. Even later kwam de serveerster terug met de mededeling dat de kalf op was, en stelde voor de ossobuco. Bij afrekenen, aangeduid als "vlees van de dag", bleek dit gerecht aanzienlijk duurder te zijn. Assaggio is voor mij van de lijst af!
-

"Verrassend lekker!!"

9.0
food: 10 service: 9 ambience: 8
Wat een heerlijk Italiaans restaurant, echt een verrassing. Voorgerechten waren prima en de hoofdgerechten (kalfswang en vis in zoutkorst) subliem. Daarbij heerlijke witte wijn uit Piemonte en de avond is bijzonder geslaagd, ook al door het prettige en deskundige personeel. Een aanrader!
-

"Een verrassing"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Heerlijke Italiaanse sfeer. Gezellig personeel en verrukkelijk eten. Vooral antipasti en als hoofdgerecht allerlei keuzes. Ik had gegrilde zeebrasem en als toetje een chocoladesoufflee.
-

"De beste Italiaan in onze buurt"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Ook tijdens de Restaurant week weer fantastisch gegeten, maar goed.... Dat was voor ons geen verrassing want het ademt hier Italiaanse gastvrijheid.
-

"Assagi menu gedurende restaurantweek"

6.3
food: 7 service: 6 ambience: 6
Gedurende de restaurantweek was het misschien bovennormaal druk waardoor de bediening vrij vluchtig, nogal gehaast leek. Denk dat ze dat beter doen onder minder druk.Geef ik een 6. Het restaurant is vrij klein behuisd. Net iets te veel tafeltjes dicht op elkaar. Een privégesprek zonder dat de buurman meeluistert is nauwelijks mogelijk, ware het niet dat de akoestiek belabberd is. Dat is minpunt. Een 5. Dan het eten. Ruim voldoende 8 Vooraf een uitgebreide verrassing van allerlei amuses. Toen we dachten dat we ena 3 of 4 wel alles gehad hadden kwamen er nog een paar. Royaal. Gevarieerd. Lekker. Als hoofdgerecht kalfstong met appel. Kalfsvlees supermals, smolt op de tong. Wel te zout. Mooi opgemaakt met in roosje gevormd flinterdunne appelschijfjes. Mooi maar wel weinig appel voor een gerecht dat kalfsvlees met appel heet. Tarte al limone. Goed. een limoncello van het huis. Altijd sympathiek. Zeker. Espresso. Meer dan dik in orde. eind totaal een dikke 7.
-

"Heerlijk gegeten! "

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Authentiek Italiaans restaurant. Ontzettend lekker gegeten, gezellige sfeer en zeer vriendelijke bediening. We hebben even op het hoofdgerecht gewacht, maar dat was niet erg (en het hele restaurant zat vol, en we waren met een grote groep). Met restaurantweek een gedeeld voorgerecht van allerlei koude en warme klassieke Italiaanse gerechten, en als hoofdgerecht keuze uit de gehele kaart (vis, vlees of pasta). Zeker van plan om terug te gaan!
-