Restaurant Assaggi in Amsterdam

About Rest Restaurant Assaggi

Assaggi
Tweede Egelantiersdwarsstraat 6 , 1015 SC Amsterdam

The wonderful Italian restaurant Assaggi is set in a small romantic street in the heart of the Jordaan, with a view on the Westerkerk.

Classical Italian seasonal dishes are combined with hospitality in restaurant Assaggi.

In addition to the dinner, you can also enjoy a delicious Italian lunch here.

 

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.6

(44 Recensies)


food

8.6

service

8.8

ambience

8.5

"Restaurant week 2018"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Ik loop hier al jaren langs maar had nog nooit de moeite genomen om hier naar binnen te stappen, en daar heb ik spijt van! Wat een pannenkoek ben ik, nou, dat te hebben gezegd weer terug naar mn ervaring. Het eten is geweldig, voor-hoofd- en nagerecht waren heerlijk! We hebben geluk gehad met het menu, want we mochten alles van de kaart bestellen voor dezelfde prijs die voor de restaurantweek gold. Ze hadden geen zin in om voor de restaurantweek een apart menu te maken, ik geef ze volkomen gelijk. Antonio BEDANKT!!!dankjewel voor alle uitleg en service! We komen zeker terug, aangezien we op 10 minuten loopafstand wonen.
-

"Heerlijkheid!"

9.3
food: 10 service: 9 ambience: 9
Van het begin tot het einde was dit de perfecte date. Mama's first night out was een succes dankzij de excellente service, de vriendelijkheid van al het personeel en niet te vergeten het eten dat heerlijk, vers en mooi opgemaakt was. Hier komen we zeker terug!
-

"top"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Heerlijk gegeten! Alles was even goed en zorgvuldig klaargemaakt. Echt top!
-

"very good service"

6.7
food: 6 service: 8 ambience: 6
We went this restaurant for Restaurant week and had lunch. A variety of starters were served and we could select our favorite main dish and dessert. The staff was very friendly and we enjoyed lunch comfortably. Food volume was rather big for us (two women).
-

"Zoals altijd uitstekend"

8.3
food: 8 service: 9 ambience: 8
Heel goed eten. Mooie porties, precies zoals het moet. Graag tot volgend jaar met de dinerweek ( daardoor is de prijs ook aantrekkelijk )>
-

"Heerlijk gegeten"

7.0
food: 7 service: 7 ambience: 7
Voor de tweede keer bij Assaggi gegeten en het is wederom goed bevallen. Als voorgerecht hebben we met z'n tweeën de mix van voorgerechten genomen; vond ik super lekker, je krijgt van alles wat én best veel bordjes. Als hoofdgerecht huisgemaakte pasta (goddelijk) met o.a. truffel en mijn partner had kalfsvlees uit de oven met o.a. aubergine en mozzarella (gesmolten) dus. Dat was lekker, maar zou ik niet nog een keer bestellen (te machtig en niet heel bijzonder). De pasta daarentegen zou ik zó weer bestellen. Toetjes: citroentaart en tiramisu. Heerlijk! Koffie viel tegen, was niet lekker en vrij prijzig (3 euro voor cappuccino en bijna 4 euro voor dubbele espresso). Dus daar zouden ze wat mij betreft nog verbetering in kunnen aanbrengen. Maar dat mocht de pret niet drukken; met volle buikjes verlieten wij het pand en we komen zeker nog eens terug.
-