Restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse

Oostkade 4, 3201 AM Spijkenisse Show telephone number →

't Ganzengors
Welcome at restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse.

Restaurant 't Ganzegors is a perfect location for business and pleasure.

In summer we serve our dishes on our great terrace.(Advertisement)
NEW: 1 year dining out for FREE for only € 49!

With a Diningcity Unlimited Membership Card you are can dine out for 1 year, FREE OF CHARGE at 250+ popular restaurants in the Netherlands. Your membership is valid every day and you may order everything on the menu. There are no restrictions.

View all restaurants that accept Diningcity Unlimited

97 reviews
Write a review → See all 97 reviews →
Food
Service
Atmosphere
14 visitors would recommend this restaurant!
"Heerlijk eten bij 't Ganzengors"
Friday 29/08/2014

Hier kun je heerlijk eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. De gastvrouw zorgt voor de goede wijn en vertelt hier een mooi verhaal bij, de gastheer zorgt voor het lekkere eten.

A.J. Willems
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijke avond gehad"
Saturday 12/04/2014

In de restaurantweek bezocht, op vrijdagavond. Helaas was het niet erg druk, en dat is zeker onverdiend. Want we hebben heerlijk gegeten, een mooie menu van 4 gangen, met bijzondere en heerlijke wijnen die de gerechten een meerwaarde gaven. De bediening is vriendelijk. De uitleg bij de gerechten en vooral bij de wijnen was erg leuk en leerzaam. We hebben een lekkere en gezellig avond gehad. Als we een puntje van kritiek zouden moeten verzinnen, dan is dat, dat wat ons betreft, er iets meer tijd tussen de gerechten zou mogen zijn, al begrijpen we heel goed dat iedereen daar een andere voorkeur in heeft. Voor ons in ieder geval een zeer geslaagde avond en we gaan zeker terug.

fam. Stek en v.d. Male
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Iedere keer weer verrassend"
Thursday 27/03/2014

Zoals altijd weer verrast door een leuk menu met heerlijke gerechten. Vooral de combinatie met de wijnkeuze van Yvonne is iedere keer weer geweldig!

Clements
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Alles klopt!"
Monday 24/03/2014

Gerechten waren heerlijk en het bijpassende wijnarrangement was prima uitgezocht en smaakte er uitstekend bij. Bediening en sfeer ontspannen en prettig. Kortom alles klopte!

Petra Kok
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Top!"
Sunday 23/03/2014

Gister weer heerlijk gegeten tijdens de restaurant week
Variatie van vis en vlees was genieten
Gerechten klopten weer van a tot z
Wij blijven komen

Angeline
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijke beleving!"
Saturday 22/03/2014

Gisteren heerlijk gegeten bij 't Ganzengors. Ronald had voor de gasten weer een zeer smaakvol menu samengesteld en de door Yvonne gekozen wijnen pasten perfect!

Brigit
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Friday 21/03/2014

Wij hadden, gezien de reputatie, hoge verwachtingen van dit restaurant. In de restaurantweek is dat een prima gelegenheid om eens te testen. Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen, maar de zaak was wel wat leeg. Het voorgedeelte, waar een bar is en een aperitief gedronken kan worden had een warme sfeer. Omdat het al wat later was wilden wij direct aan tafel. De "eetkamer" waar we in kwamen was een, in onze ogen, ongezellige, sfeerloze ruimte met nepbloemen op tafel. Verwachtingen waren anders. Wij waren ook de enige klanten die hele avond, dus dat helpt niet aan de sfeerbeleving. De eigenaresse heeft ons geholpen met aperitief en eerste wijn van het menu, welke we niet eerste te proeven kregen. Daarna is de bediening overgenomen door een vriendelijke en spotane jonge dame, die keurig vertelde welke wijn we kregen, waar die vandaan kwam en liet deze ook proeven. Het eten was goed, soms bijzonder. De smaken waren goed afgestemd en de de borden waren keurig opgemaakt.was dit nu het stapje hoger in het segment? Nee, niet voor ons.

R.Zonneveld
Food
Service
Atmosphere
"Goed en verzorgd"
Thursday 20/03/2014

Bijzonder goed en zeer goed verzorgd. Mooie menusamenstelling, leuke wijnen en zeer zeer gastvrij met goede service.

Bert
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Leuke en lekkere ervaring!"
Monday 17/03/2014

Zaterdagavond heerlijk gegeten via de restaurantweek bij dit leuke restaurant. Ontvangstruimte erg gezellig en het eten was ook goed. Bediening ondanks een kleine misser (water in een wijnglas wat gecompenseerd werd met een gratis glas wijn!) professioneel en met kennis van zaken. Eten ruim voldoende ook waardoor allemaal dus een goede recensie.

I. Terlouw
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Ganzengors 15032014"
Sunday 16/03/2014

Prettige ontvangst met aperitief. Mis daar bij een kleine amuse.
Menu goed gebalanceerd met zacht, zuur en pittige verrassingen.
Muziekkeuze op achtergrond is modern (?) en geluid later op de avond te hard.

L. van Zielst
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 97 reviews →
(Advertisement)
Banner02