Restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse

Oostkade 4, 3201 AM Spijkenisse Show telephone number →

't Ganzengors
Welcome at restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse.

Restaurant 't Ganzegors is a perfect location for business and pleasure.

In summer we serve our dishes on our great terrace.103 reviews
Write a review → See all 103 reviews →
Food
Service
Atmosphere
19 visitors would recommend this restaurant!
"restaurantweek diner op vrijdag 13 maart"
Tuesday 31/03/2015

We hebben heerlijk gegeten. Verrassende smaken met heerlijke bijpassende wijnen. Heel leuk om naar de verhalen bij die wijnen te luisteren. Ondanks dat ik geen echte vleeseter ben smaakte het vlees super. De "huiskamer" zat vol daardoor was het gezelliger dan de vorige keer. Afgesloten met een potje jasmijnthee met heerlijke koekjes, nou onze avond kon niet meer stuk.

Fanny
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Karige porties"
Sunday 15/03/2015

Leuk restaurant, vriendelijke gastvrouw, bediening redelijk. Porties redelijk klein, maar voor ons al met al wel voldoende. Hoofdgerecht karig met bijgerechten; klein beetje snijbonen en schaaltje gebakken aardappelen. Kaasplankje met lekkere kazen, helaas te koud geserveerd en geen bijpassend brood (wel gewoon stokbrood).

Francis
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk eten bij 't Ganzengors"
Saturday 14/03/2015

Tops: Heerlijk gegeten. Echte proeverij. Goede smaakcombinaties. Vlees en vis. Aardige gastvrouw, serveerster was een beetje te verlegen, goede kok met passie, goede prijs-kwaliteit-verhouding, goed restaurantweekmenu, voor herhaling vatbaar.
Tips: betere verdeling van tijd tussen de gangen: tussen hoofdgerecht en nagerecht zat een beetje teveel tijd.
Klantcontact: een paar keer misten we het oogcontact in verband met de wens van het bestellen van een drankje. Bij het weglopen van serveerster en/of gastvrouw van een andere tafel was er een paar keer geen oogcontact mogelijk.

Ingrid
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk rustig!"
Thursday 12/03/2015

Bediening zeer vriendelijk en professioneel! Het menu was mooi samengesteld en heerlijk qua smaken.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Arjenne
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 08/03/2015

Gisteravond met 4 personen in het kader van de Restaurantweek hier gegeten. Ontvangst was keurig.Vervolgens waren er te weinig menukaarten?? Het voorgerecht was goed, het hoofdgerecht ook. De wachttijd tussen de gangen was erg lang, soms meer dan 5 kwartier. Het dessert was een drama: een smurrie van uitgelopen ijs.. Dat zou ik mijn gasten niet voor durven schotelen. Enige toelichting was er niet op hetgeen wat werd geserveerd. Wij maakten bij het vertrek opmerkingen over onze ervaringen en dat zou aan de kok worden doorgegeven... Tja dan zie je ons hier echt niet meer terug.

Ria Venlet
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 08/03/2015

Goed

Rq
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk eten bij 't Ganzengors"
Friday 29/08/2014

Hier kun je heerlijk eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. De gastvrouw zorgt voor de goede wijn en vertelt hier een mooi verhaal bij, de gastheer zorgt voor het lekkere eten.

A.J. Willems
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijke avond gehad"
Saturday 12/04/2014

In de restaurantweek bezocht, op vrijdagavond. Helaas was het niet erg druk, en dat is zeker onverdiend. Want we hebben heerlijk gegeten, een mooie menu van 4 gangen, met bijzondere en heerlijke wijnen die de gerechten een meerwaarde gaven. De bediening is vriendelijk. De uitleg bij de gerechten en vooral bij de wijnen was erg leuk en leerzaam. We hebben een lekkere en gezellig avond gehad. Als we een puntje van kritiek zouden moeten verzinnen, dan is dat, dat wat ons betreft, er iets meer tijd tussen de gerechten zou mogen zijn, al begrijpen we heel goed dat iedereen daar een andere voorkeur in heeft. Voor ons in ieder geval een zeer geslaagde avond en we gaan zeker terug.

fam. Stek en v.d. Male
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Iedere keer weer verrassend"
Thursday 27/03/2014

Zoals altijd weer verrast door een leuk menu met heerlijke gerechten. Vooral de combinatie met de wijnkeuze van Yvonne is iedere keer weer geweldig!

Clements
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Alles klopt!"
Monday 24/03/2014

Gerechten waren heerlijk en het bijpassende wijnarrangement was prima uitgezocht en smaakte er uitstekend bij. Bediening en sfeer ontspannen en prettig. Kortom alles klopte!

Petra Kok
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 103 reviews →
(Advertisement)
Banner02