Restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse


Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant

About 't Ganzengors

Welcome at restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse.

Restaurant 't Ganzegors is a perfect location for business and pleasure.

In summer we serve our dishes on our great terrace.


Reserve Now

Reviews""

9.0
Food: 9 Service: 9 Ambience: 9
alles was top
-

"heel lekker en goede service"

9.7
Food: 9 Service: 10 Ambience: 10
is lekker knus en romatische en eten was perfect.
-

"Sorry, ik had meer verwacht"

4.7
Food: 4 Service: 4 Ambience: 6
Het is al weer enkele jaren geleden dat ik voor het laatst in het Ganzengors was voor een diner. Wat ik mij van toen kon herinneren dat ik altijd met een goed gevoel het restaurant verlaten heb, in tegen stelling tot afgelopen weekend. Laat ik beginnen met de pluspunten. De gastvrouw en de jonge dame in de bediening, heel plezierig en correct. Maar dat was het zo ongeveer v.w.b. de pluspunten. Het eten? Ik kan mij haast niet voorstellen dat de chef, die ik ken verantwoordelijk was voor de gerechten die ik en mijn partner op het bord gepresenteerd hebben gekregen. Op het nagerecht en tussen gerecht (kreeftensoep) na, welke de toets der kritiek kon doorstaan, hebben wij niet echt genoten van ons eten. Het voorgerecht, de Serranoham met wat "tierlantijntjes" blonk niet echt uit in originaliteit en had wat mij betreft zelfs niet in een van der Valk restaurant op tafel worden gezet. het hoofdgerecht de entrecote, eenvoudigweg ondermaats, zelfs aan een kant een beetje, aangebrand/verbrand. Zelfs de saus was niet geweldig. Normaliter is een "uit eten" voor mij en mijn partner een avondje uit. Helaas het mocht dit keer niet zo wezen en ik vind dit zeer jammer want nogmaals ik heb 't Ganzengors in mijn geheugen als een restaurant waar men op een culinair, goed niveau mooie gerechten op tafel bracht. Voor mij en mijn partner betekend dit dan ook dat wij onze heil buiten Spijkenisse moeten zoeken v.w.b. onze dinerwensen.
-

"genoten van ons 4 gangen menu"

9.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 7
Eten was goed. Kreeftensoep als extra genomen. Was goed gevuld met rivierkreeftjes. Wel prettig dat achter het restaurant een eigen (gratis) parkeergelegenheid was en de chef ons hielp. Erg behulpzaam.
-

"goed afgestemd!"

9.0
Food: 9 Service: 9 Ambience: 9
Wij hebben gisteren mogen genieten van de heerlijke gerechten die met aandacht waren uitgekozen om te serveren tijdens de restaurantweken. Daarnaast hebben wij gevraagd of de sommelier daar lekkere passende wijntjes bij wilde serveren. De smaken in de gerechten waren al heel goed op elkaar afgestemd en de wijn die was uitgekozen versterkte dit eveneens. Een hele lekkere, gevarieerde, wel afgestemde avond, bedankt!
-

""

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
We hebben heerlijk gegeten, vooral het wijnarrangement maakte het af.
-

"restaurantweek diner op vrijdag 13 maart"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
We hebben heerlijk gegeten. Verrassende smaken met heerlijke bijpassende wijnen. Heel leuk om naar de verhalen bij die wijnen te luisteren. Ondanks dat ik geen echte vleeseter ben smaakte het vlees super. De "huiskamer" zat vol daardoor was het gezelliger dan de vorige keer. Afgesloten met een potje jasmijnthee met heerlijke koekjes, nou onze avond kon niet meer stuk.
-

"Karige porties"

5.3
Food: 5 Service: 5 Ambience: 6
Leuk restaurant, vriendelijke gastvrouw, bediening redelijk. Porties redelijk klein, maar voor ons al met al wel voldoende. Hoofdgerecht karig met bijgerechten; klein beetje snijbonen en schaaltje gebakken aardappelen. Kaasplankje met lekkere kazen, helaas te koud geserveerd en geen bijpassend brood (wel gewoon stokbrood).
-

"Heerlijk eten bij 't Ganzengors"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
Tops: Heerlijk gegeten. Echte proeverij. Goede smaakcombinaties. Vlees en vis. Aardige gastvrouw, serveerster was een beetje te verlegen, goede kok met passie, goede prijs-kwaliteit-verhouding, goed restaurantweekmenu, voor herhaling vatbaar. Tips: betere verdeling van tijd tussen de gangen: tussen hoofdgerecht en nagerecht zat een beetje teveel tijd. Klantcontact: een paar keer misten we het oogcontact in verband met de wens van het bestellen van een drankje. Bij het weglopen van serveerster en/of gastvrouw van een andere tafel was er een paar keer geen oogcontact mogelijk.
-

"Heerlijk rustig!"

8.7
Food: 8 Service: 10 Ambience: 8
Bediening zeer vriendelijk en professioneel! Het menu was mooi samengesteld en heerlijk qua smaken. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

""

1.3
Food: 1 Service: 2 Ambience: 1
Gisteravond met 4 personen in het kader van de Restaurantweek hier gegeten. Ontvangst was keurig.Vervolgens waren er te weinig menukaarten?? Het voorgerecht was goed, het hoofdgerecht ook. De wachttijd tussen de gangen was erg lang, soms meer dan 5 kwartier. Het dessert was een drama: een smurrie van uitgelopen ijs.. Dat zou ik mijn gasten niet voor durven schotelen. Enige toelichting was er niet op hetgeen wat werd geserveerd. Wij maakten bij het vertrek opmerkingen over onze ervaringen en dat zou aan de kok worden doorgegeven... Tja dan zie je ons hier echt niet meer terug.
-

""

8.0
Food: 10 Service: 6 Ambience: 8
Goed
-

"Heerlijk eten bij 't Ganzengors"

8.3
Food: 7 Service: 10 Ambience: 8
Hier kun je heerlijk eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. De gastvrouw zorgt voor de goede wijn en vertelt hier een mooi verhaal bij, de gastheer zorgt voor het lekkere eten.
-

"Heerlijke avond gehad"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
In de restaurantweek bezocht, op vrijdagavond. Helaas was het niet erg druk, en dat is zeker onverdiend. Want we hebben heerlijk gegeten, een mooie menu van 4 gangen, met bijzondere en heerlijke wijnen die de gerechten een meerwaarde gaven. De bediening is vriendelijk. De uitleg bij de gerechten en vooral bij de wijnen was erg leuk en leerzaam. We hebben een lekkere en gezellig avond gehad. Als we een puntje van kritiek zouden moeten verzinnen, dan is dat, dat wat ons betreft, er iets meer tijd tussen de gerechten zou mogen zijn, al begrijpen we heel goed dat iedereen daar een andere voorkeur in heeft. Voor ons in ieder geval een zeer geslaagde avond en we gaan zeker terug.
-

"Iedere keer weer verrassend"

7.7
Food: 8 Service: 8 Ambience: 7
Zoals altijd weer verrast door een leuk menu met heerlijke gerechten. Vooral de combinatie met de wijnkeuze van Yvonne is iedere keer weer geweldig!
-

"Alles klopt!"

8.7
Food: 8 Service: 9 Ambience: 9
Gerechten waren heerlijk en het bijpassende wijnarrangement was prima uitgezocht en smaakte er uitstekend bij. Bediening en sfeer ontspannen en prettig. Kortom alles klopte!
-

"Top!"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Gister weer heerlijk gegeten tijdens de restaurant week Variatie van vis en vlees was genieten Gerechten klopten weer van a tot z Wij blijven komen
-

"Heerlijke beleving!"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Gisteren heerlijk gegeten bij 't Ganzengors. Ronald had voor de gasten weer een zeer smaakvol menu samengesteld en de door Yvonne gekozen wijnen pasten perfect!
-

""

6.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 2
Wij hadden, gezien de reputatie, hoge verwachtingen van dit restaurant. In de restaurantweek is dat een prima gelegenheid om eens te testen. Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen, maar de zaak was wel wat leeg. Het voorgedeelte, waar een bar is en een aperitief gedronken kan worden had een warme sfeer. Omdat het al wat later was wilden wij direct aan tafel. De "eetkamer" waar we in kwamen was een, in onze ogen, ongezellige, sfeerloze ruimte met nepbloemen op tafel. Verwachtingen waren anders. Wij waren ook de enige klanten die hele avond, dus dat helpt niet aan de sfeerbeleving. De eigenaresse heeft ons geholpen met aperitief en eerste wijn van het menu, welke we niet eerste te proeven kregen. Daarna is de bediening overgenomen door een vriendelijke en spotane jonge dame, die keurig vertelde welke wijn we kregen, waar die vandaan kwam en liet deze ook proeven. Het eten was goed, soms bijzonder. De smaken waren goed afgestemd en de de borden waren keurig opgemaakt.was dit nu het stapje hoger in het segment? Nee, niet voor ons.
-

"Goed en verzorgd"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
Bijzonder goed en zeer goed verzorgd. Mooie menusamenstelling, leuke wijnen en zeer zeer gastvrij met goede service.
-

Loading more results...
Reserve Now

Information

Cuisine French
Price €€€
Extra Groups
Lunch
Romantic
Terrace
Business
Payment options DinersClub JCB MasterCard Visa AmericanExpress Pin
Location Spijkenisse
Groups Up to 60 people

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday closed closed
Tuesday closed closed
Wednesday 12:00 - 16:30 17:00 - 22:30
Thursday 12:00 - 16:30 17:00 - 22:30
Friday 12:00 - 16:30 17:00 - 22:30
Saturday 12:00 - 16:30 17:00 - 22:30
Sunday 14:00 - 16:30 17:00 - 22:30