Restaurant O'Pazzo in Rotterdam

Anthonetta Kuitstraat 55, 3066 GS Rotterdam Show telephone number →

O'Pazzo

O'Pazzo restaurant, in the centre of Rotterdam, is also a trattoria and pizzeria.

As the name suggests, this is a classic Italian cuisine. The menu is filled with anti-pasta, meat dishes and delicious authentic Italian dessert. Try to make a choice here!

The pizzas from the pizzeria are known for their traditional recipe and because they are made in a real wood oven. Besides pizza they have pastas and fresh salads.


(Advertisement)
NEW: 1 year dining out for FREE for only € 49!

With a Diningcity Unlimited Membership Card you are can dine out for 1 year, FREE OF CHARGE at 250+ popular restaurants in the Netherlands. Your membership is valid every day and you may order everything on the menu. There are no restrictions.

View all restaurants that accept Diningcity Unlimited

63 reviews
Write a review → See all 63 reviews →
Food
Service
Atmosphere
17 visitors would recommend this restaurant!
"Aanrader"
Monday 08/09/2014

Een middag O'Pazzo we waren er met de kleine (1 jaar) Eerste keer, heerlijk gegeten bediening was perfect. Ook leuk om te gaan eten met de kinderen voor een pizza (houtoven) Zeker een aanrader en we komen terug.

Alphons
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Matig"
Sunday 07/09/2014

O'Pazzo is qua interieur prachtig. Helaas was het menu in de restaurantweek matig. Voorgerecht was carpaccio van zalm, had weinig smaak. Hoofdgerecht was een gegrild runderschouder en was vreselijk taai! Dessert was ook weinig spannend. Bediening was ook matig en gehaast. Had er meer van verwacht.

Femke
Food
Service
Atmosphere
"Zo goed als altijd"
Sunday 07/09/2014

Deze keer voor het eerst keer met Restaurant week.

Eigenlijk, komen wij altijd graag bij O'Pazzio en deze keer ook hebben we lekker gegeten met een goede prijs. Het was super zoals we altijd gewend zijn.

Anoniem
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Lekker gegeten maar duurt veel te lang."
Saturday 06/09/2014

Het eten was meer dan goed maar als je om 19.00 aan tafel zit en na 22.00 uur je nagerecht krijgt(nadat we gevraagd hadden of het nagerecht nog lang op zich laat wachten) dan is de tijd tussen de gerechten veel en veel te lang(maar wel goed voor de drank omzet!)
We hebben dit al meerdere keren ervaren tijdens de restaurantweek en slaan om die reden nu voorlopig even over.

Peter de Vries
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijke sfeer, servicegerichte bediening en lekker eten"
Sunday 31/08/2014

Verrast door de ambiance. Grand cafe achtige drukte. Vriendelijke bediening en servicegericht en een prima menu voor de restaurantweek.

Kortom: we komen zeker terug.

Adri
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerrlijk"
Sunday 31/08/2014

30-08-2014 Wederom heerlijk gegeten in het kader van de restaurantweek.
Heerlijke amuse op weer eens andere manier. Carpaccio van zalm, zeer smakelijke compositie met een mooi behoud van de zacht gerookte zalmsmaak. Het hoofdgerecht werd voor mijn echtgenoot goed en voor mij te rauw opgediend en op verzoek verder gegaard precies goed en met wat groenten en oesterzwammen en de overheerlijke saus ervan hebben wij zitten smullen. Ja en dan dat dessert wat een verwennerij van zomervruchten (vers en gelei) en als ijs gekoelde bavarois HEERLIJK

Ineke Bokx
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 31/08/2014

Bediening vriendelijk. Het eten liet lang op zicht wachten. Was redelijk alleen de vis was niet goed geschubt, is niet prettig als je schubben in je mond hebt.Het restaurant is niet geschikt voor mindervalieden.

H.Rik
Food
Service
Atmosphere
"heerlijk gegeten"
Saturday 30/08/2014

Alles was prima heerlijk gegeten leuke sfeer goede wijn leuke bediening!!

Renate Hoogerboord
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Avondje O'Pazzo"
Saturday 30/08/2014

Een hele gezellige avond gehad, het eten was heerlijk en meer dan voldoende. De bediening zeer vriendelijk en vrolijk, niets is teveel.

Jantine
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Stil genieten"
Friday 29/08/2014

Lunch op donderdag via de nationale restaurantweek. Een leeg restaurant waar wij als enigen die middag hebben gegeten.
De start was niet overdonderend met een niet verrassende amuse met een stukje gerookte zalm en een stukje zalmgelei. Het is geen verplichting die amuse, dus maak het super, of laat het gewoon achterwege. Het stokbrood en de olijven zijn op zich goed genoeg om de eetlust verder op te wekken.
Het voorgerecht vitello tonnato was gewoon goed. Ruim bemeten portie, een tonijnmayonaise is zacht en niet te opdringerig. Het vlees mooi en mals.
Bij het hoofdgerecht werden we verrast door met zeebaarsfilet op de huid gebakken met mosseltjes en wat verse groenten. Heel basaal maar met aandacht gebakken. Niet moeilijker gemaakt dan nodig en veel smaak.
Dit paste uitstekend bij de voor ons uitgekozen volle witte wijn (Ronco del Gelso). Net zo goed als de Oostenrijkse sauvignon blanc (Sommer) harmonieerde met het voorgerecht.

Het fraaie nagerecht bestond uit een heel luchtig citroentaartje met vanilleijs (echte vanille!) en zelfgebakken kletskop.

Alles bijeen een prima ervaring en een aanrader.

Maarten
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 63 reviews →
(Advertisement)
Banner02