Restaurant O'Pazzo in Rotterdam

Small 64f5d929 56db 4ed7 a271 7a6e6b9718fd

Make a Online Reservation

About Rest Restaurant O'Pazzo

O'Pazzo
Mariniersweg 90 , 3011 NV Rotterdam

O'Pazzo restaurant, in the centre of Rotterdam, is also a trattoria and pizzeria.

As the name suggests, this is a classic Italian cuisine. The menu is filled with anti-pasta, meat dishes and delicious authentic Italian dessert. Try to make a choice here!

The pizzas from the pizzeria are known for their traditional recipe and because they are made in a real wood oven. Besides pizza they have pastas and fresh salads.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


7.8

(93 Recensies)


food

8.1

service

7.7

ambience

7.6

"Een topavond in een toprestaurant"

9.3
food: 10 service: 9 ambience: 9
Opnieuw uitstekend gegeten en gedronken bij O'Pazzo. Het RW-menu uitgebreid van drie naar vier gangen en een klein portie risotto extra besteld. Alle gangen gecombineerd met een goed glas wijn, en het dessert (kazen) gecombineerd met een glas Barolo in plaats van Port. Het was een topavond in een toprestaurant. Dat zo iets meer kost dan gewoonlijk wisten we. Het heeft onze avond niet beïnvloed.
-

"Good experience"

8.7
food: 9 service: 9 ambience: 8
Food is good and the amount is just perfect. We are all having a full stomach when going home. Environment is good but a bit noisy to talk with. Staffs are friendly also to my friend's daughter.
-

""

6.0
food: 5 service: 9 ambience: 4
Mij viel het een beetje tegen .
-

"Top pizza en koffie!"

7.3
food: 8 service: 7 ambience: 7
Vriendelijk personeel maar chaotisch op zijn tijd. 4x gevraagd of we wat wilden drinken. Heerlijke pizza en de beste koffie van Rotterdam. Maar kom daarvoor alleen in het weekend
-

"Opazzo onwaardig"

5.7
food: 6 service: 5 ambience: 6
als redelijk vaste klant was ik verbaasd over de rommelige ontvangst kalfscarpaccio met krabsalade, zeebaars, runderzijlende met risotto met truffel (met een glas Montalcino) en als dessert vanille pannacotta was redelijk het personeel is onderbezet en onervaren onze hoop gezet op de beste koffie van rotterdam volgens ketelbinkie echter op deze donderdag was het niet onze avond. een Opazzo onwaardige cappucino. jammer
-

"Italiaanse passie"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
In het kader van de 'restaurantweek' genoten van een 4-gangen diner. Mooie smaakcombinaties, beperkte wijnkeuze maar mooie primitivo gedronken. Attente bediening. Zonder meer voor herhaling vatbaar. Enige opmerking: restaurant is redelijk rumoerig.
-