Restaurant de Veranda in Amsterdam


Restaurant de Veranda
Restaurant de Veranda 1
Restaurant de Veranda 2
Restaurant de Veranda 3
Restaurant de Veranda 4
Restaurant de Veranda 5
Restaurant de Veranda 6
Restaurant de Veranda
Restaurant de Veranda 1
Restaurant de Veranda 2
Restaurant de Veranda 3
Restaurant de Veranda 4
Restaurant de Veranda 5
Restaurant de Veranda 6

About de Veranda

De Veranda is situated in the south of Amsterdam near the Amsterdamse Bos and had a complete makeover in 2012.


With its beautiful terrace at the waterside and view at the Amsterdamse Bos, you really feel "far away from it all" at this great location. 
In our brasserie we serve classic dishes, sometimes with a twist, or with a trip to the Far East.

 

Brasserie: Monday-Friday 10.00 am-09.30 pm
Brasserie: Saturday-Sunday 11.00 am-09.30 pm

Reserve Now

Reviews""

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
In een sfeervolle omgeving hebben wij lekker zitten eten. De bediening was attent , het eten was goed,
-

"geweldig"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
25 september op mijn verjaardag het winnende restaurant munt gegeten met 7 personen, in een woord geweldig, wij hebben gesmuld. De bediening, de serveerster aan onze tafel : hier mag een restaurant trots op zijn. Een heerlijke avond hebben wij gehad die ons nog lang zal heugen, werkelijk top.
-

"Respectvol"

9.3
Food: 10 Service: 10 Ambience: 8
Bij binnenkomst vernemen we helaas het tragische nieuws omtrent Edwin. Overleden na een val van zijn balkon. Bracht een donker randje aan een toch voortreffelijk diner voorzorgt door Laurens. Respect voor de mensen van de Veranda, bediening en keuken. Dit keer onze vrienden mee, zwaar onder de indruk van het gebodene. Tot gauw.
-

"Weer voortreffelijk"

7.3
Food: 8 Service: 8 Ambience: 6
We hebben het menu nog een keer overgedaan nu met vrienden, wederom voortreffelijk. Vooral het tussengerecht met ravioli is erg geslaagd. Over de rode wijn waren de tafelgenoten iets minder enthousiast, na wat decanteren werd het beter, maar een wat oudere wijn moet je toch echt eerder open zetten..
-

"Een voortreffelijk en stijlvol restaurant"

9.0
Food: 10 Service: 8 Ambience: 9
Een voortreffelijk en stijlvol restaurant in een fraaie omgeving met een zeer goede keuken, mooie wijnen en een prima service!
-

"tongstrelend"

8.7
Food: 9 Service: 10 Ambience: 7
Voortreffelijk gegeten ! De schotels waren net schilderijtjes heel leuk en lekker! Op de bediening is werkelijk niets aan te merken, perfect! Het enige wat wij storend vonden was de trouwlocatie/feest met al die lichten. Waarom worden de gordijnen daar dan niet gesloten, waardoor de restaurantbezoekers niet hiermede worden geconfronteerd, want ongemerkt wordt je aandacht steeds hierop gevestigd.
-

"de veranda Amsterdam"

8.7
Food: 8 Service: 10 Ambience: 8
Per toeval viel onze reservering bij de veranda samen met de restaurantweek waardoor we een prima menu konden kiezen voor een goede prijs. We zaten op een mooie plek met uitzicht op het Amsterdamse bos, najaarson ging onder prettig, veel privacy doordat de tafels op afstand van elkaar stonden (andere ruimte dan de brasserie). Het was leuk dat er verrassingen voorafgand aan het menu werden geserveerd o.a. een prima amuse. We hebben heerlijk gegeten, de bediening was opgewekte en gaf op prettige wijze toelichting gaf over wijn en spijzen.
-

"Feestje"

9.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 7
Eten bij de Veranda is zoals altijd een feestje.
-

"buiten gew0on"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
al meerdere restaurants bezocht tijdens de restaurant week en toch weer terug gekomen naar restaurant de Veranda. Het was ook dit keer weer top. De chef kok komt weer aan je tafel om het nodige uit te leggen. Het eten was weer om te smullen, een top aanrader.
-

""

7.3
Food: 9 Service: 8 Ambience: 5
Prettige ontvangst. Aardige chef-kok die zich even voor kwam stellen. Drie gangen in restaurantweek is aanrader! Fraai uitzicht richting bos. Vriendelijke bediening, soepel genoeg om een wijnkeuze uit het arrangement te willen wijzigen.
-

"Wederom weer heel goed"

7.0
Food: 10 Service: 5 Ambience: 6
Wij komen met veel plezier minstens 1x per jaar met de restaurantweek bij de veranda. mooie, smakelijke gerechten die prachtig worden opgediend. Chef Laurens komt altijd gezellig een praatje maken. De uitbreiding naar 5 gangen doen wij eigenlijk standaard en na het schaaltje met lekkers en de amuse is het met de 5 gangen echt een avondje tafelen. Bijbehorende wijnen zijn altijd goed (hoewel ik nooit een nieuw glas per gang haal). Tot nu toe tweemaal in een Michelin sterrenrestaurants gegeten, maar beide keren vonden we minder goed dan onze etentjes bij De Veranda.
-

""

9.0
Food: 9 Service: 9 Ambience: 9
Vrijdagavond hebben we met vrienden bij de Veranda gegeten. We hebben het restaurantweek menu genomen. De chef kok kwam ons vertellen waar het menu uit bestond en dat het eventueel kon worden uitgebreid naar 5 gangen. Wij kozen voor het 3 gangen menu. Het voorgerecht bestaande uit zalm en garnalen zag er schitterend uit en de smaak was voortreffelijk, het andere voorgerecht met coquilles rook ziltig en was volgens de vrienden heerlijk. De tweede gang bestond uit medaillons van rundvlees met een garnituur van o.a. gestoofde sjalotten in een heerlijke jus, en was over heerlijk, het vlees was mals en prima rosé gebakken. Het nagerecht bestond uit ijs van karnemelk met rood fruit en smaakte uitstekend. De bediening was prima, ontspannen en wat informeel . Ondanks de drukte liep alles prima. We hadden een tafel aan het raam met prachtig uitzicht op het Amsterdamse bos. Wij kijken terug op een geslaagde avond en komen graag weer eens terug.
-

"Heerlijk gedineerd"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
We hebben heerlijk gegeten bij Veranda! Gedurende de restaurant weken hebben we er gegeten en kunnen het aan iedereen aanraden. De bediening was zeer vriendelijk en had duidelijk plezier in hun werk. Aan het begin van de avond kwam de chef langs om zichzelf en het arrangement voor te stellen. Er werd rekening gehouden met de wensen van de klant en gerechten werden daaraan aangepast. De ligging was goed te bereiken met de auto en er was parkkeergelegenheid naast het restaurant. Vanaf onze tafel hadden we uitzicht op het water en het afgehele sfeer was zeer prettig.
-

""

8.7
Food: 8 Service: 10 Ambience: 8
Wij hebben heerlijk gegeten bij de Veranda. Het vlees was bijzonder lekker en mals.
-

"Super gegeten"

8.3
Food: 9 Service: 9 Ambience: 7
Een aantal lekkere amuses vooraf. Daarna een mooie gerookte zalm voorgerecht en het tweede gerecht ravioli met varkensvles was echt super. Hoofdgerecht vlees perfect en toetje tochwel met bosvruchten hmmm
-

""

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Het eten was weer voortreffelijk! Bediening zeer vriendelijk en goed, zoals altijd. Altijd weer een feest om hier te eten.
-

"tongstrelend"

9.3
Food: 10 Service: 10 Ambience: 8
zeer vriendelijke bediening met gewillig oor.komt goed uit bij beschrijving van de wijnen, voortreffelijke gerechten bereidt door de chefkok .....In een woord ""tong strelend"
-

"A nice Surprice"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Everything was good and nice. The people were friendly. De food was good with an good explanation what we were going to eat. We had a nice place at the window, with a viewe to the Amsterdamse Bos. We were satisfied
-

"Klasse"

8.7
Food: 9 Service: 9 Ambience: 8
Een avondje heerlijk gedineerd. Gekozen voor de uitbreiding van het menu naar 5 gangen was een goede zet. Alles was erg smaakvol en ook mijn vis-, schaal-en schelpdierenallergie was hierin geen belemmering voor de chef die aan het begin bij ons aan tafel kwam en zich voorstelde. Een zeer geslaagde avond voor een leuke prijs.
-

"trouwdag"

6.3
Food: 7 Service: 5 Ambience: 7
het eten was uitstekend en leuk opgemaakt en smaakte prima, gezellige sfeer zo dicht bij Amsterdamse bos en bediening eerst even wennen maar daarna prima. uitstekende locatie.
-

Loading more results...
Reserve Now

Contact

de Veranda
Amstelveenseweg 764
1081 JK Amsterdam
Phone: show telephone number
Go to restaurant website

Reserve Now
Go to Google Maps

Information

Cuisine French
Price €€€
Extra Brunch
Groups
High tea
Trendy
Child Friendly
Terrace
Meeting room/Private dining
Business
Newsletter 005
Payment options MasterCard Visa AmericanExpress Pin
Location Amsterdam
Groups Up to 45 people

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday 09:00 - 16:30 17:00 - 21:30
Tuesday 09:00 - 16:30 17:00 - 21:30
Wednesday 09:00 - 16:30 17:00 - 21:30
Thursday 09:00 - 16:30 17:00 - 21:30
Friday 09:00 - 16:30 17:00 - 21:30
Saturday 11:00 - 16:30 17:00 - 21:30
Sunday 11:00 - 16:30 17:00 - 21:30