Restaurant Dynasty in Amsterdam

No online reservation possible


You can not make an online reservation

About Rest Restaurant Dynasty

Dynasty
Reguliersdwarsstraat 30 , 1017 BM Amsterdam

Dynasty Restaurant is located in the heart of Amsterdam, a prime location. For years restaurant Dynasty is known in Amsterdam and not just for lovers of Chinese cuisine.

The decor is exotic and trendy. Dynasty is as cozy as colorful. They have a very nice back patio where meals are served.

The service is friendly and very dedicated. They have knowledge of the card and will explane everything to you.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.7

(31 Recensies)


food

9.2

service

8.4

ambience

8.5

"Mijn lievelingsrestaurant sinds 20 jaar"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Ik kom hier al 20 jaar. Vroeger wat vaker maar nu helaas maar een paar keer per jaar vanwege de afstand vanaf limburg. Knap dat je met nog steeds dezelfde kaart een zo geweldig druk restaurant hebt. Het eten ( met name de secret of the Ox) is het beste en lekkerste wat ik in mijn leven heb gegeten. Het personeel is ook al jaren hetzelfde en van de allerhoogste vriendelijkheid. Als je van oosters eten houdt moet je hier absoluut zijn geweest. Dit restaurant is van de buitencategorie.
-

"amsterdam"

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
uitstekend met alles
-

"Dynastie mijn Lievelings!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Ik ben er al vaak geweest, en blijf er graag komen. Heb al in heel veel restaurants gegeten maar deze staat met stip op 1! Mijn lievelings Bediening erg vriendelijk, sfeer is gezellig, en het eten hoef ik alleen maar aan te denken en het water loopt me al in de mond.. Vanuit het brabantse naar Amsterdam rijden om er alleen een hapje te eten.
-

"Thuis komen waanzinnig elke keer weer . "

9.3
food: 10 service: 8 ambience: 10
Ik Kom hier het liefst elke week ! Het is en blijft fantastisch top keuken , ik stuur dan ook wekelijks gasten door om de sfeer en gezellig mee te naken
-

""Fantastisch gegeten...Super!!""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Weekend Sail en bij Dynasty gegeten, tip van een vriendin, wat hebben we genoten, wat was het lekker, de bediening super, en de complimenten voor de kok, zeker een aanrader!!
-

"the Best from the East !"

8.7
food: 9 service: 9 ambience: 8
Came back here after many years to find the quality of food and service unaltered. At a superb high level we had again a most enjoyable dinner with superb tastes, fine quality and great service. Come to rest and enjoy the finest food from the east in the center of Amsterdam
-