Restaurant Dining 56 in Arnhem

About Rest Restaurant Dining 56

Dining 56
Rijnkade 56 , 6811 HB Arnhem

Restaurant Dining 56 at the Rijnkade in Arnhem, is a culinary experience for lunch, small snacks, dinner or drinks.

The cuisine is characterized by working with organic fresh produce, where they were inspired by the changing seasonal demand.

The dishes are based on traditional cuisine with French and Italian influences, although the cooks do not let this limit them and like to be creative with surprising combinations of Asian and other cuisines to provide even more delicious creations and vegetarian dishes.

Restaurant Dining 56 uses fresh ingredients and 100% organic meat. Fun, good food, good wine, surprising creations and a cozy atmosphere are our ingredients for a successful culinary evening.

 

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.7

(37 Recensies)


food

8.6

service

8.7

ambience

8.7

"Teleurstelling"

5.3
food: 6 service: 4 ambience: 6
Ik had via Social deal voor een grote groep (12 personen) een 5-gangen diner geboekt. De kamer waar we zaten was erg gehorig. Het eten was op zich prima, wel hele kleine porties maar voor die prijs mag je niet klagen. De eendenborst was bij sommigen wat taai. Waar we ons aan geërgerd hebben is de bediening van 1 meisje. Ze was erg ongeïnteresseerd en het leek of alles wat we vroegen te veel was. De kok kwam bij verschillende tafels langs om te informeren behalve bij ons. Ik kreeg de indruk dat ze het maar vervelend vonden dat we dit via social deal hadden geboekt. Bij het weggaan werd er nauwelijks opgekeken en moesten we zelf onze jassen gaan pakken. Ik had me van tevoren toch anders voorgesteld zeker na alle goede recensies.
-

"Gruwelijk restaurant"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Tja, 'n gruwelijk restaurant!! Een opmerkelijke term maar zo noem ik Dining56 maar even voor 't gemak. Superlatieven schieten dan ook te kort voor alles wat met dit restaurant te maken heeft. Geen pedant sterrenrestaurantgedoe, geen sterallures om het te willen zijn maar gewoon lekker koken waar de passie dan ook vanaf brult. Je voelt en proeft dat iedereen daar hun gasten het beste willen geven. De bekwame maar ook ontzettend aardige bediening zorgt samen met de uiterst vriendelijke gastheer ervoor dat de huiselijke sfeer van het fraaie restaurant met haar kamer en suite met glas in lood deuren nog eens wordt benadrukt. En dan het eten: Wow wat een klasse, een pallet van onverwachte smaken, perfect op smaakhoogte en vanaf het voorgerecht tot en met het nagerecht opgediend op werkelijk kunstwerkjes van borden. Dit alles vergezeld door fraaie bijpassende wijnen. Ook hier vindt en proef je de passie en de beleving van de koks, wat mij betreft de dragers maar tegelijk ook de bewakers van de kwaliteit en alles wat daar mee te maken heeft. Natuurlijk heeft Dining56 in Günther Paffendorf een "Rising Star" in huis, maar dat laat niet onverlet dat hij samen met de souschef en de totale keukenbrigade een prestatie van topniveau realiseert. Kortom: een "GRUWELIJK" Star Rising Restaurant in Arnhem.
-

"Aanrader"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Een goede afsluiting van een fijn dagje arnhem , met heel lekker eten en een voortreffelijke bediening
-

"Leuk restaurant aan de Rijn"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Heerlijk gegeten bij Dining 56 en leuke bediening. Absoluut een aanrader!
-

"Matig "

4.7
food: 2 service: 5 ambience: 7
Eten was prima maar weinig spectaculair. Bediening vriendelijk. Leuke ambiance. Prijs is te hoog voor wat je krijgt.
-

"verrassingsmenu 5 gangen"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Gisteravond met 2 personen wezen eten. we hadden het 5 gangen menu. Bij binnenkomst een vriendelijke dame, die onze jas aannam, en ons begeleide naar onze tafel. Er waren 5 verschillende gangen, van vis tot vlees. Tussendoor kwam de kok ook vragen of alles naar wens was, Bij elk gerecht vertelde de jongedame wat er op het bord lag, dit deed ze heel goed. Ook een heerlijke rode wijn! Er heerst een goeie sfeer, ziet er binnen erg mooi, verzorgd uit. Wij komen zeker terug!
-