Restaurant Dining 56 in Arnhem

Rijnkade 56, 6811 HB Arnhem Show telephone number →

Dining 56

Restaurant Dining 56 at the Rijnkade in Arnhem, is a culinary experience for lunch, small snacks, dinner or drinks.

The cuisine is characterized by working with organic fresh produce, where they were inspired by the changing seasonal demand.

The dishes are based on traditional cuisine with French and Italian influences, although the cooks do not let this limit them and like to be creative with surprising combinations of Asian and other cuisines to provide even more delicious creations and vegetarian dishes.

Restaurant Dining 56 uses fresh ingredients and 100% organic meat. Fun, good food, good wine, surprising creations and a cozy atmosphere are our ingredients for a successful culinary evening.

 


120 reviews
Write a review → See all 120 reviews →
Food
Service
Atmosphere
13 visitors would recommend this restaurant!
"Prima locatie"
Wednesday 10/09/2014

Het was mooi weer, dus we hebben heerlijk buiten gegeten. Bediening was vriendelijk en duidelijk in uitleg.

Ben
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Hier hadden we meer van verwacht"
Sunday 07/09/2014

Het was heerlijk weer en daarom nog even op de loungebanken een aperitief gedronken. Binnen in het restaurant zijn de ruimte mooi ingericht en de stoelen zitten heerlijk. De bediening is jong en heeft de basis kwaliteiten voldoende onder de knie, maar -met uitzondering van de sommelier- is het onpersoonlijk. Bij binnenkomst kregen we brood met avocado olie, zout en boter. Dit was prima, direct werd ook het voorgerecht geserveerd. We kozen van de wijnkaart een Italiaanse rosé. Smaakten beiden goed. Het hoofdgerecht was matig en bovendien hadden we graag een bijgerecht gewild. Dit zelf bijbesteld. De rode Beaujolais was smaakvol. Het nagerecht was eveneens redelijk. De dessertwijn was heerlijk. Met water en koffie betaalden we per persoon zo'n 50,00 euro. Wat we misten is het "gast gevoel". We komen niet terug voor een diner (het was te karig en de kwaliteit niet goed genoeg),misschien wel om een keer te loungen.

anoniem
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk gegeten op buitenterras"
Saturday 06/09/2014

Heerlijk gegeten met goede wijnadviezen. Aanrader!

Egon Brandsen
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Jammer"
Sunday 03/08/2014

Twee maal over was de ober onze bestelling vergeten. Wij zijn geduldige mensen maar bestelling kwam niet. Bij navraag bij de ober bleek hij dit tot twee maal toe te zijn vergeten.
Bij het afrekenen bleek dat wij de gekregen borrelcadeaubon niet in konden leveren. Vooraf hadden wij dit kenbaar moeten maken omdat dit voor hapje en drankje is bedoeld. Wij hebben hapjes en drankjes genoten maar konden dus niet onze bon gebruiken.
Niet voor herhaling vatbaar voor ons.

Jolanda
Food
Service
Atmosphere
"Zeer teleurgesteld!"
Monday 09/06/2014

Op een mooie Pinksterdag wilden we, omdat we iets te vieren hadden gaan eten op het terras van Dining 56. We hadden de dag ervóór gereserveerd en er was nog plek.
Daar aangekomen kregen we van een serveerster meteen te horen: "We zitten vol hoor!". We vertelden uiteraard dat we gereserveerd hadden. Helaas zat er een enorm lawaaiige grote groep van ongeveer 25 mensen op het terras. Daarnaast stonden nog twee kleine tafeltjes die niet gedekt waren. De serveerster zei dat ze eventueel een van die (weinig aantrekkelijke) tafeltjes schoon kon maken. Wij spraken onze verbazing uit over het feit dat bij de reservering niet vermeld was dat er een grote groep zou zijn én onze teleurstelling dat geen rekening was gehouden met onze komst. De serveerster ging hier verder helemaal niet op in. Binnen hebben we nog aan een ober gemeld dat we heel teleurgesteld waren over deze gang van zaken. Hij bood zijn excuses aan en had als tegenbod: een fles Prosecco, maar pas bij ons volgende bezoek.
Voorlopig zal er echt niet komen!!

Marijke
Food
Service
Atmosphere
"Een echte aanrader!"
Wednesday 23/04/2014

Wat een heerlijk lounge terras hebben ze hier, uitgebreid assortiment en gezellige locatie. Zeker een aanrader helemaal met deze warme dagen!

Mike
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Top!"
Wednesday 16/04/2014

Heerlijk gegeten het was echt top kwaliteit. Service was prima werd goed geholpen en ze waren heel vriendelijk. We hebben ons zeer vermaakt en onze buikjes vol gegeten. Aanrader voor iedereen.

Cliff
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk"
Wednesday 16/04/2014

Heerlijk gegeten! daarnaast ook een top sfeer en vrolijk personeel!
Zeker een aanrader!!

Stijn
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"top service"
Wednesday 16/04/2014

top service, snel geholpen alles netjes en het eten was super!

Joost
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"LEKKER ETEN"
Friday 11/04/2014

Aardig personeel heerlijk eten zeker de moeite waard

noah
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 120 reviews →
(Advertisement)
Banner02