51%
Discount
Restaurant Basiliek
Restaurant Basiliek 1
Restaurant Basiliek 2
Restaurant Basiliek 3
Restaurant Basiliek
Restaurant Basiliek 1
Restaurant Basiliek 2
Restaurant Basiliek 3
Michelin Gault Millau Lekker position
Michelin 16.0 60

About Basiliek

In restaurant Basiliek is in the former chapel of the old Agnes Convent on scenic Vischmarkt in Harderwijk. A wonderful place to enjoy your delicious lunch or dinner. 

Restaurant Basiliek is based on the classic French cuisine with modern interpretations and influences from around the world. Unexpected flavor combinations, multiple preparations of an ingredient, desserts consisting of four or five parts. 

They are working hard to meet your expectations and even surpass these each day.

Reserve Now

Reviews"Warme service en heerlijke gerechten"

9.3
Food: 10 Service: 10 Ambience: 8
we hebben een heerlijke avond gehad: enerzijds door het heerlijke eten, anderzijds door het warm en jonge team wat veel kennis van zaken heeft. Goed in de watten gelegd en enorm gegeten van de gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar !
-

"Een heerlijk avondje uit"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijk buiten gezeten op een zwoele zomeravond genietend van prachtige overheerlijke gerechten. Elke gang was weer een verrassing, de bediening was vriendelijk en betrokken. Kortom een heerlijke avond gehad, dankjewel !!
-

"De Basiliek Harderwijk"

9.3
Food: 10 Service: 10 Ambience: 8
Top avond gehad. Heerlijk gegeten en uitstekende en heel gastvrije bediening.
-

"Een fantastisch avondje uit"

9.0
Food: 9 Service: 9 Ambience: 9
We werden hartelijk ontvangen, zeer vriendelijk bediend en kwamen geen enkel moment iets tekort. We hebben fantastisch lekker gegeten en genoten van de wijnen. Echt een aanrader!
-

""

7.0
Food: 6 Service: 9 Ambience: 6
Erg duur in verhouding wat je krijgt. Bijv. een kaasplank 50 euro veel te duur voor zo weinig. Verder uitstekend.
-

"Wederom voortreffelijk!"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Wederom hebben wij bij de Basiliek een heerlijke avond gehad! Al jaren is de Basiliek ons favoriete restaurant. De bediening is zoals altijd heel persoonlijk en professioneel. Daarbij was het eten wederom voortreffelijk! De diversiteit aan gerechten, de keuze van de wijn, de manier waarop alles is opgemaakt en wordt geserveerd, echt subliem! Niet voor niets is de Basiliek al jaren onze nummer 1!!
-

"De rekening is schrikken"

8.3
Food: 7 Service: 8 Ambience: 10
Allereerst: leuke avond, lekker gegeten, mooie wijnen. Maar dan de rekening: aperitief "van het huis" is meer dan 10,00 pp, amuses geweldig maar hoog op smaak soepje, als laatste ingezet, zorgt ervoor dat de makreeltartaar erg vlak wordt. Wijnen van het wijnarrangement worden in hoog tempo door geschonken. De hapjes zijn erg klein, zo klein dat er een babybestekje ingezet wordt bij een 'garnaal in lepeltje soep'. Erg lekker maar is meer amuse dan volwaardig gerecht. Een bijna half tongfiletje en een reepje kip moeten de honger stillen als tussen- en hoofdgerecht. Een aangeboden kaasplateau is dan ook zeker noodzakelijk evenals een koffie met toebehoren. Daardoor loopt de rekening op tot boven de 100 euro p.p. Nogmaals lekker gegeten maar porties echt te klein.
-

"Wederom geweldig"

8.0
Food: 8 Service: 8 Ambience: 8
Weer geweldige ervaring! Ook voor vegetarisch, verrassend menu. Mooi opgemaakte gerechten met bijzondere combinaties. Ook leuk dat de chef aan tafel komt.
-

"Stijlvol en lekker"

9.0
Food: 9 Service: 9 Ambience: 9
Prima gegeten in een stijlvolle ambiance van een kloosterkapel met een modern interieur. Extra vermeldingswaardig zijn de amuse van vissoep met kokos, de makreel op een soort toast, de zelfgemaakte truffel van 3 soorten chocolade en van de kaasplank de engelse blauwader Colston. Van het wijnarrangement was vooral de Spaanse witte wijn excellent. Alles goed opgemaakt en harmonieus. 1 Tip: het zou leuk zijn als je uitgeprint menu'tje mee kan krijgen, zodat je later je goede herinneringen weer terug kan lezen.
-

"Altijd genieten"

9.7
Food: 10 Service: 9 Ambience: 10
dit was de 6e keer dat we hier aten en het is elke keer weer genieten! Een warm ontvangst, gemoedelijke sfeer en heerlijk eten! Er wordt alles aan gedaan om er voor de gasten een voortreffelijk avond van te maken!
-

""

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Dit restaurant is voor ons wel het beste wat we kennen en we kennen heel wat sterren. Wat we kregen voor de prijs van de aanbieding overtrof onze stoutste verwachtingen.
-

"Feestje in de mond"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Ge-wel-dig!!!!!!! Zowel de kunstwerkjes van de gerechten en amuses, de uitgebalanceerde smaakjes met daarop het uitstekend afgestemde wijnarrangement met de kundige uitleg van de sommelier. De bediening was heel plezierig , de keuken maakte een hardwerkende maar ontspannen indruk en de kok/eigenaar kwam af en toe zelf even informeren of alles naar wens was. Wij hebben met zijn zessen een heerlijke en gezellige avond gehad.
-

"Basiliek"

9.7
Food: 10 Service: 10 Ambience: 9
Heerlijk gegeten met bloemrijke verse producten. Het accent lag dit keer op vis en kiplekkere hoen. Advies, gewoon doen
-

"diner"

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Zoals altijd weer voortreffelijk. Wat ons vooral ook aanspreekt is de tafelindeling. Men zit heerlijk ruim met voldoende privacy.
-

""

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Wij hebben een heerlijk avondje gehad hier!
-

"Lekker gegeten"

9.3
Food: 8 Service: 10 Ambience: 10
Het eten was heerlijk erg goede bediening. Voor herhaling vatbaar. Leuk dat de eigenaar/kok even een praatje met je maakt.
-

""

8.3
Food: 9 Service: 8 Ambience: 8
Op 10 mei met 4 volwassenen gegeten. Kenden De Basiliek niet, nu wel. Gerechten met prachtige kleuren en bij elkaar passende heerlijke smaken. Goede bijpassende maar redelijk prijzige wijnen. Enthousiaste jonge bediening met kennis van zaken. Verzorgd interieur met dikke oude kloostermuren. Gelukkig niet geheel vol anders wellicht rumoerig.
-

""

10.0
Food: 10 Service: 10 Ambience: 10
Heerlijke en gezellige avond gehad!!!
-

""

9.0
Food: 9 Service: 10 Ambience: 8
Recent gegeten bij de Basiliek n.a.v. een actie voor een 5 gangen menu + extra 6 amuses. Ontvangst en bediening waren meer dan uitstekend. Vriendelijk, attent, vakbekwaam en niet overdreven. Eten was voortreffelijk, fraai opgemaakt. Ondanks deze aanbieding kon er ook nog gekozen worden voor vis of vlees. We hebben een zeer plezierige en smakelijke avond beleefd. Een puntje van aandacht voor toekomstige gebruikers van dit arrangement .... alles wat er bij komt loopt aardig op. Voor glaasje bubbels, water, wijnarrangement, kaasplank tussendoor en chocolade moest er nog wel € 100,- pp bijbetaald worden.
-

"TOP restaurant"

9.7
Food: 10 Service: 10 Ambience: 9
wat een prachtig locatie, geweldig personeel en vooral het eten, ik vind het een TOP restaurant. Geweldig.
-

Loading more results...
Reserve Now

A delicious 5-course menu with 6 lovely amuses!

39,50 Valid until 30 September 2016
Original Price 80,00
Discount 51%
Discount 40,50
Reserve Now (Cancellation is free of charge)

Restaurant Basiliek in Harderwijk, a lovely restaurant which holds a michelin star and they most definitely deserve it. The young chef Rik is serving the best and most beautifull dishes since 2006. Basiliek has created an amazing 5-course menu with 6 lovely amuses exclusively for DiningCity. If you're yet not familiar with this wonderful restaurant than use this opportunity to get to know the great flavors this restaurant has to offer!

Would you like to have a delicous lunch or dinner at Restaurant Basiliek for a stunning price?

Reserve a spot before it's too late and enjoy the best culinary evening for only € 39.50!

Note: Limited seats!

Advantages
+ Amazing 5-course menu
+ Including 6 (!!) lovely amuses
+ Limited seats only
+ All days valid
+ Book now and pay at the restaurant

Conditions
- Available until September 30, 2016
- Not in combination with other offers/discounts
- Available for dinner
- NOTE: This deal is only valid if booked online via Diningcity.nl
- NOTE: Cancellation at least 24 hours before time otherwise the costs are for the guest

Reserve Now (Cancellation is free of charge)


Information

Cuisine French
Price €€€
Extra Groups
Romantic
Terrace
Business
Michelin Michelin
Gault Millau 16.0
Lekker position 60
Payment options AmericanExpress
Location Harderwijk
Groups Up to 60 people

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday closed closed
Tuesday closed 18:00 - 22:00
Wednesday closed 18:00 - 22:00
Thursday closed 18:00 - 22:00
Friday closed 18:00 - 22:00
Saturday closed 18:00 - 22:00
Sunday closed closed