Small 875edb8a 89f7 48e4 9e6e 9f3d6c81721d

Make a Online Reservation

DEAL: 5-course Michelin diner + 6 amuses Valid until 1 April 2018

875edb8a 89f7 48e4 9e6e 9f3d6c81721d
€ 39,50
Original Price € 80,00
Discount 50%
Discount € 40,50

A delicious 5-course menu with 6 lovely amuses!

Restaurant Basiliek has been chosen as the winner of Dining with the Stars 2017.

Restaurant Basiliek in Harderwijk, a lovely restaurant which holds a michelin star and they most definitely deserve it. The young chef Rik is serving the best and most beautiful dishes since 2006. Basiliek has created an amazing 5-course menu with 6 lovely amuses exclusively for DiningCity. If you're yet not familiar with this wonderful restaurant than use this opportunity to get to know the great flavors this restaurant has to offer!

Reserve a spot before it's too late and enjoy the best culinary evening for only € 39.50!

Please note. Limited seating only!

Advantages
+ Amazing 5-course menu
+ Including 6 (!!) lovely amuses
+ Limited seats only
+ Valid Tuesday till Friday
+ Book now and pay at the restaurant


* Not in combination with other offers / deals
* Dinner only
* NOTE: this deal is only valid when booked via diningcity.nl
* NOTE: Cancellation at least 24 hours before time otherwise the costs are for the guest

Reserve Now

About Rest Restaurant Basiliek

Basiliek
Vischmarkt 57L , 3841 BE Harderwijk

In restaurant Basiliek is in the former chapel of the old Agnes Convent on scenic Vischmarkt in Harderwijk. A wonderful place to enjoy your delicious lunch or dinner. 

Restaurant Basiliek is based on the classic French cuisine with modern interpretations and influences from around the world. Unexpected flavor combinations, multiple preparations of an ingredient, desserts of four or five parts. 

They are working hard to meet your expectations and even surpass these each day.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.9

(347 Recensies)


food

9.0

service

8.8

ambience

8.7

"Heerlijk gegeten!!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Alles was weer geweldig, we hebben hier al een aantal keer gegeten, soms samen, soms met vrienden of familie, maar het is altijd fantastisch!! We hadden nu het 5-gangendiner met amuses, elke gang was perfect, onze gasten hebben ook heerlijk gegeten, een en al complimenten. Bediening attent, niet te stijf, goede uitleg over de gerechten. We komen zeker weer snel terug.
-

""

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Het eten was heerlijk. Het zag er allemaal heel mooi uit. Een 3 tal gerechten waren bijzonder smaakvol , vooral de combinaties. De bediening was zeer efficiënt , professioneel en zeer hulpvaardig.. Een echte aanrader...
-

""

4.0
food: 6 service: 2 ambience: 4
Op 14 juli hadden we gereserveerd voor een 6-gangen diner in de Basiliek. Bij aanvang kwam de chef-kok even aan onze tafel voor een praatje en op zijn vraag of er beperkingen waren ten aanzien van het menu of allergieën, waarmee rekening gehouden moest worden, antwoordden wij verse makreel niet smakelijk te vinden. Wat schetst onze verbazing: de eerste gang bestond uit ..... jawel. We hebben ons er manmoedig doorheen 'geworsteld' in de veronderstelling dat men ons wellicht op deze manier wilde overtuigen van het feit dat verse makreel wél lekker kan zijn. Die poging strandde: het vel van de rolletjes makreel was dusdanig taai, dat er praktisch geen doorkomen aan was. Bij het uithalen van de borden spraken we onze verbazing uit over dit eerste gerecht. De zeer vriendelijke jongeman - wiens naam we helaas niet (meer) weten - maakte namens de keuken zijn excuses en verscheen korte tijd later met een vervangend gerecht, daarbij de hoop uitsprekend dat dat het goed zou maken. Nadat er vier gangen waren geserveerd - de makreel en het vervangende voorgerecht plus drie overige gangen - werd ons gevraagd of we prijs stelden op koffie of thee. Ik gaf aan gereserveerd te hebben voor zes gangen en wij verkeerden dus in de veronderstelling er nog twee te krijgen, ervan uitgaande dat koffie niet als gang telt. De vriendelijke jongeman gaf aan dit eveneens vreemd te vinden en zou navraag doen. Hij kwam terug met de mededeling dat we er toch vijf genoten hadden, waarop wij in herinnering riepen dat het tweede voorgerecht was geserveerd als vervanging van het eerste. Hij droop af, kwam wederom terug aan tafel en wist zich duidelijk geen raad met de situatie. We nemen de jongeman niets kwalijk. Hij deed zijn best, maar leek geen duidelijke instructies of uitsluitsel te krijgen van de dame die de leiding had over de bediening. Het had dit hoofd van de bediening gesierd, wanneer zij zélf aan onze tafel was verschenen en dit 'akkevietje' niet had afgeschoven op de jongeman in kwestie. Wel verscheen genoemde dame bij ons aan tafel met de rekening en de opmerking dat één gang niet in rekening was gebracht, omdat wij geen koffie wilden ...... Het restaurant was volledig bezet, maar van een zaak van deze klasse mag verwacht worden dat dit soort dingen op een professionele manier wordt opgelost. Uitsluitend een gang minder in rekening brengen, zonder dat er een woord gewisseld wordt over het kennelijke misverstand, verstaan wij daar niet onder.
-

"Heerlijk eten, fijne ambiance"

8.7
food: 8 service: 9 ambience: 9
We werden erg gastvrij ontvangen. De bediening was erg vriendelijk en de service erg goed. Het eten was daarbij ook heerlijk. Kortom, we komen vast nog eens terug
-

"Top!top!top!!!"

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
Vlak bij ons huis, en de sterren uit de hemel gegeten. Wij eten door ons werk in div. Restaurants, maar dit restaurant staat voor ons op nr. 1
-

"Geboren Groningers bij een Groninger topkok"

9.3
food: 9 service: 10 ambience: 9
Wederom geen straf om vanuit Drenthe naar Harderwijk te rijden. Fam. Jansma met het team heeft wederom ons een gezellige avond bezorgd. Ontspannen genieten met veel aandacht werden de heerlijke gerechtjes geserveerd. Kaasdessert was top.
-

Title Related Blog Posts Restaurant Basiliek

Restaurants in proximity of Basiliek

SABBIA D'ORO

Wedekuil 21, Huizen
25.1 kilometers

  DEAL: 3-course a la carte dinner now 19 euro

RESTAURANT KINGSTREET

Koningstraat 7, Apeldoorn
25.8 kilometers

  DEAL: 4-course diner + amuse + aperitif now 42,50

(1)

View Deal

RESTAURANT & WIJNBAR MERLOT

Grote Koppel 16, Amersfoort
26.6 kilometers

  DEAL: -45% Amazing 6-course dinner 38,25 euro

(479)

View Deal

RESTAURANT SPUI

Westsingel 48-49, Amersfoort
26.8 kilometers

  DEAL: Fantastic 4-course menu now €27,50

(1)

View Deal

BLOK'S RESTAURANT Michelin

Krommestraat 49, Amersfoort
26.8 kilometers

  DEAL: -30% Discount 5-course dinner

(221)

View Deal