Restaurant Basiliek in Harderwijk

Vischmarkt 57L, 3841 BE Harderwijk Show telephone number →

Basiliek

In restaurant Basiliek is in the former chapel of the old Agnes Convent on scenic Vischmarkt in Harderwijk. A wonderful place to enjoy your delicious lunch or dinner. 

Restaurant Basiliek is based on the classic French cuisine with modern interpretations and influences from around the world. Unexpected flavor combinations, multiple preparations of an ingredient, desserts consisting of four or five parts. 

They are working hard to meet your expectations and even surpass these each day.


169 reviews
Write a review → See all 169 reviews →
Food
Service
Atmosphere
22 visitors would recommend this restaurant!
"Een heerlijk avondje uit"
Monday 27/04/2015

We hebben genoten van het 7 gangen verrassingsmenu in het kader van de restaurantweek. De interactie met de bediening maakte deze avond compleet.

Richard
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Wednesday 22/04/2015

Het was opnieuw geweldig!

Bedankt

Harry Brummelkmap
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Tuesday 07/04/2015

Ons werd gevraagd of er iets was wat we niet wilden eten. Alles was goed. We vroegen enkel om geen rood vlees geserveerd te krijgen. Wat kregen wij? Zeer rood vlees. Jammer

Peter
Food
Service
Atmosphere
"Voortreffelijk"
Sunday 05/04/2015

Wederom een geweldige avond gehad bij de Basiliek in Harderwijk! Het eten, de sfeer, het echt in de watten gelegd worden, echt geweldig! Wij komen regelmatig naar de Basiliek, omdat het altijd genieten is. Dit is echt onze grote favoriet!!

Rob en Diana Schokker
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Fantastisch gegeten"
Friday 03/04/2015

Op 2 april gegeten in de Baseliek. De ontvangst was vriendelijk en de sfeer vanaf het begin uitstekend. Alle gerechten die we gegeten hebben waren voortreffelijk . Heerlijke smaakjes! De jonge bediening was gastvrij, attent en vriendelijk. Wij wilden graag gewoon kraanwater op tafel en dat was prima en goed verzorgd met ijs. Een plaats om terug te keren.

Ton
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Een Welgemeende Topavond"
Wednesday 01/04/2015

Voor ons jubileum heerlijk samen uiteten geweest. Het was rustig en toch heerlijk gezellig. Ober deed fantastisch mee in onze stemming en hierdoor hebben we voor volgende maand alvast opnieuw geboekt! Normaal eet ik geen vis, maar bij de Basiliek stap ik graag uit m'n comfort zone, wat ervoor gezorgd heeft dat ik opnieuw blij verrast ben door mijn smaakpapillen! Enorme aanrader en zeer positief voor de derde keer!

Clemens
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk eten, goede service"
Saturday 21/03/2015

Het eten was een feestje, alle gangen waren mooi en heerlijk. Ook goed afgestemde wijnen. De bediening was erg vriendelijk. Helaas was het deze middag erg rustig, maar maakte de ervaring niet perse minder op.

Kim
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Verjaardags verrassing"
Thursday 19/03/2015

Ik heb mijn man getrakteerd voor z'n verjaardag op een etentje bij de Basiliek en we hebben genoten. De diverse gangen waren goed op elkaar afgestemd, evenals de wijnen, die geserveerd werden bij elke nieuwe gang. Het was echt een feestje.

Hilde
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Vier gangen diner"
Tuesday 17/03/2015

We hebben heerlijk gegeten. Alle vier de gangen waren erg goed, de bijpassende wijnen zijn ook heerlijk.
Prijs kwaliteit is uitstekend. De chef kok en de gastvrouw komen regelmatig langs voor een praatje, wat erg gezellig is. Het overige personeel is erg jong.

Wim
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Prima!"
Monday 16/03/2015

Prima, heerlijk eten, goede bediening met aandacht voor de gasten.

Anneke
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 169 reviews →
(Advertisement)
Banner02