Restaurant Due Napoletani in Amsterdam

About Rest Restaurant Due Napoletani

Due Napoletani
Hobbemakade 61-63 , 1071 XL Amsterdam

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.1

(16 Recensies)


food

8.8

service

8.1

ambience

7.3

"gezellig etentje"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
Wij hebben er heerlijk gegeten. We zijn geen grote eters, dus met vier antipasta's hadden we voldoende. Ook een lekker wijntje en vriendelijke staf. Ondanks personeelstekort, niets tekort gekomen. We gaan vast nog eens terug.
-

"Teleurstellend"

2.7
food: 6 service: 1 ambience: 1
Ik was hier met mijn vriendin wezen eten via de primera een bon voor eten bij due napoletani voor €15 p.p. en dat was verre van t bedrag wat ik uiteindelijk betaald heb. ook hing er nauwelijks een sfeer i.v.m. gebrek aan muziek en kaarsjes en een fatsoenlijk tafelkleed. Ook hadden de serveersters geen werkkleding aan en hing hun haar los wat ik tamelijk onhygiënisch vind. Als iemand daar gaat eten kijk dan niet op internet want de afbeelding en t echte tentje leken in de verste verte niet op elkaar.. goh teleurstellend
-

"Cosy and authentic "

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Nunzio is not only a great Napolitan chef but also a fun presence in the restaurant. If you like Italian and enjoy small family restaurants, this is the place!
-

"Trouwdag gevierd"

9.0
food: 10 service: 9 ambience: 8
Gisteren hebben we onze trouwdag gevierd met een heerlijk uit eten bij Due Napoletani. We waren er al eerder geweest. De aandacht van de eigenaren is zeer persoonlijk. En de gerechten zijn zonder meer uitstekend. We gaan gauw weer.
-

"Heerlijk"

6.7
food: 7 service: 6 ambience: 7
Wij werden allervriendlelijkst ontvangen en direrkt bevraagd over wat soort aanmelding wij hadden iens of dining city, waarbij uitgelegd werd wat het verschil was, Toen duidelijk was dat wij via dining city gekomen waren, werd ook direkt gezegd dat betekent dus 30% van het a la carte menu eraf. en toen gingen wij los. Het eten was heerlijk, en de rekenning daardoor toch nog pittig, maar wel correct, behalve dat zij nog nooit gehoord hadden over amsterdams leidingwater. De smaken .waren voortreffelijk
-

"Fatto in casa /homecooking"

7.3
food: 8 service: 8 ambience: 6
Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten in huiskamerachtige sfeer. Eten zoals je het verwacht bij Nonna thuis in Italia!
-