Small df4406af 836a 4639 b92f f12fb04332c8

Make a Online Reservation

DEAL: Fantastic 6-course Winners menu € 55,00 Valid until 1 June 2018

Fantastic 6-course Winners menu!

Restaurant Jaimie van de Heije has been chosen as the winner of Dining with the Stars 2017.

Based on guest reviews, restaurant Jaimie van de Heije in Ouderkerk aan de Amstel has been chosen as one of the winners during the special Michelin Star Restaurant Week "Dining with the Stars" 2017.

Do you also want to taste this winning menu? Book your table now!

Advantages

+ Fantastic 6-course menu 
+ Dining with the Stars winner
+ Valid from Monday until Saturday
+ Book online now, pay at the restaurant

* NOTE: this deal is only valid when booked via diningcity.nl

Reserve Now

About Rest Jaimie van Heije Restaurant

Jaimie van Heije Restaurant
Kerkstraat 56 , 1191 JE Ouderkerk aan de Amstel

At Restaurant Jaimie van Heije in Ouderkerk a/d Amstel, they work with passion and respect for ingredients. Good food here is absolutely central. A combination of quality and accessibility.

The tables are covered with white tablecloths. Homely chairs, modern paintings and a fireplace give the feel of a cozy brasserie. There is a relaxed and cozy atmosphere.

The kitchen brigade is inspired by French cuisine. With the finest seasonal produce and a lot of variation are simple, recognizable but also symbolic fantastic culinary dishes. Not too much fuss, but all focused on the taste.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


9.0

(518 Recensies)


food

9.1

service

9.1

ambience

8.7

"Jaimie van der Heijen"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Betrokken en vriendelijke service. De keuken heeft volop rekening gehouden met de dieetwensen van mijn partner. Er werden heerlijke, bijpassende wijnen geserveerd. Oftewel, een aanrader om eens te gaan dineren.
-

"Heerlijk eten maar service en sfeer deze een stuk minder dan gewend"

5.0
food: 7 service: 4 ambience: 4
Samen met een groep vriendinnen gegeten op het eten niets aan te merken, Vond de sfeer een stuk minder dan gewend zaten ook in een ander gedeelte van het restaurant waar maar 2 tafels bezet waren . Daar door denk ik dat oook minder aandacht van de bediende brigade was veel verschillend personeel aan onze tafel ,wat ik normaal erg prettig vindt 1 of 2 personen die je bedienen. Helaas was het niet helemaal wat ik er van verwacht had .
-

"Mooie smaak sensaties"

7.7
food: 9 service: 8 ambience: 6
Het 4 gangen diner was heerlijke, mooie combinaties van smaken. Het wijn arrangement sloot ook erg goed aan. Helaas duurde het vanaf de 2e gang wel wat langer voor de gerechten kwamen. Maar al met al was het een heerlijke avond! Het was niet zo druk en de muziek stond zacht waardoor het soms wat stil in de ruimte was, maar ik denk als het wat voller zit dat je hier geen last van hebt.
-

"Heerlijk gegeten, gezellige sfeer"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
We hebben hier heerlijk gegeten, verrassende smaken. Goede sfeer, aardige mensen. Een aanrader en wij komen zeker terug.
-

"In één woord: FANTASTISCH "

9.3
food: 10 service: 9 ambience: 9
Heerlijk eten, met als leuke handtekening van de chef de bloemetjes op een prachtig samengesteld en opgemaakt bord! FANTASTISCH!
-

"Goed voor een spotprijs!"

8.7
food: 7 service: 10 ambience: 9
Prima eten en dat voor zo'n spot prijs. Uitstekende bediening, gezellige sfeer. Kortom: genieten! Zeker de moeite waard. We komen nog eens terug.
-

Title Related Blog Posts Jaimie van Heije Restaurant