Small df4406af 836a 4639 b92f f12fb04332c8

Make a Online Reservation

DEAL: Delicious 6-course Rising Star diner € 52,50 Valid until 28 February 2018

Fantastic 6-course diner from Rising Star Jaimie van Heije

     

Reserve Now

About Rest Jaimie van Heije Restaurant

Jaimie van Heije Restaurant
Kerkstraat 56 , 1191 JE Ouderkerk aan de Amstel

At Restaurant Jaimie van Heije in Ouderkerk a/d Amstel, they work with passion and respect for ingredients. Good food here is absolutely central. A combination of quality and accessibility.

The tables are covered with white tablecloths. Homely chairs, modern paintings and a fireplace give the feel of a cozy brasserie. There is a relaxed and cozy atmosphere.

The kitchen brigade is inspired by French cuisine. With the finest seasonal produce and a lot of variation are simple, recognizable but also symbolic fantastic culinary dishes. Not too much fuss, but all focused on the taste.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


9.0

(507 Recensies)


food

9.1

service

9.1

ambience

8.7

"Lekker eten, leuke bediening"

7.3
food: 8 service: 8 ambience: 6
Heerlijk gegeten en leuke bediening. Qua eten en bediening alles goed. Enige waar wat aandacht aan geschonken kan worden is de akoestiek. Dat blijft toch in veel restaurants een probleem.
-

""

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Wij zijn kritische eters die alles lusten. De eerste 4 gangen waren oog en tongstrelend. Ook de oesters voldeden daar aan. In andere recensies lezen we over teveel oosterse invloeden maar dat viel erg mee. Het is wel zo dat wij daar erg van houden. We aten van het ene naar het andere hoogtepunt, maar de gang met runderstoofvlees met pompoen kon de voorgangers helaas niet overtreffen. Wij vonden de pompoen er niet bij passen, eerder een pureevariant. Wat de keuken geraffineerd maakt is de speciale sausjes en sapjes die de gerechten begeleiden. Verrassende explosies rond de smaakpapillen. De porties zijn inderdaad niet groot, maar wij zijn twee grote eters en gingen zeker niet met een gevoel van trek weer de deur uit. De ontvangst was goed geregeld en prettig. De bediening was soepel iedereen die langs de tafel kwam was goed op de ander ingespeeld. Leuk jong team dat het goed deed nu de baas in Australië nieuwe inspiratie opdoet (hoorden we). Enige minpunt vonden wij de akoestiek. Het was bijna vol en al die mensen geven toch een onrustige en te lawaaiige omgeving waarin je de toelichting op de gerechten en je tafelgenoten minder goed hoort. Dit is niet een plaats waar we onze oudere ouders mee heen uit eten kunnen nemen. Samengevat: we kunnen niet wachten op een goede gelegenheid om er weerr heen te gaan genieten.
-

""

5.3
food: 5 service: 9 ambience: 2
Goed, niet chique, basic ingericht. De kleine originele porties bevatten meer aziatische dan franse invloeden. Makkelijk parkeren.
-

"geslaagde avond"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
We wilden ons graag culinair laten verrassen en dat is bijzonder goed gelukt. Complimenten voor de smaken en smaakcombinaties per gerecht, de zorgvuldigheid van de bereiding en de presentatie, echt pure verwennerij. Daarnaast ook twee minpuntjes: de porties mogen echt wel iets groter. Borden vol is niet nodig, maar na zes gangen plus een broodje en een amuse van tafel gaan zonder voldaan gevoel is een beetje jammer. Alle gangen zijn een mini-uitvoering van een 'normaal' gerecht, we misten daardoor een opbouw naar een hoofdgerecht. Tweede minpuntje vonden we de wat mechanische en onpersoonlijke houding van enkele medewerkers, alsof ze een rol speelden in plaats van werkelijk contact te maken. De uitleg van de gerechten werd nogal binnensmonds afgeraffeld. Gelukkig maakte het blonde meisje dat het vaakst aan onze tafel kwam dat goed met haar ontwapenende manier van doen. Het had dus misschien in een ideale wereld nog beter gekund, maar: de overall beleving was uitstekend en we hebben een zeer geslaagde avond gehad.
-

"Prettige sfeer, leuke locatie en lekker eten"

7.0
food: 8 service: 5 ambience: 8
Het eten was overall lekker. We raakten er snel vol van. Echter verwachtte ik iets minder Oosterse/Aziatische invloeden en meer Hollandse of Europese invloeden gezien de naam van het restaurant. De sfeer in het restaurant vonden we top. Klein en intiem. Niet al te druk, leuk ingericht, comfortabele stoelen, lekkere rode en witte wijnen, mooie opmaak van de gerechten. Verder kregen we van verschillende mensen in de bediening onze gerechten voorgeschoteld. De één iets onhandiger dan de ander. Was soms even lachen. Niet te strak, een beetje losjes. Niet heel erg. Minder vind ik wel diegene die de telefoon beantwoordde bij het reserveren of verplaatsen van mijn reservering. Niet heel vriendelijk en zij hing ook snel op in mijn oor. Ik zou zeker teruggaan, maar dan moet er geen sprake zijn van Aziatische of Oosterse invloeden.
-

""

8.7
food: 9 service: 9 ambience: 8
Voortreffelijk gegeten, keuken is buitengewoon goed. Ook aan tafel zijn we uitstekend behandeld en was de uitleg over de gerechten duidelijk. Komen zeer zeker terug.
-

Title Related Blog Posts Jaimie van Heije Restaurant

Restaurants in proximity of Jaimie van Heije Restaurant

BRASSERIE PAARDENBURG

Amstelzijde 55, Amstelveen
282 meters

  DEAL: Fantastic 3-course Winners menu €29,50 euro

(367)

View Deal

HADDOCK

MARIE BARONLAAN 19, Amsterdam
1.77 kilometer

"A great and relaxing spot next to "het IJ""

FLETCHER HOTEL AMSTERDAM | SKYRESTAURANT PI

Schepenbergweg 50, Amsterdam
2.78 kilometers

  DEAL: Fantastic 3-course Winners menu €32,50 euro

(67)

View Deal

GRAND CAFÉ 'T OUDE DORP

Dorpsstraat 104, Amstelveen
3.91 kilometers

"Grand Café ’t Oude Dorp (Old Village Grand Café)"

DIWALI

Amsterdamseweg 114, Amstelveen
4.05 kilometers

"The finest in Indian & Nepali cuisine!"