Jaimie van Heije Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel

About Rest Jaimie van Heije Restaurant

Jaimie van Heije Restaurant
Kerkstraat 56 , 1191 JE Ouderkerk aan de Amstel

At Restaurant Jaimie van Heije in Ouderkerk a/d Amstel, they work with passion and respect for ingredients. Good food here is absolutely central. A combination of quality and accessibility.

The tables are covered with white tablecloths. Homely chairs, modern paintings and a fireplace give the feel of a cozy brasserie. There is a relaxed and cozy atmosphere.

The kitchen brigade is inspired by French cuisine. With the finest seasonal produce and a lot of variation are simple, recognizable but also symbolic fantastic culinary dishes. Not too much fuss, but all focused on the taste.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


9.0

(562 Recensies)


food

9.1

service

9.1

ambience

8.7

"Een absolute topper"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Gisteren genoten van een geweldige lunch. De amuses en de oesters waren heerlijk. De voorgerechten, het hoofdgerecht en het dessert tongstrelend. Geweldige smaakcombinaties, waaruit de passie van de chef sprak. De bijpassende wijnen waren uitstekend alsook de bediening. Kortom een absolute topper, waar we nog vaak zullen komen.
-

"Subliem geheten"

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
We hebben via dining city genoten van een 6-gangen diner. Vooral de eerste 3 gangen waren subliem en verrassend. Met deze deal ook nog betaalbaar. Service uitstekend. Was wel erg rustig en we zaten naast een stel dat erg hard praatten (rest van het restaurant was nagenoeg leeg), misschien iets fijner om meer verspreid te zitten.
-

"Uitstekende kwalteit"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Uitstekende 4 gangen lunch. Geweldige kwaliteit en verrasend van samenstelling. Echt sterren niveau. Bij passende wijnen uitstekend gekozen. Goede uitleg over het geserveerde en over de wijnen. Wel een aanbeveling, de houten stoeltjes passen niet bij de kwaliteit van het restaurant en zitten zodanig slecht dat het niet uitnodigt nog een 2e kopje koffie na de maaltijd te nuttigen Vervangen!
-

"Aanrader"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Bediening was zeer vriendelijk als blijkt dat er iets voor je wordt neergezet waarin iets zit dat je niet mag, wordt er meteen een alternatief aangeboden. Eten was heerlijk en erg mooi opgediend. Het is zeker een aanrader. Er was wel veel met wasabi gewerkt, niet overheersend, maar bepaald wel de smaak.
-

"Fabuleus!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Gisteravond hebben wij een fantastisch 6-gangendiner diner gehad op het terras bij Jaimie van Heije in Ouderkerk a/d Amstel. Werkelijk ieder gerecht is een smaaksensatie op zich. Alle gerechtjes zijn met veel aandacht samengesteld en ogen als een waar schilderijtje. Een streling voor de tong en een traktatie voor het netvlies. Een compliment ook t.a.v. het oppakken van de aantekeningen die ik bij de reservering had meegegeven voor de allergie-meldingen. Overal is rekening mee gehouden, Een verademing, als er door de Chef en bediening zo wordt meegedacht. Als ik dan één opmerking zou moeten maken, dan zou de aankleding/inrichting in het restaurant wat stijlvoller/sfeervoller kunnen. Wellicht wat meer natuurtinten en materiaalgebruik i.p.v. het harde zwart/wit. Wij hechten veel waarde aan heerlijk verfijnd eten en hebben in de loop der tijd aardig wat ervaring opgedaan, maar Jaimie staat voor ons met stip bovenaan de lijst. Chapeau!
-

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Het is de vijfde keer bij Jamie. Het eten, ambiance als wel de bediening was geweldig! Extra compliment hiervoor! Ieder jaar stijgt het niveau...waar is die ster?
-

Title Related Blog Posts Jaimie van Heije Restaurant