Jaimie van Heije Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel

About Rest Jaimie van Heije Restaurant

Jaimie van Heije Restaurant
Kerkstraat 56 , 1191 JE Ouderkerk aan de Amstel

At Restaurant Jaimie van Heije in Ouderkerk a/d Amstel, they work with passion and respect for ingredients. Good food here is absolutely central. A combination of quality and accessibility.

The tables are covered with white tablecloths. Homely chairs, modern paintings and a fireplace give the feel of a cozy brasserie. There is a relaxed and cozy atmosphere.

The kitchen brigade is inspired by French cuisine. With the finest seasonal produce and a lot of variation are simple, recognizable but also symbolic fantastic culinary dishes. Not too much fuss, but all focused on the taste.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.9

(554 Recensies)


food

9.1

service

9.1

ambience

8.6

"Kunstwerkjes"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Ik kende het restaurant al een tijdje maar het was er nog nooit van gekomen om hier te gaan eten. Min of meer toevallig kwam ik weer met DWTS in aanraking en twijfelde geen moment om te reserveren. Mede door het optreden van Jaimie op TV in een kookprogramma, was ik erg nieuwsgierig geworden. Totaal geen spijt van gehad! Super leuke en vlotte bediening, heerlijke wijn en idem dito gerechten die er ook nog eens prachtig uitzagen. Top!
-

"Uitstekend"

9.0
food: 10 service: 9 ambience: 8
Uitstekend gegeten, alleen jammer van het bier in een vet wijnglas.
-

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Buiten op de gezellig terras gezeten en de gerechten die kwamen waren stuk per stuk kunstwerkjes om te zien en heel smakelijk, deels geïnspireerd van de Japanse keuken. Geweldig lekker. We komen zeker terug.
-

"Heerlijk gerechten"

8.3
food: 9 service: 8 ambience: 8
Door winaar van superstar chef ben ik benieuwd/nieuwsgierig. Alle 6 gerechten waren niet alleen heel lekker en verfijnd maar ook mooi om te zien. Ook de oester was ook lekker. Hoop volgend jaar ster krijgt, dan kom ik het weer. Snelle en vriendelijke bediening en gastvrij. Een aanrader!
-

"Jamie van Heije: op weg naar een ster?"

9.0
food: 9 service: 9 ambience: 9
Gisteravond weer bij Jamie geweest, was weer erg goed. We gingen voor een driegangen menu, maar kozen voor extra haring (partner) en forel (ondergetekende). De extra gangetjes zijn niet goedkoop (12,50), maar wel erg origineel bereid en heel lekker! Zowel deze gang als het dessert met ijs, aardbeien, groene saus etc, deden denken aan een sterrenrestaurant, qua smaak en creativiteit, beiden een 9! Garnalen taartje vooraf en de boerenkip scoorden bij ons een 8, en er waren goede wijnen. Vriendelijke bediening, ook toen het druk werd. Mijn tafeldame genoot er ook zichtbaar van, dat maakte dit avondje uit in het pittoreske Oudewater helemaal goed!
-

"Bijzondere smaken maar goed in balans"

8.7
food: 9 service: 9 ambience: 8
Lekker gegeten, bijzondere gerechten met veel smaak. Geweldige oesters met een smaakvolle dressing.
-

Title Related Blog Posts Jaimie van Heije Restaurant